Тема: Домашняя техника

Тема относится к подразделам:

Еще статьи по теме
 • Soluții pentru crearea unei clime sănătoase în casă
  Materialul partenerilor

  Soluții pentru crearea unei clime sănătoase în casă

  Stiați că aerul dintr-o încăpere poate conține un nivel de poluare de până la 5 ori mai mare decât cel din exterior din cauza conținutului micriparticolelor dăunătoare, a mucegeaiului, și alergenilor. Cu această problemă se pot confrunta atât locatarii mediului urban, cât și cei din mediu rural, deoarece aerul din spațiile închise nu circulă la fel de bine, ca cel din exterior, de aceea majoritatea bacteriilor din aer continuă să prospere în interior. Prin urmare tot mai des apare necesitatea de a procura dispozitive speciale ce ajută la menținerea unui mediu sănătos în casă.

  0 88
 • Salvează-ți buzunarul în această iarnă! Alternative de încălzire a casei cu aeroterme și convectoare electrice
  Materialul partenerilor

  Salvează-ți buzunarul în această iarnă! Alternative de încălzire a casei cu aeroterme și convectoare electrice

  Sezonul încălzirii vine la pachet cu tare multă durere de cap pentru locuitorii Moldovei, iată de ce, uneori, aceștia apelează la soluții alternative de încălzire cu aeroterme sau convectoare. Dar cum să le alegem corect și informat? La această întrebare ne-au răspuns specialiștii METRO Cash&Carry Moldova.

  0 1816
 • Perna ortopedică — între mit și adevăr. Merită să schimbi perna pe care o ai pe una ortopedică?
  Materialul partenerilor

  Perna ortopedică — între mit și adevăr. Merită să schimbi perna pe care o ai pe una ortopedică?

  Calitatea somnului depinde în mod direct de cum dormim și pe ce dormim. Accesoriile pentru dormitor trebuie selectate cu mare atenție - salteaua, lenjeria de pat, perna și plapumele, fiecare element contează. În ultimul timp, pernele ortopedice se bucură de o mare popularitate, în special printre oamenii ce intenționează să ducă un mod sănătos de viață.

  0 1636
 • Cum alegi fierul de calcat
  Ana Ceban,

  Cum alegi fierul de calcat

  Aspectul atragator, functiile complexe si pretul fac dificila alegerea fierului de calcat ideal. Pentru a va concretiza in aceasta privinta, aflati care sunt calitatile pe care ar trebui sa le aiba un fier de calcat bun.

  0 74
 • Cum alegi aspiratorul
  Ana Ceban,

  Cum alegi aspiratorul

  Criteriile absolut necesare pe care trebuie sa le indeplineasca un aspirator de calitate, sunt: puterea de absorbtie, gradul de filtrare, sacul sau recipientul de praf, accesoriile.

  0 575
 • Cum alegi un televizor, avantaje si dezavantaje
  Ana Ceban,

  Cum alegi un televizor, avantaje si dezavantaje

  Exista foarte multe modele de televizoare disponibile pe piata, iar acest lucru face alegerea ceva mai dificila. Cum stim care este modelul potrivit pentru noi?

  0 238

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы раздела «Дом»

Популярные статьи раздела «Дом»