29 июня 2016 г.

Афиша 29 июня — 3 июля: Кино под звездами, Ronald McDonald Show, выставка минералов и горных пород

На этой неделе состоится множество интересных мероприятий для всей семьи. Приятного времяпровождения!

29 iunie, miercuri

14:00 Caricaturi pentru caritate cu Asociația Little People.
Eveniment de caritate. Un maestru în artele caricaturiste vă va aștepta pentru a realiza cele mai originale caricaturi. În schimbul acestora puteți contribui cu o donație pentru a susține programul zilnic de suport psihosocial pe care Asociația Little People R. Moldova îl implementează în beneficiul copiilor și adolescenților bolnavi de cancer, contribuind la îmbunătățirea calității vieții pacienților pe perioada tratamentului.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Jamaica.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

30 iunie, joi

13:40 Decoupage Magic Box.
Cei prezenți vor meșteri cutii magice, lucrând cu ilustrate/imprimeuri pe foaie de orez.
Preț: 250 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

15:00 Expoziție de minerale și roci "Miracolul adâncurilor".
Expoziția este organizată în colaborare cu Institutul de Geologie și Seismologie al Academiei de Științe a Moldovei. În cadrul acesteia vor fi prezentate colecții de minerale din Patrimoniul Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, colecții din cadrul Institutului de Geologie și Seismologie al AȘM, dar și colecții particulare. Majoritatea exponatelor acestei expoziții sunt colectate din cele mai diverse colțuri ale mapamondului.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

15:30 Instruire în dezbateri.
Vină să participi la o instruire în dezbateri, să înveți ce sunt dezbaterile, ce reprezintă un argument și cum construim un argument pro sau contra. Pentru a participa la seminar este necesar să vă înregistrați.
Locul desfășurării: Biblioteca municipală "B. P. Hașdeu".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 148.
Detalii...

16:45 Șezătoarea mamelor.
Pericolele de vară la copii (primul ajutor în caz de urgență), alegerea naturală pentru o floră intestinală sănătoasă, marea și canicula (cum afectează sistemul genital și cum ne protejăm) — aceste teme vor fi puse în discuție în cadrul celei de-a XXIII-a ediții a șezătorii mamelor. Pot participa toate mamele și viitoarele mămici în limita locurilor disponibile. Intrarea este gratuită, în baza înregistrării.
Locul desfășurării: Garden Palace Events Restaurant.
Adresa: str. V. Alecsandri, 8.
Detalii...

18:00 Sănătatea femeii înainte și după naștere — workshop.
Invitata specială a workshop-ului este Ada Lazarev, obstetrician-ginecolog cu experiență în domeniu de 25 de ani, medic categorie superioară. Veți avea parte de sfaturi atât teoretice, cât și practice.
Preț: 100 de lei (include: intrarea la workshop, ceșcuță de ceva bun și prăjitură); 50 de lei (include doar intrarea la workshop).
Locul desfășurării: Tucano Coffe Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91.
Telefon: 0 601 2-05-04, 0 794 2-23-66.
Detalii...

30 iunie — 9 iulie

20:30 Noaptea Filmelor sub Stele.
Festivalul Noaptea Filmelor sub Stele revine în acea de-a III-a ediție. Așadar, în fiecare joi, vineri și sâmbătă veți urmări filme artistice ale anilor 50-60. 6 seri, 6 filme — 2 filme de producție rusă, 2 filme franceze și 2 filme produse de renumitul Hollywood. Toate filmele vor fi rulate în limba originală, cu subtitrare în limba română.
Costul biletelor: 20 de lei. Fiecare al treilea bilet procurat este oferit gratuit.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.
Detalii...

1-3 iulie

10:00 Festivalul Berii, ediția a II-a.
În programul celui mai grandios festival se înscriu zeci de concursuri, sute de artiști pe scena mare, zeci de companii de bere, mii de arome culinare și zeci de feluri de bere, multe activități în teren, Grafitti, Tiroliana, mini Golf, Tir cu Arcul, și multe altele — toate concentrate în același context. Pe scenă vor evolua așa trupe ca Zdob și Zdub, Alternosfera, Tharmis și mulți alții.
Locul desfășurării: Complexul etnocultural Vatra.
Detalii...

2, 3 iunie

Ronald McDonald Show.
În această sâmbătă și duminică, la fililale McDonald's va avea loc un adevărat show cu McDonald. Astfel, sâmbătă la 14:00 sunteți așteptați la McDonald's Râșcani, iar duminică la 12:00 la filiala Centru și la 16:00 la filiala Botanica. Pentru copiii din întreaga lume, Ronald McDonald este McDonald's. El locuiește în Lumea McDonald's. Hamburgerii sunt favoriții lui.
El este prietenul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, foarte comic și prietenos, câteodată îndrăzneț și chiar curajos, dar întotdeauna amuzant. El este sufletul spectacolului, partenerul tău de joacă și cel de la care ai întotdeauna ce să înveți.
Detalii...

2 iulie, sâmbătă

9:00 Workshop "Bazele alăptării".
Mămica Alăptează invită mămicile cu burtici și cu pici de până la 6 luni și cadrele medicale ce lucrează cu copiii, gravidele și femeile care alăptează pentru a vă prezenta un workshop despre "Bazele Alăptării" prezentat de consultantul superior în alăptare și co-fondatorul "Mămica Alăptează" — Alina Shmurun.
Preț: 200 de lei. Pentru a doua persoană (tată) — 40 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de Yoga al Eugeniei Ionel.
Adresa: str. Praga, 55.
Telefon: 0 607 8-11-18, 0 795 1-57-27.
Detalii...

11:00 Sarcină, naștere și perioada post-partum.
Un seminar despre sarcină, naștere, perioada postpartum și îngrijirea nou-nascutului. Speakerii evenimentului, Dr. Maxim Calaras, ginecolog si obstetrician si Dr. Mihai Stratulat, neonatolog-pediatru, vă vor ajuta sa gasiți răspunsuri la intrebarile care va preocupa.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Hotelul "Codru".
Adresa: str. 31 august 1989, 127.
Detalii...

11:00 Atelier de creație "Bijuterii inspirate din flori de mac".
Miriam vă invită să creați împreună bijuterii sub formă de flori de mac — flori ce ne încântă privirile cu roșul lor aprins. Fetițele vor modela florile pentru o pereche de cercei superbi, iar băieții vor crea o broșă deosebită pentru a o face cadou. Atelierul este prevăzut pentru copii de 5-12 ani.
Preț: 95 de lei. În preț sunt incluse materialele necesare și o gustare.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

15:00 Seminar "Cum gestionăm comportamentele nedorite ale copiilor".
În cadrul seminarului vor fi puse în discuție asemenea aspecte, precum: ce fel de comportamente apar la fiecare etapă de vârste; plâns, agresivitate, relaționare cu ceilalți copii; validare emoțională; impactul emoțional asupra copilului și și efectul acestora pe termen lung etc.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Institutul de Fizică Aplicată.
Adresa: str. Academiei, 5.
Detalii...

3 iulie, duminică

10:00 Vintage Bazaar.
În cadrul târgului vor fi expuse haine pentru doamne și îmbrăcăminte pentru copii. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Cafenea "Moldovita".
Adresa: str. V. Alecsandri, 78.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 363
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.