4 октября 2017 г.

Афиша 4-8 октября: Национаьлный день Вина, вечер медитативной музыки

Первая неделя октября будет отмечена множеством семейных мероприятий. Традиционный день Вина, детский базар игрушек Трюдельмарк, мастер-клас по рисунку и лепке, а также многое другое. Наша еженедельная афиша, как всегда расскажет о самом интересном и поможет составить план развлечений на выходные.

4-7 octombrie

ExpoMobila 2017.
Cea mai mare manifestație expozițională din Moldova. La ediția curentă participă peste 30 de companii și magazine de mobilă din Moldova și Ucraina. Pe un spațiu de 5000 metri pătrați ai expoziției, încadrate în două pavilioane, companiile vor prezenta circa 1000 de modele de mobilier pentru casă și birou — de la dormitoare și bucătării, pînă la mobilă corp și tapițată. Doar 4 zile și numai la expoziție vei putea cumpăra mobilierul care-ți place, la preț special oferit de fiecare participant.
Locul desfășurării: CIE Moldexpo.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

5 octombrie, joi

18:00 Trening "Depășirea blocajelor și stabilirea echilibrului emoțional".
Un trening cu profesionistul Ștefan Popov. Intrara este gratuită.
Locul desfășurării: biblioteca municipală B.P. Hașdeu.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 148.
Detalii...

7 octombrie, sâmbătă

10:00 Master-class pentru copii.
Mater-class de modelare din lut polimeric. Copiii vor confecționa lingurițe personalizate pentru ceai. Atelierul este preconizat pentru copii de 4-12 ani.
Preț: 120 lei.
Locul desfășurării: Smart Start, filiala Râșcani.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

11:00 Ziua Națională a Vinului.
Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, se va în Piața Marii Adunări Naționale. Ziua Națională a Vinului va întruni 43 de producători autohtoni de vinuri din Regiunile cu Indicație Geografică Protejată și se va desfășura sub genericul "Păstrăm legenda vie". Timp de două zile, în inima capitalei vor fi amenajate standuri expoziționale ale producătorilor de vin, târgul meșterilor populari, Școala Vinului, Teatrul Gastronomic, un nou stand dedicat consumului moderat, o zonă dedicată alimentației publice și o scenă impunătoare.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

11:00 Mandala dance pentru femei.
Dansul Mandala este un dans sacru, în meditație, unde prin elemente de val, cerc, spirală și opt se reactivează starea naturală a femeii, se eliberează blocajele de frică, rigiditate, critică față de sine și multe alte emoții negative. Trebuie să aveți cu sine: un covoraș de yoga, o fustă lungă confortabilă, apă.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Detalii...

15:00 Master-class pentru copii "Desenăm pe pietre".
La master-class sunt invitați copiii de la 6 ani. Copiii vor afla secretele desenului pe pietre de diferite forme, își vor dezvolta imaginația, vor învăța să lucreze cu diverse materiale artistice etc.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Papetarie&Ustensii Handmade.
Adresa: str-la Lvov, 66.
Detalii...

16:00 O seară de muzică de meditație.
O seară a muzicii de meditație. Doar cu programare prealabilă. Pentru prima dată în centrul de yoga "YogaUniverseStudio" va fi organizat un concert în formatul unei seri de meditație, cu participarea proiectului Kwathula și a lui Andrew Anshu Șușvaliuc.
Preț: 120 lei.
Locul desfășurării: YogaUniverseStudio.
Adresa: str. Lăpușneanu, 5.
Telefon: 0 798 3-23-00.
Detalii...

8 octombrie, duminică

10:00-16:00 Târgul fetelor, ediția a 9-a.
În cadrul târgului veți găsi tot ce ține de garderoba familiei, începând de la haine, accesorii, încălțăminte. Este invitată toată lumea — mămici, tătici, pici de toată vârstele. Pentru cumpărători intrarea este liberă.
Locul desfășurării: restaurantul Golden Lion.
Adresa: str. Moscova, 17/3.
Telefon: 0 691 1-44-22, 0 693 7-63-75.
Detalii...

18:00 Master-class Katytheartist.
Master-classul artistei-ilustratoare locale Katytheartist. La master-class vă veți putea inventa propriul personaj. Tot necesarul pentru master-class, vă va fi pus la dispoziție de către organizatori. Iar Ecaterina vă va povesti și vă va arăta toate șmecheriile utilizării formelor, texturilor, culorilor.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Costa Rica.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 133
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.