5 august 2021

De ce să alegi Leader LAND?

August este una dintre cele mai complicate luni ale anului pentru părinții ce au copii cu vârsta cuprinsă între 3-7 ani.

Prinși în forfota căutării a celei mai bune instituții de învățământ, deseori se întâmplă să nu tragă atenție la cele mai importante detalii sau criterii în urma cărora ar trebui să-și facă alegerea.

Mai jos v-am prezentat o serie de beneficii, de ce Leader LAND trebuie să fie alegerea dvs!

  • Climat educațional motivant - Programul este inovativ și variat ce are la bază „Standardele de învățare și dezvoltare pentru copilul de la naștere până la 7 ani”.
  • Personal profesionist - Cadrele noastre didactice sunt calificate și cu experiență în domeniul educației preșcolare.
  • Mediu ecologic și modern - Centrul este dotat cu: podea de plută – material natural, termoizolant fără adezivi și chimicale; dispozitive bactericide conectate la sfârșitul programelor de studiu cu scopul de a purifica aerul și a preveni apariția virozelor; sistem performant de ventilație.
  • Siguranță și confort - Activitățile se desfășoară într-o atmosferă plăcută și binevoitoare. Pe lângă aceasta, întregul proces al activităților este sub supraveghere video, ceea ce oferă o siguranță în plus.
  • Colaborare cu părinții - Suntem deschiși spre comunicare cu fiecare dintre părinții copilașilor ce ne calcă pragul. Zilnic ne puteți urmări activitatea fie în mediul online sau ne puteți contacta telefonic.

Sună și află detalii despre înscrierea la programele noastre: 0 681 4-11-41.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 204
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Leaderland — Centrul educațional de dezvoltare pentru copii str. Testemițeanu, 17/6 Tel.: 022 99-25-00, 068 141-141 www.leaderland.md