Тема: Гастрономические советы

Тема относится к подразделам:

 • 5 простых шагов к здоровому питанию. Ваша семья даже не заметит разницы!
  Veronica Vasilaki,

  5 простых шагов к здоровому питанию. Ваша семья даже не заметит разницы!

  Здоровое питание – отличная штука, скажут многие, – да только очень уж хлопотная. Мне, знаете ли, некогда, молоть на ручной мельничке пшеницу, чтоб потом печь бездрожжевой хлеб на собственноручно выращенной закваске. А если я буду кормить мужа на завтрак смузи из подорожника, собранного на рассвете – то он вскоре зачахнет от тоски, – добавят они.

  0 541
Еще статьи по теме
 • Beneficiile laptelui de capră
  Ana Ceban,

  Beneficiile laptelui de capră

  Delicios, cu gust dulce ori uneori sărat, laptele de capră este deosebit de popular peste tot în lume. Iar spre deosebire de cel de vacă, laptele de capră prezintă o întreagă serie de avantaje, astfel este recomandat nu numai pentru consumul adulților, ci si pentru alăptarea sugarilor, fiind o excelentă sursă de calciu, potasiu, vitamina B2 și triptofan, un amino acid esențial.

  1 508
 • Cele mai periculoase E-uri
  Ana Ceban,

  Cele mai periculoase E-uri

  E-urile sunt aditivii folositi in alimentatie, care dau culoare sau imbogatesc gustul produselor. Acestia pot fi inofensivi sau extrem de toxici si nu au ce cauta in alimentatia noastra. Va prezentam cele mai periculoase E-uri.

  0 681
 • Usturoiul — efectele miraculoase
  Ana Ceban,

  Usturoiul — efectele miraculoase

  Usturoiul a fost considerat mult timp un medicament minune obtinut din plante, datorita exceptionalelor efecte terapeutice si puterilor vindecatoare care i-au fost atribuite.

  0 123
 • Tratamente cu ulei de măsline
  Ana Ceban,

  Tratamente cu ulei de măsline

  Uleiul de măsline reprezintă un adevărat miracol când vine vorba de îngrijirea pielii. Diminuează ridurile, hidratează și chiar tratează acneea. În plus, uleiul de măsline se folosește ca remediu naturist în tratarea diverselor afecțiuni, cum ar fi reumatismul, artroza, boli de ficat și fiere, balonări, arsuri la stomac, gastrită și multe altele.

  0 87
 • Beneficiile otetului
  Ana Ceban,

  Beneficiile otetului

  Otetul sau acidul acetic este un lichid cu miros patrunzator si iritant, care ar trebui sa se gaseasca in fiecare casa, nu numai pentru ca este folosit la acrit salata, ci si pentru ca este un leac bun la toate, considerat inca din antichitate un medicament.

  0 192

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы раздела «Гид современной хозяйки»

Популярные статьи раздела «Гид современной хозяйки»