31 мая 2017 г.

Афиша 1-6 июня: Мероприятия на 1 июня, Мега-пикник для женщин, Праздник врачей

Сегодня для школьников прозвучал последний звонок, а с завтрашнего дня начинаются большие каникулы, то есть - веселье! И поскольку 1 июня это День Защиты Детей, в столице и за ее пределами будет организовано огромное множество мероприятий.

Мы собрали их все в одной афише, чтобы вы могли выбрать самое интересное и спланировать ваш самый красочный детский праздник.

29 mai-4 iunie

10:00-22:00 Consultația gratuită a medicului pediatru.
Până la data de 4 iunie aveți posibilitatea de a face gratuit o consultație la medicul pediatru. Consultația este oferită în incinta CC "Shopping Malldova".
Spuneți "Adio" paraziților.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

30 mai-11 iunie

12:00 Expoziție de lucrări artistice.
Centrul Educațional Indigo vă prezintă o expoziție de lucrări artistice realizate în cadrul Atelierului de Creație și Invenție. Arta copiilor este podul care unește maturitatea și inocența artei. Nonconformistă și energică, arta copiilor atrage privirea cu jocul formelor și combinația de culori vii.
Pe 1 iunie, la ora 12:00, centrul "Indigo" va organiza un workshop pentru copii.
Locul desfășurării: CC "Baby Hall".
Adresa: str. Negruzzi, 2/4.

Detalii...

31 mai, miercuri

16:30 Oră gratuită de limba engleză.
"Oratorica" vă invită copiii la o oră gratuită de limba engleză. În cadrul orei de probă veți cunoaște care sunt metodologiile și practicile de studiu după care instruim elevii Oratorica. La fel veți putea afla toate detaliile despre orar, preț, programul de învățământ etc. Toți cei prezenți la oră vor avea parte de surprize.
Locul desfășurării: Centrul de limbi europene "Oratorica".
Adresa: str. Caragiale, 26.
Telefon: 0 790 0-77-46.
Detalii...

1 iunie, joi

9:00 Vino să sărbătorim Ziua Copilăriei.
"Trattoria della nonna" ți-a pregătit un program distractiv și multe zâmbete. În program: fiecare oaspete va primi în dar cireșe dulci, face painting pentru cei mici, baloane și bună dispoziție.
Adresa: str. Arborilor, 21; str. M. Kogălniceanu, 62; str. Moscova, 17/4.
Detalii...

10:00 Sărbătoarea copiilor la Family Shopping Center.
Spectacol de animație în aer liber de Ziua Internațională a Copilului. Cei mici sunt așteptați in Family Shopping Center la un maraton al veseliei si al jocurilor, însoțit de premii și distracție pe măsură.
În program: jocuri, concursuri, muzică și distracție, ateliere de pictură pe față, show transformers.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 20/1.
Detalii...

10:00 Sărbătoarea copiilor.
Programul este prevăzut pentru copii de 4-10 ani și cuprinde: cântece, concursuri, meșteșugărit, ședință foto, gustări, copiii prezenți vor avea posibilitate să recite poezii. Intrarea este gratuită. Programul va fi prezentat în limba rusă și română.
Adresa: str. Cuza-Vodă, 17/6.
Detalii...

10:00 Lumea eroilor "Naturalis".
De Ziua Copiilor, cei mici sunt așteptați cu premii și surprize în parcul Ștefan cel Mare. În "Lumea eroilor" fiecare copil obține puteri magice, câștigă competiții interesante și este premiat. Două alei ale parcului vor deveni parte a poveștii "Naturalis".
Locul desfășurării: Grădina publică "Ștefan cel Mare și Sfânt".
Detalii...

10:00 Marș de 1 iunie: Taci și mănâncă.
Ziua Internațională a Copiilor este mai mult decât o sărbătoare a copilăriei — este o ocazie de a readuce în vizorul public problemele care afectează copiii din Republica Moldova.
Asigurarea unei alimentații sănătoase în grădinițe și școli este o obligație a statului pe care autoritățile publice par să nu fie capabile să o realizeze. Marșul va porni de la magazinul UNIC și va continua până la Guvern unde va fi depusă o petiție.
Locul pornirii: magazinul UNIC:
Detalii...

10:00 Celebrăm Ziua Copiilor.
Copilașii se vor bucura de concert, teren de joacă special, animatori Mickey si Minnie Mouse și face painting. Pentru părinți și pici va fi prezentat un concert de Kuzenkoff Serj și LIVE Music by Groove Light Band.
Locul desfășurării: Garden Palace.
Adresa: str. V. Alecsandri, 8.
Telefon: 0 798 0-38-03.
Detalii...

10:00 Eveniment de Ziua Copiilor.
De Ziua internațională a copiilor, Body Boom împreună cu Pretura Sectorului Ciocana organizează un eveniment grandios. Programul evenimentului include muzică, dansuri, concursuri cu premii și prezentarea luptelor de kickboxing între copii și intre adulți.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 4/6.
Detalii...

10:00 Orășelul copiilor.
Copiii vor avea posibilitatea să intre în roluri diverse — pompier, polițist, medic, avocat sau clovn. În Orășelul Copiilor ne jucăm, învățăm și participăm la diferite concursuri.
Evenimentul este organizat de AMICUS Chișinău și Centrul republican pentru Copii și Tineret.
Locul desfășurării: Grădina publică "Ștefan cel Mare și Sfânt".
Detalii...

11:00 "BookStore" — 25% reducere la cărți de la edituri consacrate din România și R. Moldova.
Librăria online "BookStore.md" îi invită pe micii cititori și părinții lor cu o ofertă de excepție, expusă la Cireșarul Copiilor din Grădina Botanică.
La târgul organizat cu acest prilej, în spațiu amenajat pentru "BookStore" veți găsi o diversitate de titluri de top, de la edituri consacrate din România și Republica Moldova.
Prețurile vor fi extrem de atractive — fiecare volum va avea 25% reducere.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Detașlii...

11:00 Ziua copiilor la Shopping Malldova.
De ziua copiilor, Shopping MallDova se transformă în universul distracției pentru cei mici.
Picii, dar și cei mai mari, sunt invitați la o distracție pe cinste, unde se vor bucura de o mulțime de surprize. La etajul 3 al centrului comercial, cei mici se vor transforma în animăluțe sau eroi din povești, își vor încerca dibăcia jucându-se și confecționând animăluțe din baloane și vor avea parte de un Transformer Show, începând cu ora 13:00.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

11:00 Spectacol artistic "Copiii — bucurie și mândrie".
Centrul de Cultură și Istorie Militară invită copiii militarilor și angajaților civili ai Armatei Naționale să participe la spectacolul artistic "Copiii — bucurie și mândrie", dedicat Zilei Internaționale a Copiilor.
Locul desfășurării: Centrul de Cultură și Istorie Militară.
Adresa: str. Tighina, 47.
Detalii...

12:00 Deschiderea centrului de distracție pentru copii "Megakids".
Megakids — distracții cu premii, balansoare, tobogane, trambuline și multe alte surprize. Totodată — Family Dreams Cafe. Nu ratați marea deschidere!
Locul desfășurării: CC "Soiuz".
Adresa: str. Alecu Russo, 1.
Detalii...

12:00 Ziua copiilor la "Oliva".
De Ziua Internațională a Copiilor, în toate filialele restaurantului "Oliva", pe cei mici îi așteaptă multă înghețată, veselie și face painting.
Locul desfășurării: "Oliva" Rășcani, Botanica și Bălți.
Detalii...

13:00 Kids Fun Day.
Animatori amuzanți, face painting ca în poveste, muzică și dansuri, concursuri și jocuri, delicii pentru toți copiii și Kids tombolă. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: La Roma Club.
Adresa: str. Albișoara, 40/1.
Detalii...

14:00 Micii bucătari.
Copiii creativi și harnici sunt invitați să creeze propria clătită împreună cu bucătarul de la Blinoff. În program: jocuri și concursuri împreună cu animatorii veseli, mini disco, workshop în cadrul căruia copiii vor avea posibilitatea să pregătească propria clătită, face painting, cadouri.
Locul desfășurării: cafenea Blinoff.
Adresa: str. C. Brâncuși, 110; str. Ismail; 84, Shopping Malldova, etajul 4.
Detalii...

14:00 Ziua Copiilor la "Novamed".
Spitalul Polivalent "Novamed" vă invită să sărbătoriți împreună "Ziua Internațională a Copiilor". Programul va include discuții cu medicii pediatri, multe activități distractive și surprize pentru pici.
Adresa: str. Tudor Strișcă, 30.
Detalii...

1-4 iunie

10:00 KID’S EXPO 2017.
Expoziție-festival internațională de mărfuri și servicii pentru copii și viitoarele mame. Tematica expoziției:alimente pentru copii, băuturi, dulciuri, înghețată și produse de patiserie; haine, încălțăminte și accesorii; mărfuri și servicii pentru nou-născuți; cosmetice și produse igienice pentru copii; jocuri și jucării; școli și centre de dezvoltare timpurie pentru copii; cluburi și centre de agrement pentru copii; literatură pentru copii etc.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

11:00 Cireșarul copiilor. Un picnic de familie.
Distracții pentru copii, muzică și târguri de care vrei! Vor fi prezenți meșteri populari din toată țara, care își vor prezenta lucrările într-o expoziție. Pe scenă vor evolua cei mai talentați copii și tineri, iar artiștii autohtoni vor prezenta un concert de excepție! Vizitatorii vor putea admira numere artistice cu clovni, acrobați, show de cai și de câini, un laborator al distracțiilor creative și un show cu bule gigantice de săpun.
Preț: 130 lei.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Detalii...

13:00 Șezătoarea mamelor.
Șezătoarea se va desfășura în cadrul expoziției Kids Expo 2017. Astfel, vor avea loc patru evenimente informative și utile despre sănătatea gravidei, mamei, bebelușului și a întregii familii. La eveniment sunteți așteptați fără copii. Intrarea este gratuită, în baza programării prealabile.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

14:00 Spectacol pentru copii "Apolodor. Călătoria unui pinguin".
Un spectacol pentru copii și maturi, plin de umor, unde se cântă, se dansează și se folosesc elemnte de circ.
În distribuție studenții actori ai Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, anul III, clasa Vlad Ciobanu. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Centrul Național de Educație prin Artă.
Adresa: str. Serghei Lazo, 23.
Detalii...

2 iunie, vineri

13:00 Robotolandia.
Lecție deschisă gratuită pentru copii de 9-14 ani. Copiii vor avea parte de o călătorie în Robotolandia — o lume locuită de roboți și vor învăța să construiască roboți. Pentru a participa la eveniment este nevoie de programare.
Locul desfășurării: STEP it Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139.
Detalii...

15:30 Cursa de porci la BBQ Fest 2017.
Un eveniment ce va rămâne o perioadă îndelungată în memoria fiecăruia dintre cei prezenți. În cadrul festivalului BBQ, purcelușii vor intra în cursă.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

20:30 Spectacol "Basme populare japoneze".
Cufundați-vă în atmosfera teatrului de avangardă în parcul Valea Morilor. La începutul programului va fi prezentat un scurt concert de muzică meditativă. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: parcul Valea Morilor.
Detalii...

19:00 Simbioza simfonică — Moldo Crescendo.
Ascultă două dintre cele mai frumoase lucrări simfonice scrise vreodată – Simfonia nr. 5 de Ludwig van Beethoven și Concertul nr 1 pentru pian și orchestră de Piotr Ilych Tchaikovsky. La pupitru dirijoral, de la Cluj – Matei Pop, iar la pian, tânărul pianist din Chișinău Marcel Lazăr.
Preț: 80 și 100 lei.
Accesul elevilor și studenților de la instituțiile muzicale este gratuit în baza carnetului de elev/student.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

3 iunie, sâmbătă

10:00 Mega picnic pentru femei.
În program: gustări, jocuri distractive, discuții în grupuri, hand-crafting, ședință foto. Copiii de la 3 până la 10 ani vor avea parte de activități organizate de un club pentru copii. Participarea este gratuită.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: sr. G. Enescu, 5.
Detalii...

11:00 A fost odată ca niciodată.
De la Ion Creangă până la Spiridon Vangheli, de la Hans Christian Andersen până la Walt Disney, pe 3 iunie în parcul Dendrariu, eroii poveștilor vor ieși din cărțile noastre preferate pentru a ne crea o lume de basm. De la Ion Creangă până la Spiridon Vangheli, de la Hans Christian Andersen până la Walt Disney, pe 3 iunie în parcul Dendrariu, eroii poveștilor vor ieși din cărțile noastre preferate pentru a ne crea o lume de basm.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

3 și 4 iunie

12:00 Carnavalul copiilor.
În program: spectacole de magie, mega concert, discotecă în aer liber; program instructiv-distractiv (lumea poveștilor, ateliere-concursuri, master-classuri); distracții în teren.
Totodată — târg de obiecte pentru copii, expoziție florală, festival gastronomic și multe altele.
Locul desfășurării: Vatra.
Detalii...

4 iunie, duminică

10 :00 Ziua copiilor în zbor.
Expoziție de avioane și mașini de teren. În program: zboruri cu avioane din categorii ușoare, zbor gratis pentru 50 de copii de la 9 până la 15 ani, plimbări gratis pentru copii cu mașini de teren, show aviatic, aeromodeliști, salturi cu parașuta.
Locul desfășurării: aerodromul de la Vadul lui Vodă.
Detalii...

12:00 Drumul fructelor. Căpșuni eco.
Doritorii de a savura gustul căpșunelor adevărate, au posibilitatea de a o face în această duminică la Căușeni. Aveți parte de: căpșuni organice la preț de producător; poze pe plantați și o bună doză de relaxare. Participarea este gratuită.
Locul desfășurării: Căușeni.
Locul pornirii: str. Alecu Russo, 15.
Detalii...

16:00 Ziua mondială a mediului.
Ateliere, joacă, odihnă, comunicare, expoziții, invenții, muzică, emoții, plăcere. În acest an, tema Zilei Mondiale a Mediului este "Conectarea oamenilor la natură".
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

16: Concert "Copii cuminți cu vedete părinți".
Concertul de caritate este la a VIII-a ediție. Fondurile acumulate din vânzarea biletelor pentru acest concert vor fi oferite drept donații în susținerea și dezvoltarea unor programe și cercuri de educație culturală a copiilor, școlilor de muzică și artă, îmbunătățirea terenurilor de joacă și sportive din mediul rural.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. Maria Cebotari, 16.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 3438
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.