26 ноября 2014 г.

Афиша 26.11-02.12: Посадка ореховых деревьев, экспозиция экзотических животных, приключения в Волшебном Замке

Чем ниже температура за окном, тем активнее кипит культурная жизнь столицы. На этой неделе нас ждет масса полезных мастер-классов, выставки, приключения и экзотика. Не пропустите!

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

26 noiembrie — 6 decembrie

Expoziție "33 de stări".
Expoziție de grafică și pictură a artistului Adrian Moraru.
Locul desfășurării: MolDeco.
Adresa: str. Moscova, 14/1.
Detalii...

26 noiembrie — 1 februarie

15:00 Vernisajul expoziției "Auguste Baillayre și contemporanii".
Expoziție de pictură, grafică, sculptură și artă decorativă. Aceasta prezintă cele mai importante opere ale artistului și ale unor discipoli contemporani, opere considerate repere ale artei naționale.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Artă a Moldovei.
Adresa: str. 31 auugust 1989, 115.
Detalii...

26 și 27 noiembrie

18:00 Atelier hand made pentru copii, dedicat sărbătorilor de iarnă.
În contextul apropierii sărbătorilor de iarnă, restaurantul Oliva organizează un șir de ateliere de creație pentru copii. Atelierele vor avea loc până la 22-23 noiembrie. În această săptămână, tema master class-ului este: Scrisoare lui Moș Crăciun (tehnica aplicării).
Preț: 30 de lei.
Filiala Râșcani: str. Moscova, 5.
Filiala Botanica: str. Decebal, 139.
Telefon: 0 608 0-77-66.
Detalii...

27 noiembrie — 23 decembrie

18:00-20:30 Master class-uri de Revelion pentru femei.
Un șir de întruniri ale femeilor care sunt cointeresate de propria dezvoltare, de evoluția relației cu bărbatul, de dezvoltarea unei relații armonioase cu copilul și persoanele apropiate. Primul master-class va avea loc joi, 27 noiembrie, cu genericul "O poveste despre fericire" — fiecare va scrie propria poveste.
Coordonator: Elena Bâceva, psiholog, art-terapeut.
Preț: 200 de lei.
Adresa: str. Șciusev, 65.
Telefon: 0 690 8-19-73, 0 795 6-89-73.
Detalii...

27 noiembrie, joi

18:00 Seminar "Sănătatea are gust".
În cadrul evenimentului, vor fi abordate tematici legate de stilul sănătos de viață. Cei prezenți vor afla cum trebuie să arate un meniu zilnic echilibrat, care sunt avantajele produselor sănătoase vs tratarea bolilor cu medicamente, dar și vor fi inițiați în Arta condimentelor în bucate.
Preț: 1 bilet — 150 de lei, 2 bilete — 200 de lei.
Locul desfășurării: Summit Events.
Adresa: str. Tighina, 49/3.
Telefon: 0 699 6-43-56, 0 674 2-53-25.
Detalii...

28 noiembrie, vineri

19:00 Art&Fashion Show: Sentimente.
Atmosferă plină de culori, sentimente, muzică frumoasă și comunicare interesantă — de toate acestea vor avea parte cei prezenți la Art&Fashion Show.
În cadrul evenimentului, vor fi organizate: expoziție de carduri vechi, de tablouri, expoziție foto.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare și Sfânt, 81.
Telefon: 0 690 8-43-58.
Detalii...

29 noiembrie, sâmbătă

09:00 Plantarea nucilor la Râșcova.
Toată lumea este așteptată sâmbătă în satul Râșcova, pentru a planta nuci pe un teren din preajma localității. Este necesar să luați haine clade și mici unelte de grădinărit.
Locul desfășurării: satul Râșcova, r. Criuleni.
Detalii...

10:00 Seminar "Pregătiți-vă de vară".
Sala de conferințe a Manejului de atletică ușoară din Chișinău găzduiește o serie de seminare teoretice la tema înotului, cu genericul "Pregătiți-vă de vară". Scopul acestora este de a elimina greșelile comune care sunt frecvent comise în tehnica înotului. Tema primului seminar: "Crawl și bras. Greșeli frecvente și cum pot fi acestea corectate. La seminar pot participa toți doritorii — amatori de înot care au atins vârsta de 16 ani.
Preț: 50 de lei.
Adresa: str. A. Doga, 26.
Telefon: 0 695 5-85-98.
Detalii...

11:00 Divertisment pentru copii la Baby Hall.
În acestă sâmbătă — "Teatrul marionetelor prezintă". Amintim că pe parcursul lunii noiembrie, CC "Baby Hall" a organizat un șir de activități distractive pentru copii.
Adresa: str. C. Negruzzi, 2/4.
Detalii...

11:00 Seminar "Minciuna copiilor — cum procedăm?"
De ce copiii mint? Cel mic minte sau inventează? Cum diferențiem minciuna de fantezie și ce atitudine luăm în fiecare dintre aceste două situații? De ce pe adulți îi jignesc minciunile copilului? La acestea și multe alte întrebări veți afla răspuns în cadrul seminarului pentru părinți.
Coordonator: Tatiana Cozman, psiholog pentru copii, consultant în relația părinte-copil.
Preț: 100 de lei.
Adresa: str. Șciusev, 65.
Telefon: 0 695 9-70-37.
Detalii...

11:00 Coffee with Rusanda & Friends.
Prezentarea noii colecții de haine inspirate din Africa a Rusandei Cojocaru, alăturile de alte branduri. Colecția de haine, cu denumirea "Confesiunile unui Baobab", este produsă din materiale aduse de creatoare chiar din Africa, în timpul călătoriilor pe acest tărâm. Totodată, aveți posibilitatea de a vedea gentuțele Bookletta, bijuteriile designer-ului Vika Tonu, dar și de a răsfoi cartea de poezie "Citește. Păstrează. Șoptește" a tinerei autoare Ianula Gioga.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

12:00 Expoziție de animale exotice.
Veți vedea specii rare de animale, printre care: pești de mare, de apă dulce sau prădători; păianjeni, scorpioni, broaște, arici. Din cadrul expoziției nu vor lipsi nici șopârlele — cameleoni, agama. Vor fi peste 50 de specii de șerpi, dar și cel mai mare șarpe din lume. În același timp, aveți posibilitatea de a vedea asemenea animale, precum: opossum, șinșila, cobai, hamsteri.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

12:30 Kids Sport Fest.
Festival sportiv pentru copii — rollers, archers, teniis, scrimă, golf, basketball, capoeira, șah. În cadrul festivalului, vor fi desfășurate diverse show-uri și master class-uri. Locul desfășurării: CC "Baby Hall".
Adresa: str. Constantin Negruzzi, 2/4.
Detalii...

Kid's Sport Fest Chisinau' 14.
14:30-18:00 Aventurile din Castelul Magic.
Un eveniment plin de distracție, magie și surprize. Participanții vor pregăti vrăji în Laboratorul Magic, vor dansa în jurul unui rug și vor dezvălui misterul castelului fermecat, primind în dar gustări delicioase și cadouri.
Vârsta: 5-9 ani.
Preț: 150 de lei.
Locul desfășurării: Muzeul Zemstvei.
Telefon: 0 680 6-99-97, 0 693 7-34-65.
Detalii...

30 noiembrie, duminică

11:00-16:00 Târg de caritate.
Un târg de caritate organizat cu scopul colectării banilor necesari pentru tratamentul unui băiețel de numai 7 ani, care a fost lovit de o mașină. Puteți participa la târg fie în calitate de vânzători (expunând la vânzare îmbrăcăminte nouă sau purtată, jucării și alte obiecte de care nu mai aveți nevoie), fie în calitate de cumpărători.
Locul desfășurării: Karaoke-bar "To4ka".
Adresa: str. Alecu Russo, 20.
Telefon: 0 683 7-10-00, 0 690 0-61-70.
Detalii...

12:00 Master-class pentru copii și adulți.
Copiii împreună cu părinții sunt așteptați la un master-class de confecționare a unor obiecte din fetru. Cei prezenți vor face diverse broșe, magnete pentru frigider sau decorațiuni pentru pomul de Crăciun.
Vârsta: de la 10 ani. Copiii mai mici pot participa fiind însoțiți de un adult.
Preț: 90 de lei (pentru o persoană sau perechea: mama și copil), 150 de lei — mama și copil, la confecționarea a două obiecte.
Locul desfășurării: Mary Poppins Learning Centre.
Adresa: str. Dacia, 5.
Telefon: 0 601 9-15-85.
Detalii...

1 decembrie — 8 ianuarie

11:00 Festival etno-folcloric "Satul de Crăciun".
Programul festivalului cuprinde o serie de activități tematice, printre care: spectacole de colinde și urături, muzică folclorică, târguri de cadouri, expoziții, plimbări cu sania trasă de cai, trasee turistice și nu numai. Vor fi aduse obiceiuri naționale unice: Sorcova, Plugușorul, Malanca,Ursul, Capra, Jienii, Mascații, Andreiul, Sfântul Nicolai etc.
Locul desfășurării: Complextul etno-cultural "Vatra".
Adresa: Traseul Chișinău-Ungheni, km. 32.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 156
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.