19 сентября 2017 г.

Дети любят Art Oratorica, поэтому они возвращаются к нам!

O vară întreagă v-am tot tachinat cu postări colorate pe Facebook din care copiii, antrenați în tot soiul de activități, zâmbeau plini de energie.

Trei luni de vară copiii au gustat din oferta "Art Oratorica":

  • Arta vorbirii și măiestrie actoricească;
  • Șah;
  • Arta Vocală;
  • Dans;
  • Bunele Maniere;
  • Arta comunicării;
  • Atelierul de dezvoltare personală.

Toate acestea au fost oferite și în cadrul Școlii de Vară pentru copii.

Programul "Art Oratorica" este bazat în mare parte pe dezvoltarea talentelor și a capacităților personale, a fiecărui elev. Prin ”Art Oratorica” copiii au avut ocazia să își îmbunătățească aptitudinile de comunicare, să învețe cum să țină un discurs în fața unui public larg, să îmbunătățească gândirea strategică, memoria și puterea de concentrare.

Iar în cadrul Școlii de Vară Oratorica, copiii au avut numeroase activități și excursii din care au venit cu multe cunoștințe și experiențe utile. Elevii Oratorica au învățat să facă adevărata pizza italiană într-un local italienesc, au aflat despre miere și întreg procesul de obținere a acesteia în vizită la o prisacă, au mers la Europarc (Hîncești), la Delfinariu și la Planetariu.

Toate aceste excursii (activități extra) au avut ca scop să interacționăm unii cu alții într-un alt fel de mediu și să învățăm din ceea ce ne înconjoară. Din ce ne-au mărturisit elevii, școala de vară a fost pentru ei o perioadă frumoasă plină de prietenii și lecții utile. Iar pentru părinți o oportunitate de a-și antrena copiii pe timpul vacanței. La sigur, vara viitoare, școala revine printre activitățile Oratorica.

Acum, după trei luni de degustare copiii își pot alege cursurile preferate pe care să le urmeze în continuare și în perioada anului școlar. Pentru că la Oratorica, începând cu luna septembrie poți alege câte un curs din programul Art Oratorica care vine cu o durată de trei luni. Vara ai testat, acum e timpul să alegi un cursul îndrăgit și să îl practici.

Mai mult de jumătate din participanții școlii de vară, care au fost 60 la număr, deja s-au înscris la 2 sau 3 cursuri din programul Art Oratorica pentru această toamnă.

Cursurile noastre vor ajuta copilul să se cunoască pe sine, să capete încredere în sine, să-și descopere talentele ascunse și va învăța cum să aplice bunele maniere în orice situație din viață.

Adu-ți copilul la Oratorica pentru cursuri cu adevărat utile și experiențe bogate din care are multe de învățat.

Pentru detalii sună acum la: 0 790 0-77-46 (Fil Buiucani), 0 607 3-55-33 (Fil. Botanica), 0 788 0-90-58 (Fil. Râșcani), 0 787 6-50-00 (Fil. Ciocana).

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 150
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Oratorica — Центр европейских языков ул. Дачия, 23, 5 эт., оф. 501 Телефон: +373 (22) 89-69-59 www.oratorica.md