9 августа 2017 г.

Афиша 9-15 августа: Международный День Молодежи, weekids, акустический концерт

Каникулы все еще продолжаются! Воспользуйтесь этим временем, чтобы насладиться совместным времяпрепровождением с семьей и детьми. Выходите на пикники, гуляйте на природе, поезжайте на море или в горы. Но если вы остаетесь в столице - знайте, что тут тоже скучать не придется. Читайте нашу еженедельную афишу и выбирайте все самое для вас интересное!

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

10 august, joi

19:00 Alte Arte — proiecție.
Un proiect a Centrului pentru Artă Contemporană din Chișinău [KSA:K], Moldova. Pavel Braila, artistul renumit pe plan internațional, a dezvoltat idea acestui jurnal televizat dedicat artei și culturii contemporane, Alte Arte, cu ajutorul unei echipe locale.
Emisiunea Alte Arte a fost produsă de Centrul pentru Artă Contemporană, Chișinău KSA:K, în parteneriat cu proiectul Relations, Berlin. Aceasta reprezintă un program dedicat artei contemporane, cu un cronometraj de 30 min., care a fost difuzat de două ori pe lună la TV Moldova 1, în perioada 2003-2007. Acum aveți posibilitatea de a revedea aceste emisiuni.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 132.
Detalii...

11 august, vineri

18:30 Drumul Fructelor. La Goji.
Deja v-ați obișnuit să descoperiți împreună cu Madein.md, cele mai deosebite fructe autohtone. Acum Campania Drumul Fructelor și-a îndreptat atenția spre pomușoarele goji. Sunteți invitați să descoperiți beneficiile acestor pomușoare, direct de pe plantație.
Locul desfășurării: c. Băcioi.
Detalii...

12 august, sâmbătă

13:00 Alimentație în stilul Hippie cu Nageena Shiva.
Eveniment organizat în contextul marcării celei de-a 50 aniversări de la manifestul Summer of Love. Sunteți invitați să începeți calea curățării sufletești și a corpului. Nageena Shiva este o profesionistă. Ea se ocupă cu yoga din anul 1999 și predă din 2002, iar în 2013 a fondat propria sa școală de yoga, pentru viitorii instructori.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

14:00 Festivalul Tineretului.
Consiliul Național al Tineretului din Moldova organizează, pentru al treilea an consecutiv, Festivalul Tineretului. Evenimentul este desfășurat pe data de 12 august, strada pietonală Eugen Doga, cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului.
Locul desfășurării: Strada Pietonală Eugen Doga.
Detalii...

16:00 Ziua Internațională a Tineretului.
Hey tinere, încă nu știi cum să petreci Ziua Internațională a Tineretului vara aceasta? ZIT 2017 are o ofertă pe care nu o vei putea refuza — program pentru cei ca tine: activi, dornici de distracție și nu în ultimul rând gata de orice provocare.
În program vom avea muzică live de la cele mai hot trupe din Moldova:Moldovan National Youth Orchestra, AmberTraps, Kapushon, FlashBlood,Via Dacă, Sillage, The Glimpse și Hi Mum. La fel — ateliere, expoziții și un târg. Iar ca Ziua Internațională a Tinerilor să se termine pe nota 10, în zona de camping va fi proiecție de film în aer liber pregătit de Caravana CRONOGRAF Tur și surpriză surpriză!
Locul desfășurării: Varnița.
Detalii...

12 și 13 august

11:00 Weekids.
Weekids invită micii inovatori cu vârsta cuprinsă între 8 – 12 ani la două zile de distracții în lumea inovației. Evenimentul va avea loc la Generator HUB două zile consecutiv între orele 11:00 – 13:30. În program: Stația "Visuals", Stația "Coordonate" , Stația "Numele tău de Supererou”, Stația "Animație tradițională", Stația "Darth Vader – the robot", Stația "Învață superputerea lui Superman: Zborul".
Preț: 1 week-end — 150 lei, 3 weekenduri — 350 lei.
Locul desfășurării: Generator HUB.
Detalii...

13 august, duminică

13:00 Târg de haine.
Ați vrea să vă schimbați garderoba? Veniți la târgul din această duminică. Târgul va reuni într-un singur loc fashion bloggerițele din țară, care au ales o sumedenie de hăinuțe din garderoba lor pentru a le vinde la un preț accesibil tuturor.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

20:30 Licori acustice. Concert.
Gustoșeniile muzicale sunt la mare căutare vara asta. De această dată sunteți invitați la un concert pe ritmurile folkie-rockie-bossa nova. Laurențiu Coțaga, cel care a flatat scena de la ,,Vocea Ucrainei” vine cu un set de cântecele văratice. Comod pe păturele și scaunele la lumina lunii. Cu vată dulce, ceișor și bunătăți.
Preț: studenți/elevi — 25 lei; adulți — 35 lei.
Locul desfășurării: Cinematograful Buiucani.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 107
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.