5 июля 2017 г.

Афиша 5-9 июля: Фестиваль IA Mania, веселые старты, день дронов

Летний список мероприятий для семейного отдыха довольно большой. Например, с 5 по 9 июля, вы можете полюбоваться красивыми национальными костюмами, принять участие в спортивных и в то же время развлекательных мероприятиях, насладиться вкусом местных фруктов, узнать об устройстве и особенностях различных моделей дронов и полетать на компьютерных симуляторах. Все самые интересные мероприятия в нашей еженедельной афише. Читайте и пользуйтесь летом на 100%!

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

5 iulie, miercuri

14:00 Instruire: Acordarea primului ajutor.
În cadrul Serviciului "Ai grijă de sănătatea Ta!”, va avea loc o instruire în acordarea primului ajutor. Invitată va fi Victoria Stavenschi, medic igienist, care va oferi informații esențiale de maximă necesitate, cu instrucțiuni de urmat pas cu pas pentru acordarea primului ajutor.
Locul desfășurării: biblioteca "Alba Iulia".
Adresa: str. Alba-Iulia, 202.
Detalii...

18:30 Drumul fructelor 2017. Piersici.
Madein.md organizează o nouă deplasare, de data aceasta la un producător de piersici. Participarea este gratuită, este necesar doar să vă înscrieți din prealabil. Aveți parte de: o degustare de piersici gratuită, posibilitatea de a procura piersici cu preț de producător, poze frumoase.
Locul pornirii: str. Alecu Russo, 15.
Detalii...

7 iulie, vineri

18:00 Petrecerea copiilor.
Dansuri, muzică, pictură pe față, jocuri. Părinții se relaxează, iar copiii se distrează.
Locul desfășurării: Leader Land.
Adresa: str. Testimițeanu, 17/6.
Detalii...

18:00 Metode de educare a adolescenților.
Prezentarea cursului pentru părinți "Metode de educare a adolescenților". Este un curs de psihologie practică, în cadrul căruia vor fi prezentate doar metode verificate de educație a adolescenților.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Detalii...

8 iulie, sâmbătă

10:00 Starturi vesele.
Un eveniment la care poate participa toată familia, de la mic la mare. Sunt invitați chiar și buneii, precum și copiii de la 3 ani. Vă așteaptă activități sportive pentru toate preferințele, program bogat și surprize plăcute. Pentru participare, este necesar să vă înregistrați din prealabil.
Locul desfășurării: Academia Sportului Anatolii Pervanciuc.
Adresa: str. Gagarin, 14.
Telefon pentru detalii: 022 22-45-12.
Detalii...

10:30 Copiii și tehnologiile informaționale: în căutarea echilibrului rezonabil. Seminar.
Seminar pentru părinți coordonat de Elena Danilova, autoarea portalului rus danilova.ru, specialist în dezvoltarea timpurie a copiilor, autoarea proiectului "Startul timpuriu", mamă a cinci copii.
Preț: 250 de lei. Pentru al doilea membru a familiei —  reducere de -50%.
Locul desfășurării: clubul pentru familie "Arbuz".
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 697 9-27-97, 0 697 4-92-05.
Detalii...

11:00 Festivalul "IA Mania".
Parada costumului tradițional din 15 sate ale Moldovei, târg de artizanat autentic și obiecte inspirate de tradiție; bucătărie tradițională cu cele mai îndrăgite bucate țărănești, spectacol culinar, expoziție de fotografie, trântă cu voinicii din Dubăsari, concurs de pictură, horă gigantică și multe alte activități vă așteaptă la festivalul "IA Mania".
Dress code: ii și cămăși tradiționale.
Locul desfășurării: s. Holercani, Dubăsari.
Telefon: 0 794 3-17-52.
Detalii...

11:00 Ziua familiei, iubirii și fidelității.
Evenimentul este organizat de Centrul rus de științe și cultură în R. Moldova. În program: concursuri cu premii și master-classuri pentru toată familia. Animatori, face painting, show cu bule de săpun și multe altele. Cei prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să joace volei, fotbal, badminton.
Locul desfășurării: parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Telefon: 022 22-01-70.
Detalii...

15:00 Master-class de împletire a cosițelor.
În cadrul master-classului, mămicile de fete vor avea posibilitatea să învețe câteva metode de împletire a cosițelor. Iar fetițele își pot lua păpușa preferată pentru a-i face o coafură.
Preț: 220 lei.
Locul desfășurării: Glamour girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

9 iulie, duminică

16:00 OM Kids Quest.
Micii cercetători, cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, sunt invitați să participe la o aventură veselă și informativă. Copiii vor căuta răspuns la diverse ghicitori, își vor dezvălui talentele și capacitățile.
Moderatorul evenimentului este Stan Potoku, un adevărat prieten al copiilor. Participarea este gratuită, cu condiția înregistrării prealabile.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

16:00 Drone Day.
Prima întâlnire a pasionaților de drone din Moldova. Vizitatorii vor avea posibilitatea de a cunoaște mai multe modele de drone, de a primi mici lecții de pilotaj, de a cunoaște facilitățile tehnice a diferitor modele și de a pilota drona cu ajutorul simulatorului de zbor.
Locul desfășurării: Stadion Școala profesională nr. 10.
Adresa: str. Otovasca, 27.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 173
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы