25 января 2017 г.

Афиша 25-29 января: Китайский Новый Год, девичья ярмарка, забег Wine Run

Последняя неделя января! Хотите провести ее интересно, весело и с пользой для всей семьи? Тогда вы попали по адресу — наша афиша вам расскажет где, что интересного планируется и, как туда попасть. Нескучной вам недели!


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

25 ianuarie, miercuri

16:00 Descoperă meseria de croitor cu…
"Cariera Mea" vă invită la o discuție pentru a descoperi meseria de croitor. Intrarea este gratuită, în baza completării formularului de participare.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Detalii...

18:00 Workshop "Cum să-ți păstrezi sănătatea pe timp de iarnă". Eveniment organizat în contextul sărbătorii Tatianelor. Tema discutată: "Cum să-ți păstrezi sănătatea pe timp de iarnă". Participantele cu numele de Tatiana vor participa la o tombolă cu surprize.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Telefon: 0 788 3-77-38.
Detalii...

19:00 Prezentarea colecției pentru femeile cu forme.
Cum să te îmbraci dacă ești mai plinuță? Aceasta este întrebarea cu care se confruntă majoritatea femeilor. Producătorii de modă au ințeles că există o categorie de femei care nu se încadrează în tiparele lor de frumusețe și care nici nu vor să se încadreze în ele, așa că au început să creeze colecții plus size. Designerii autohtoni Georgette, Premiera Dona, Sekana și IONEL, organizează un eveniment de modă cu prezentarea colecțiilor de haine pentru doamne cu forme.
Preț: 100 lei.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 83.
Detalii...

28 ianuarie, sâmbătă

11:00 Master-class "Cocoșel în tehnica decupaj".
Sunt invitați toți doritorii. Persoanele prezente la master-class vor decora o farfurie sau un fund de tocat, lucrând în tehnica decupajului.
Preț: farfurie de ceramică — 125 lei, fund de tocat — 100 lei, farfurie de carton — 50 lei.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 792 0-02-80, 0 692 0-02-66.
Detalii...

11:00 Festivalul "Citadela Vinului — trecut și prezent".
Primul festival de iarnă vă invită să descoperiți tezaurul sfânt de la Mileștii Mici. "Citadela Vinului — trecut și prezent" reprezintă un grandios proiect care își propune ca povestea de la exterior să pătrundă în interiorul sufletelor voastre.
Vă așteaptă: vin fiert, bucate parcă rupte din poveștile bunicii, peisaj idilic de iarnă, aventuri în aer liber.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Mileștii Mici.
Detalii...

12:00 Master-class "Coșuri de interior".
Un master-class pentru femei. Participantele vor prelua pentru câteva ore rolul de designeri și vor crea coșulețe cu adevărat originale.
Preț: 350 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Kenya.
Adresa: str. Moscova, ¼.
Detalii...

13:00 Câinii cu colaci în coadă — spectacol gratuit.
Veniți sâmbătă la CC "Jumbo" unde vă așteaptă actorii teatrului "Licurici" cu spectacolul "Câinii cu colaci în coadă". Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Detalii...

13:00 Pedalăm împreună.
Scopul acțiunii — de a pedala în grup pe străzile Chișinăului pentru a arata că toată lumea își dorește pentru capitală o infrastructură adecvată pedalării sigure. Locul întâlnirii este în fața magazinului UNIC, la ora 12:45.
Detalii...

14:00 Alaptarea pentru gravide — workshop cu Anastasia Popescu.
Anastasia Popescu, preconsultant în alăptare invită gravidele la un workshop despre bazele alăptării. Veți afla despre primele zile, săptămâni și luni de alăptare; despre eventualele probleme și modalitatea de a le depăși.
Preț: bilet achitat din timp — 250 lei, în ziua evenimentului — 300 lei.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 798 4-10-46.
Detalii...

17:00 Sărbătorim Anul Nou Chinezesc.
Evenimentul va demara cu o meditație dinamică, după care cei prezenți vor întocmi planuri pentru anul 2017, iar la final va fi organizată ceremonia ceaiului chinezesc.
Locul desfășurării: Clinica de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Detalii...

29 ianuarie, duminică

9:00 Wine Run 2017.
O cursă unică în Europa, desfășurată la adâncimea de 100 m prin galeriile subterane de la Cricova, pe o distanță de 10 Km. La cursă pot participa toți doritorii: sportivi amatori și profesioniști.
Locul desfășurării: Cricova.
Detalii...

10:00 Târgul fetelor, ediția VII-a.
Un târg în cadrul căruia aveți posibilitatea atât să vindeți cât și să procurați haine bune la prețuri accesibile. Vor vi expuse doar lucruri pentru femei — haine, cosmetică, produse hand made, accesorii. Pentru cumpărători, intrarea este gratuită.
Locul desfășurării: restaurantul "Golden Lion".
Adresa: str. Moscova, 17/3.
Detalii...

10:30 Quest pentru familie.
De această dată jocul se va desfășura sub genericul — Copacul dorințelor. Cu ajutorul unor indicii, participanții vor avea sarcina de a găsi copacul dorințelor și de a pune în scorbură un desen cu dorința pe care o au. Venind acasă, dorința se va îndeplini.
Vârsta: copii de la 4 ani.
Preț: 120 lei/ echipa. Într-o echipă pot fi și două familii.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

13:00 Petrecere pentru fetițe.
Petrecere pentru fetițe cu tematica "Regatul de gheață". Fetițele se vor distra cu proceduri de înfrumusețare: coafură stilată, manichiură colorată, face painting sclipitor, defilare pe podium.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 123
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.