10 ianuarie 2023

Programul evenimentelor pentru luna ianurie 2023: spectacole, filme, ateliere pentru toată familia

Deja e luna ianuarie, dar zăpada încă se lasă așteptată. Sperăm noi că vom avea, totuși, în această iarnă posibilitatea să ne dăm cu săniuța și să facem omuleți de zăpadă. Până atunci, vedeți cum vă puteți diversifica timpul liber pe așa vreme în Chișinău.

Atenție! În fiecare săptămână, informația din afiș este actualizată. Încercăm să cuprindem toate evenimentele interesante, concepute pentru copii, dar și pentru părinți.

Spectacole

Programul Teatrului Republican pentru copii ”Licurici”

Când: 11, 14, 15, 18, 21, 22, 25, 28, 29 ianuarie.
Ce: Spectacole pentru copii.
Adresa: str. 31 august 1989, 121.
Preț: Copii – 75 lei, adulți – 75 lei. Costul unui bilet la premieră - 100 lei / copii și 100 lei/adulți. Costul biletului la matineul de Anul Nou și spectacol – 150 lei/ copii și 150 lei/adulți.
Detalii

Spectacol ” Bumblebee în dansuri – vis de iarnă”.

Când: 26 ianuarie, 19:00.
Ce: Spectacol interactiv pentru copii, prezentat în limba rusă.
Preț: 150 lei.
Unde: Andersen, str. Igor Vieru, 8/3.
Detalii

Peripețiile lui Prepeleac

Când: 29 ianuarie, 15:00.
Ce: Dănilă Prepeleac ne invită la un spectacol interactiv, captivant și distractiv pentru întreaga familie.
Adresa: CC ”Odeon”, str. M. Eminescu, 55.
Detalii

Evenimente pentru adulți

Expoziție: „Chișinău: o istorie necunoscută”

Când: 12 ianuarie – 1 iunie.
Ce: Expoziția „Chișinău: o istorie necunoscută”, concepută și organizată de Muzeul Național de Istorie a Moldovei, reunește un număr important de materiale documentare care ilustrează trecutul istoric al Chișinăului.
Unde: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Detalii

Art-petrecere "Harta dorințelor"

Când: 27 ianuarie, 17:30.
Ce: Pentru a crea harta dorințelor, nu e nevoie să fii pictor, important - să depui suflet și să fii sincer cu sine însuși.
Unde: Art-studio "Семь цветов счастья", str. Pușkin, 12.
Detalii

Evenimente pentru copii

Petrecere de iarnă ”Regatul de Gheață”

Când: 29 ianuarie, 13:00
Ce: Micile prințese se vor delecta cu proceduri de frumusețe.
Preț: 380 lei.
Unde: salonul ”Glamour Girls”, str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii

Sunday Brunch

Când: 29 ianuarie, 10:00-13:00.
Ce: copiii vor participa la masterclass-uri utile de gătit, vor mânca gustos și bine. Părinții în tot acest timp se pot relaxa în compania unui mic dejun sănătos și delicios.
Preț: copii - 149 lei, adulți - 249 lei.
Unde: Regatul Vinului, str. Chișinăului, 124.
Detalii

Filme

Filme difuzate în luna ianuarie la cinematografele din Chișinău

Avatar 2: Calea apei
Vârsta: 12+
Descriere: La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun "venusieni". Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Motanul Încălțat 2: Ultima dorință
Vârsta: 6+
Descriere: Motanul a distrus opt din cele nouă vieți ale sale, deși a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieți îl va trimite pe Motanul încălțat în cea mai mare aventură de căutare de până acum.Nominalizatul la Premiul Oscar, Antonio Banderas, revine cu vocea celebrului Motan încălțat, în timp ce pornește într-o călătorie epică în Pădurea Neagră pentru a găsi legendara Ultima Dorință și a-și restabili viețile pierdute. Dar cu o singură viață rămasă, Motanul va trebui să se umilească și să ceară ajutor fostei lui partenere și dușmance: captivanta Kitty Soft Paws (nominalizata la Oscar Salma Hayek).În căutarea lor, Motanul și Kitty vor fi ajutați de un ticălos, vorbăreț și necruțător de vesel, Perro (Harvey Guillén, What We Do in the Shadows). Împreună, trio-ul nostru de eroi va trebui să rămână cu un pas înaintea lui Goldilocks (nominalizata la Oscar Florence Pugh, Văduva neagră / Black Widow) și a familiei Three Bears Crime, „Big” Jack Horner (câștigătorul Emmy John Mulaney, Big Mouth) și un terifiant vânător de recompense, Lupul cel mare și rău (Wagner Moura, Narcos).

Cheburashka
Vârsta: 6+
Descriere: Ce se întâmplă dacă Cheburashka chiar există?Dacă nu este o jucărie de pluș, ci un adevărat animal blănos care trăiește într-o livadă de portocali într-un ținut îndepărtat?Dacă ajunge într-un orășel de lângă mare și întâlnește un bătrân necomunicativ care nu are deloc nevoie de el, întâlnește un băiețel care nu poate vorbi și mama lui care face ciocolată uimitoare, întâlnește o mătușă ciudată care vrea să cumpără-l și dă-l nepoatei ei necompletice și multor, multor alte persoane.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 124
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.