23 декабря 2015 г.

Афиша 23-29 декабря: Christmas Fair — 2015, традиционные маски, рождественские программы для детей и родителей

Прекрасные зимние праздники все ближе. Самое время покупать и упаковывать подарки, украшать свой дом, всей семьей ждать волшебства. А помогут вам в этом многочисленные предпраздничные мероприятия.


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

18-27 decembrie

Târgul cadourilor de Crăciun "Christmas Fair — 2015".
Suvenire tradiționale de Crăciun, globuri pentru brad, decorațiuni, instalații, focuri de artificii, jucării pentru copii, articole vestimentare, bijuterii, ceasuri, parfumerie, produse cosmetice, produse pentru masa festivă — toate acestea vor fi expuse în cadrul Târgului de Crăciun. Totodată, în program: atelier de creație pentru vizitatori, tombole cu premii, Moș Crăciun și Fulguța.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

23 decembrie, miercuri

18:00 O seară sănătoasă.
Un seminar de nutriție, participanții cărora vor descoperi cele mai sănătoase ingrediente pentru masa de sărbătoare și vor învăța cum să le combine corect. În cadrul seminarului veți prepara o salată sănătoasă pentru masa de Crăciun.
Locul desfășurării: Casa Bio.
Adresa: str. Mihai Eminescu, 48.
Telefon: 0 604 4-49-00, 022 85-70-02.
Detalii...

24 decembrie, joi

14:00 Expoziția Națională de măști tradiționale.
Vor participa meșteri din republică, care confecționează măști de valoare create în diferite genuri și tehnici (pânză, papier-mache...). Veți avea ocazia să admirați și măști tradiționale din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

18:00 Fiecare copil merită un cadou de Crăciun.
Show baletul "Space" prezintă un spectacol coregrafic montat după cerințele secolului XXI, după povestea "Spărgătorul de nuci" de ETA Hoffmann. Sunteți îndemnați să procurați bilete pe care să le săruiți copiilor de la orfelinat, astfel micuții măcar pentru câteva ore vor simți magia sărbătorilor și vor descoperi farmecul artei. Pentru fiecare bilet procurat, "Space Dance" vă va oferi o lecție gratuită de dans sau yoga.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: teatrul "Ginta Latină".
Adresa: str. Sfatul Țării, 18.
Telefon: 0 606 6-99-99.
Detalii...

25 decembrie, vineri

11:00 Expoziție "Caleidoscopul viselor".
Vernisajul expoziției pictorilor amatori, care studiază pictura la studioul de artă "Семь цветов счастья". În cadrul expoziției, vor fi prezentate tablouri ce ademonstrează că visele pot deveni realitate.
Adresa: str. Albișoara, 4.
Telefon: 0 693 7-05-18.
Detalii...

13:00 Jucării pentru copii.
Echipa de animatori "Clounella" vă invită la o petrecere pentru copii organizată cu scop caritabil. Evenimentul va fi organizat în cadrul Târgului de Crăciun de la Moldexpo și va cuprinde: multă distracție, dansuri, jocuri și activități, întâlnire cu Moș Crăciun, poezii în schimb la dulciuri, poze cu eroii preferați din povești etc. Pentru a lua parte la petrecere, trebuie să veniți cu jucării pentru copii orfani.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo", pavilionul central.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

15:30 Proiecția filmului de animație "Frozen".
Studioul "Moldova-Film" cu susținerea financiară a Ambasadei Statelor Unite ale Americii desfășoară în perioada 9 octombrie 2015- 25 martie 2016 programul "Învățăm și ne distrăm". Programul presupune proiecții de film cu desen animat, în limba engleză cu subtitrare în limba română, pentru toți cei care studiază limba engleză. Dacă veniți cu familia, nu aveți nevoie de rezervări.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Centrul Cultural "Odeon".
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Telefon pentru rezervări: 0 674 4-48-23.
Detalii...

17:00 Spectacol de Revelion "Inimă de gheață".
În perioada 25-27 decembrie, șa Sky Land vor fi organizate matinee de Anul Nou. Aici copiii le vor întâlni pe Elsa și Anna, iar Moș Crăciun le va oferi daruri dulci. În program: jocuri, concursuri, experiemente chimice. Numărul de bilete este limitat.
Locul defășurării: Sky Land Camping.
Adresa: s. Hrusova, r. Criuleni.
Telefon: 0 685 0-08-08.
Detalii...

25-29 decembrie

16:00 Spectacole de Crăciun pentru copii.
Restaurantul "Vila Nouă" invită copiii, părinții și buneii la spectacole de Crăciun lângă brăduț și sănuța fermecată. Vor evolua: Anișoara Puică, Giulia Sandu, Ala Zasmenco, Diana Rotaru, Viorelia, Carolina Prepeliță, Mariana Șura. Spectacolele vor fi caritabile, fiind organizate cu scopul susținerii materiale a unor copii din sectorul Ciocana.
Locul desfășurării: Restaurantul "Vila Nouă".
Adresa: str. Ginta Latină, 5/3.
Detalii...

26 decembrie, sâmbătă

13:00 Moș Crăciun la Jumbo.
Moș Crăciun, Fulguța, Baba Hârca și Omulețul de zăpadă vor fi prezent la un matineu organizat pentru toți copiii. Matineul cu cadouri va fi în limba rusă.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23, etajul 4.
Detalii...

17:00 Balul de Revelion al Cenușăresei.
Petrecere de Revelion organizată pentru copii. Invitații vor fi întâmpinați de Cenușăreasa, prințul ei și zîna bună, vor afla ce înseamnă eticheta în timpul unui adevărat bal, vor participa la jocuri interesante, iar finele petrecerii vor primi daruri de la Moș Crăciun.
Vârsta recomandată: 3,5-8 ani.
Preț: 300 de lei. Pentru discipolii centrului "Smart Start" — 200 de lei.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. Alba-Iulia, 79/1.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

18:00 Free Balance creative circus show.
Un adevărat show prezentat în contextul sărbătorilor de iarnă. Este invitată toată lumea, de la mic la mare. Vă veți cufunda într-o atmosferă de magie. La finele evenimentului vă așteaptă p surpriză — show de lumini "Star Wars", cu eroii îndrăgiți.
Preț: 50 de lei. Pentru copii de până la 12 ani — 30 de lei.
Locul desfășurării: art-labyrinth.
Telefon: 0 696 0-74-07.
Detalii...

18:30 Show de Anul Nou pentru copii.
În contextul sărbătorilor de iarnă, centrul pentru copii "Mary Poppins" organizează pentru copii o petrecere cu Moș Crăciun și Fulguța. Copiii se vor pomeni într-o adevărată poveste, vor participa la concursuri, jocuri, vor cânta, vor dansa și se vor distra. Copiii trebuie să vină îmbrăcați în costume de carnaval.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Mary Poppins Learning Center.
Adresa: str. Dacia, 5.
Telefon: 0 783 0-30-24, 0 601 9-15-85.
Detalii...

27 decembrie, duminică

16:00 Seară de Revelion.
Vă așteaptă o petrecere într-o atmosferă de familie, în cadrul căreia vor evolua copii talentați, vor fi organizate master-classuri pentru copii, vor fi prezentate povești și, bineînțeles, vă veți întâlni cu Moș Crăciun și Fulguța.
Preț: 250 de lei pentru familie. Locurile sunt limitate.
Locul desfășurării: Summit Events.
Adresa: str. Tighina, 49/3.
Telefon: 0 795 4-25-94, 0 697 9-27-97.
Detalii...

29 noiembrie, marți

10:30 Primul meu Pom de Crăciun 2015-1016.
Matineu de Anul Nou organizat pentru copii de 0-3 ani. Picii vor avea parte de un program interactiv-instructiv de Revelion, atelier de creație și cel mai așteptat moment — întâlnirea cu Moș Crăciun. Durata evenimentului este de 1,5 ore.
Preț: 200 de lei — adult+copil, 100 de lei — un bilet suplimentar pentru adulți. Cadoul este inclus în preț.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa:
Filiala Buiucani: str. Alba-Iulia, 79/1.
Filiala Botanica: str. Brâncuși, 110.
Telefon: 0 692 0-02-66.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 369
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.