22 июня 2016 г.

Афиша 22-26 июня: День национальной одежды, фестиваль городского искусства, летняя ярмарка

Наступил сезон каникул, а значит веселья и новых открытий. В этот период в Кишиневе почти каждый день организуется какое-нибудь интересное мероприятие. Рассмотрим, самые свежие, «горяченькие» события этой недели.


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

22 iunie, miercuri

18:00 Lecție publică despre Evoluția Omului.
Tot ce ați dorit să cunoașteți despre evoluția omului. Evenimentul este organizat de Clubul Științific "Evoluția". Speaker — Dorian Furtună, etolog, doctor în biologie.
Locul desfășurării: Facultatea de Biologie și Pedologie USM, et. 5, auditoriul 501.
Detalii...

19:00 Nopțile pianistice. Creația de pian Liviu Știrbu.
Festivalul Internațional "Nopțile Pianistice". Creația de pian a compozitorului Liviu Știrbu.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Detalii...

23 iunie, joi

14:00 Atelier Magic Box.
Atelier de decupaj. De data aceasta, participanții vor decora cutii, folosind tehnici complexe. Ca reper de ilustrate, vor fi imaginile pictoriței olandeze Carla Raasdveldt.
Preț: 250 de lei. Suma include toate materialele, inclusiv cutia pe care o veți lua acasă.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Bănulescu Bodoni colț cu Alexandru cel Bun, etajul 2.
Detalii...

17:00 Eveniment aniversar al SDC.
Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) marchează 15 ani de activitate în Republica Moldova. Cu această ocazie organizează un eveniment special.
În program: prezentări, ateliere de creație, concursuri, expoziții, loterii, spectacole de muzică și teatru, proiecții de film.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.
Detalii...

18:00 Aromaterapie pentru mame și femei de succes.
Proiectul "AromaVeiany" a fost creat de catre medicul-aromaterapeut Veronica Kalcev cu scopul ca fiecare persoană care dorește sa utilizeze uleiurile esențiale să învețe cum să folosească puterea aromoterapiei acasă, la birou, în viața de zi cu zi.
În cadrul cursului veți afla: cum să alegeți un ulei esențial 100% natural; care sunt cele mai eficiente metode de utilizare a uleiurilor esențiale; ce uleiuri sunt permise gravidelor și mamelor care alaptează; cum să înlocuiți produsele de menaj chimice cu cele naturale; să preparați mâncăruri delicioase aromate etc. Preț: 150 de lei/lecția. La achitarea întregului curs (10 lecții) — 1200 lei.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Telefon: 0 791 6-36-85.
Detalii...

24 iunie, vineri

12:00 E-reciclare vă invită la prima sa aniversare!
E-reciclare marchează prima sa aniversare. În acest context, vă invită la un eveniment interesant, care va cuprinde un șir de activități atractive și educative pentru toată lumea.
Locul desfășurării: Grădina Publică "Ștefan cel Mare".
Detalii...

12:00 Ospățul Sânzâienelor, ediția a III-a.
Luați prânzul de acasă, îmbracați cea mai dragă cămașă tradițională pe care o aveți și veniți la cel mai mare picnic cu miros de IE. De Ziua Iei, organizatorii proiectului vă invită la cea de-a treia ediție a "Ospățului Sânzienelor", prânz de fete în ii care se ține pe iarba din fața Catedralei, chiar în centrul Chișinăului.
Locul desfășurării: Scuarul Catedralei.
Detalii...

16:00 Seminar pentru domnițe "Îngrijirea tenului și secretele frumuseții naturale".
Seminar pentru fete cu vârsta cuprinsă între 12-14 ani.
Teme: Îngrijirea tenului și folosirea produselor naturale; Modificări hormonale în perioada adolescenții.
Locul desfășurării: Fundația "Bitonic".
Adresa: str. Dacia, 49.
Detalii...

20:00 Concert de muzică live cu Meszecsinka (Ungaria).
Trupa Meszecsinka are în repertoriul său cântece în șapte limbi (maghiară, spaniolă, rusă, bulgară, finlandeză, arabă și engleză), membrii săi provenind din patru țări (Ungaria, Bulgaria, Croația și Polonia). Cântecele trupei vă vor conduce într-o Țară a Minunilor, unde folkul bulgar și maghiar se împletesc armonios cu flamenco și stilul funky, cu tente orientale și experimentale. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Detalii...

24-26 iunie

17:00 Ateliere de creație pentru copii — În căutarea comorilor.
În cadrul atelierelor, copiii vor crea și vor decora un accesoriu cu tehnica tunnel-book. Atelierele vor avea loc: vineri la ora 17:00, sâmbătă și duminică la 11:00 și 12:00. La un atelier pot participa doar 6 persoane.
Vârsta: 4-9 ani.
Preț: 90 de lei. 0 788 0-07-00.
Locul desfășurării: Magazinul EduJoc.
Adresa: str. Lev Tolstoi, 24/1.
Telefon...

25 iunie, sâmbătă

11:00-13:00 Atelier de creație pentru copii — Pictură cu amprente.
Miriam vă invită picii la un atelier văratic. Pentru că este cald, copiii se vor putea descălța și lăsa pensulele la o parte, pentru a picta cu mânuțele și piciorușele. Atelierul este prevăzut pentru copii de 5-12 ani.
Preț: 95 de lei. Prețul include materialele și o gustare.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și adulți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

13:00 Petrecerea "Micul meu Ponei".
Salon de frumusețe distractiv pentru fetițe.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

15:00 Art for children — master-class pentru copii.
Tucano Coffee Kenya invită toți copiii cu vârsta cuprinsă între 4-8 ani, la un master-class: Pictăm cu palmele! Fiecare copil va învăța un mod simplu și distractiv de a desena, astfel dezvoltând coordonarea, imaginația și gândirea creatuvă. Fiecare participant va primi câte un milkshake delicios și răcoritor, cadou. Locurile sunt limitate.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Kenya.
Adresa: str. Moscova, 1/4.
Telefon: 0 792 6-83-93.
Detalii...

17:30 Pe scurt despre alimentația pe timp de vară.
E vară și canicula joacă feste metabolismului nostru. Care ar fi o dietă potrivită pentru perioada fierbinte a anului, cum pot influența alimentele alese greșit și care sunt cele mai potrivite gustări de vară aflați în cadrul evenimentului organizat sâmbătă.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

26 iunie, duminică

10:00-17:00 Târg de vară.
La târgul de vară vă așteaptă — accesorii hand made, coronițe florale, genți, haine, accesorii, tatoo și multe altele. Totodată, va fi amplasat un coș pentru colectarea lucrurilor pentru un orfelinat (jucării, cărți, creioane, haine etc.).
Locul desfășurării: Cafenea "Chișinău".
Adresa: str. Negruzzi, 7.
Telefon: 0 696 6-87-19.
Detalii...

10:00 Festival de Artă Urbană.
Un eveniment underground prin care nu se va oferi oamenilor doar pâine și circ, dar, va fi creat un centru alternativ a Chișinăului (10 graffiti-uri, 2 instalații urbane într-o zi.) Pe parcurusul zilei va fi organizată o zonă de conferință unde vor fi puse în discuție 4 proiecte urbane și un panel de discuții cu oficialii Chișinăului. 10 DJ, 2 rapperi, 1 trupă rock, 100 de beanbag-uri, workshop-uri, târg, expoziție, foto, tatuaje și multe altele vă vor aștepta acolo.
Locul desfășurării: Scuarul amplasat la intersecția străzilor Zamfir Arbore, Sf. Andrei și Ion Doncev.
Detalii...

10:00 Ziua Națională a Portului Popular.
În acest an, Moldova va marca pentru prima dată Ziua Națională a Portului Popular. Cu această ocazie, Ministerul Culturii organizează duminică un șir de activități de promovare a portului popular. În cadrul evenimentului vor fi expuse ii și costume tradiționale din R. Moldova și România; colecționarii vor povesti istoria costumelor și vor descifra semnificația simbolurilor cusute. Pe întreaga durată a evenimentului vor evolua artiști profesioniști, coelctive folclorice, oaspeții având posibilitatea să participe la diferite ateliere de creație, să viziteze un târg de artizanat, dar și să savureze diversitatea bucătăriei tradiționale.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. Maria Cebotari, 16.
Detalii...

13:00 Master-class "Sweet Brunch cu Alina Goldosh".
Tucano Coffee Moldova vă propune să nu pierdeți nicio zi de viață dulce și vă invită la un master-class de preparare a deserturilor sănătoase, ușoare și naturale.Nu ratați șansa de a gusta și a învață să pregătiți 2 tipuri de deserturi de vară: Chia boul (lapte de cocos, chia și zmeură) și Yogurt trifle ( iaurt, chia, coacăza neagră). Numărul de locuri este limitat — 14 persoane.
Preț: 150 de lei. Pentru copii 50% reducere.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Kenya.
Adresa: str. Moscova, 1/4.
Telefon: 0 792 6-83-93.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 242
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.