23 марта 2016 г.

Афиша 23-29 марта: Эко-квест для детей, Vegan Show, творческие мастерские

Не знаете чем занятся в свободное время? На этой неделе вас ждут семинары, мастер-классы, ярмарки. Больше событий и мероприятий вы найдете в нашей афише.


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

24-27 martie

10:00 Imobil Moldova 2016.
Târg specializat cu bunuri imobiliare, ediția a XVII-a. Ofertele companiilor sunt diverse: reduceri de până la 10%, prețuri speciale pentru un metru pătrat, stimularea cererii prin bonusuri și cadouri. Însă la un singur aspect ofertele companiilor participante coincid — prețurile speciale sunt valabile doar în perioada desfășurării târgului.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

24 martie, joi

9:30 Seminar gratuit: 18 tehnici pentru a crește un copil echilibrat.
Ești părinte sau vei fi în curând? Vrei să devii cel mai bun părinte pentru copilul tău? Pentru prima dată în Chișinău și cu o experiență de peste 15 ani ca trainer și public speaker, Urania Cremene vine să prezinte 18 tehnici ca să crești un copil echilibrat. Locurile sunt limitate.
Locul desfășurării: Casa Nunții "Noroc".
Adresa: str. Sucevița, 34.
Telefon: 0 605 2-11-00.
Detalii...

18:00 Seminar "Sănătate. Educație. Familie".
Un eveniment dedicat în exclusivitate femeilor. În cadrul workshop-ului, Mihaela Tatu, va oferi doamnelor și domnișoarelor prezente o lecție de viață, le va învăța să facă alegerea corectă pentru a se simți împlinite. Totodată, medicul Maxim Călăraș va vorbi despre sănătatea femeii.
Locul desfășurării: Radisson Blu Leogrand Hotel.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 77.
Detalii...

25 martie, vineri

15:00 Vernisajul expozției personale "Arheologia memoriei: Cărțile Pământului".
Vernisarea expoziției artistului vizual româno-american, Vlad Basarab.
Expoziția cuprinde instalațiile: Arheologia memoriei (video și instalație), Cărțile Focului (cărți din ceramică și lut), Cărțile Mucegaiului (cărți din lut cu mucegai, lac de apă, rășină epoxidică). Expoziția va rămâne deschisă până pe 17 aprilie.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Artă a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.
Detalii...

18:00 Master class pentru copii și adulți "Grame de fericire".
Un master class pentru copii cu Demetra Sîtnic, dar și pentru adulți cu talentaul maestru în ale desertului Aliona Baciu. Copiii vor învăța noi secrete în decorarea delicioaselor caupcake-uri, dar și rețeta acestor copturi. Iar pentru adulți se pregătesc noi răsfățuri — Sabayon cu căpșuni și Pavlova dessert. Locurile sunt limitate.
Preț: 300 de lei.
Locul desfășurării: Rozmarin Cafe.
Telefon: 0 695 1-97-29.
Detalii...

26 martie, sâmbătă

12:00-14:00 Ora Planetei — ECOQuest pentru copii.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Planetei, echipa ADC vă invită să aduceți o rază de lumină planetei noastre Pământ. Așadar, va fi organizat un ECOQuest pentru copii, care va cuprinde: activități interactive, jocuri și concursuri speciale pentru copii. Scopul activității — creșterea spiritului ecologic al copilului.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.
Detalii...

12:00 Master-class "Căsuțe pentru ceai".
În cadrul master-classului veți învăța să decorați un accesoriu util și, în același timp, frumos pentru bucătărie — căsuțe pentru ceai.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Coffemolka.
Adresa: str. M. Eminescu, 72.
Detalii...

12:00 Seminar pentru părinți "Importanța tăticilor în educația copiilor".
În cadrul seminarului vor fi abordate următoarele repere: în viața oricărui copil, mama și tata sunt cei mai importanți oameni; rolul tatălui în educația copilului; motive pentru care tăticii nu se implică suficient în educația copiilor; despre relația tată și fiică; tații și educația băieților; activități pentru copii și tătici.
Preț: 125 lei.
Adresa: str. Mirce cel Bătrân, 13/1.
Telefon: 0 607 9-09-01.
Detalii...

26 și 27 martie

12:30 Master-class pentru copii.
La atelier, copiii desenează, modelează, construiesc. În acest mod, dezvoltă motorica fină a degetelor. Master-classul de plastelinografie este prevăzut pentru copii de 5 ani.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Art studio "Amighen".
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

27 martie, duminică

11:00-17:00 Târg de Post Vegan.
Ediția a III-a a Târgului "Vegan Show". Târgul gastronomic vă așteaptă cu produse multe și speciale. Totodată, veți avea parte de: Teatru gatronomic, tratamente naturiste, activități sportive, jocuri pentru copii, catering mobil și ateliere tematice. În cadrul târgului, se va pune accent pe stilul sănătos de viață, produsele eco, vegane și de post.
Prețul biletelor de intrare: copii până la 12 ani, pensionari și persoane cu dizabilități — gratuit. Adulți — 40 de lei.
Locul desfășurării: CIE Moldexpo.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

13:00 Seminar la tema "Cosmetică decorativă" și master class "Nuanța perfectă a pielii".
În cadrul seminarului, veți afla cum să nu greșiți la alegerea produselor cosmetice, care sunt caracteristicile cosmeticii profesioniste, cum să alegeți produsul care să vi se potrivească perfect, fără a cheltui mult pentru acestea etc.
Atelierul și seminarul va fi coordonat de Alina Crociuc, make-up artist cu experiență vastă în domeniu.
Durata evenimentului: circa 4 ore.
Preț: 100 de lei.
Telefon: 0 676 7-36-63.
Detalii...

15:00 Seminar "Alăptarea pentru mămici cu burtici".
Un workhop pentru mămici cu burtici pentru care alaptarea este pe lista de priorități. La seminar veți afla despre: beneficiile laptelui matern; diferența dintre laptele matern, laptele praf și laptele de vacă; reguli de bază pentru o alaptare de succes; atașarea și poziționarea corectă la sân; eventualile probleme și depășirea lor. În timpul evenimentului veți avea parte de un Coffee break, iar la sfârșit — de o sesiune de întrebări și răspunsuri.
Preț: 200 de lei. Pentru tătici sau bunici — 40 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de Yoga al Eugeniei Ionel.
Adresa: str. Praga, 55.
Telefon: 0 607 8-11-18, 0795 1-57-27.
Detalii...

29 martie, marți

10:00-15:00 Colectarea de primăvară a deșeurilor electronice.
Activitate de reciclare a echipamentelor electronice uzate și defectate. Deținătorii de echipamente voluminoase, care locuiesc în sectorul Râșcani, pot comanda evacuarea gratuită de la domiciliu.
Locul colectării: Parcul Afgan.
Adresa: str. Miron Costin intersecție cu str. Moscova.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 298
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.