28 июня 2017 г.

Афиша 28 июня-2 июля: Детский базар Трюдельмарк, Summer Berry Fest, Праздник Ивана Купалы

На этой неделе дети смогут попробовать себя в роли настоящих продавцов, научиться плести венки из цветов и поучаствовать в захватывающей экскурсии. А родители смогут побывать на полезных посиделках или посетить ягодную ярмарку. Все самые интересные мероприятия Кишинева и окрестностей — в нашей еженедельной афише. Читайте и пользуйтесь летом на 100%!

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

28 iunie, miercuri

17:30 Training psihologic "Arta comunicării".
Training include o testare a stilului individual de comunicare, cunoașterea diferențelor în stiluri de comunicare și modul în care acestea pot contribui la frustrare și tensiuni în relații, cât și modul în care putem reduce stresul și conflictele în relațiile personale și profesionale, și construi relații armonioase. Trainingul va fi util persoanelor interesate de dezvoltarea personală.
Coorodonator: Liuba Ceban, practician licențiat în utilizarea mai multor instrumente psihologice, ce contribuie la dezvoltarea personală.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Summit Events.
Adresa: str. Tighina,49/3.
Telefon: 0 693 7-90-00.
Detalii...

19:00 Antrenament ușor cu bebe în cărucior.
Mămicile sunt invitate împreună cu bebelușii la un nou antrenament în aer liber. Pentru a participa la antrenament, este necesar să vă înregistrați.
Taxa de participare: 50 lei.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

29 iunie, joi

9:00 Săbătoare pentru copii de Ivan Kupala.
Participanții vor împleti coronițe din flori pentru fetițe, iar ulterior le vor lăsa să plutească pe apă. Însă, înainte de toate, va fi organizată o ședință foto lângă lac, cu coronițe pe cap și în sarafane, Și pentru băieței vor fi organizate diverse activități atractive — o adevărată excursie (sub supravegherea adulților): picii vor instala corturi și vor pregăti bucate sănătoase și delicioase e rug. Eveniment organzat pentru copii de 6-12 ani.
Preț: 100-150 lei.
Locul desfășurării: Izvorul din parcul Valea Trandafirilor.
Detalii...

15:30 Șezătoarea mamelor, ediția a XV-a.
Mămicile, viitoarele mămici și tăticii sunt invitați la un nou eveniment informativ și reaxant. În cadrul șezătorii se va discuta despre: diversificarea alimentației la bebeluși; conținutul trusei medicale în vacanță etc. La eveniment sunteți invitați fără copii. Intrarea gratuită, doar în bază de înregistrare.
Locul desfășurării: Continental Business Center.
Adresa: str. Cantemir, 5/4.
Detalii...

1 iulie, sâmbătă

10:00 Iarmaroc de binefacere.
Iarmaroc organizat pentru colectarea fondurilor pentru tratamentul unui băiețel. La iarmaroc găsiți: îmbrăcăminte, încălțăminte, cărți, accesorii, genți, mărfuri pentru casă, produse cosmetice și multe altele — toate la un preț simbolic.
Adresa: str. Drumul Schinoasei, 6.
Detalii...

17:00 Summer of love.
Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la evenimentul din San Francisco — Summer of Love (dacă nu ai auzit de eveniment, poți să-i întrebi pe părinții tăi. Aveți posibilitatea să marcați evenimentul la Tucano Coffee Costa Rica.
Adresa: str. Pușkin, 15.
Detalii...

18:00 Long rong: Alergăm împreună spre forsfor.
Sporter Run organizează o cursă ”Long Run” spre cel mai grandios festival al muzicii electronice din Moldova - FOSFOR, care va avea loc pe aerodromul Horești. Echipa Sporter invită toți sportivii experimentați la cursa care începe de la Porțile Orașului spre Horești. Participanții urmează să parcurgă aproximativ 18 km.
Locul pornirii: Andy’s Pizza, bd. Dacia 44, Porțile Orașului.
Detalii...

2 iulie, duminică

10:00 Summer Berry Fest.
La târg vor participa comercianți din toate zonele țării și din stânga Nistrului! Agricultorii vor aduce agrișe, mure, coacăză și zmeură direct de pe ogor! Și de această data pomușoarele vor fi comercializate în caserole, purtând numele producătorilor care le cultivă. În program: bunătăți cu pomușoare; aproape o tonă de coacăză, agrișe, mure și zmeura, la preț de producător, teatru gastronomic etc..
Locul desfășurării: Parcul Catedralei.
Detalii...

11:00 Seminar de nutriție: Silueta perfectă în 10 pași.
În cadrul seminarului veți afla: ce factori vă influențează greutatea, principiile unei diete sănătoase, cum să îți calculezi necesarul de macronutrienți, cum să alegi corect alimentele pentru dietă, cum să creeze mese sănătoase și sățioase etc. Participanții vor primi un plan concret din 10 pași pentru a crea o alimentație sănătoasă pe parcursul regimului. Locurile sunt limitate.
Preț: 350 lei.
Adresa: str. București, 23A, etajul 4.
Telefon: 0 792 2-34-04.
Detalii...

16:00 Trodelmarkt — primul târg al copiilor.
În această duminică, pentru prima dată la Chișinău va avea loc târgul copiilor "Trodelmarkt" — în cadrul acestuia copiii vor putea vinde jucăriile și cărțile pe care nu le mai folosesc.
Evenimentul este organizat de "Clubul familiei" — comunitatea părinților cu inițiativă și are orientare socială. Scopul evenimentului — de a învăța copiii să aibă o atitudine responsabilă și rezonabilă față de obiectele de consum și de a le atrage picilor atenția asupra principiilor ecologiei (jucăriile aruncate reprezintă un munte de plastic, care nu se va descompune mii de ani și va polua pădurile și oceanele). Înregistrarea la eveniment este obligatorie.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 222
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.