29 декабря 2015 г.

Чемпионат по косметалогии и SPA-массажу "Beautyprof" 2016

Campionatul Internațional de Cosmetologie, Estetică Aplicată și SPA-Masaj "Beautyprof 2016", pentru al patrulea an, oferă posibilitatea să devii recunoscut peste noapte!

"Beautyprof 2016", pentru al patrulea an, oferă posibilitatea să devii recunoscut peste noapte!

Pe data de 26-27 februarie 2016, vino și te poți număra printre campioni. Poate nu știi acest lucru sau poate nu ești convins de faptul că îți poți provoca limitele. La prima vedere, poate părea un proces destul de tehnic- urmezi anumiți pași și devii învingător. Dar nu este numai atât, pentru că motivația și dorința de a obține această poziție contează foarte mult. Uneori, oamenii nu cred în ei înșiși, în puterea lor de a ajunge la acest nivel. De aceea cel mai important este ca ei să fie convinși că își pot provoca limitele.

Campionatul va dura două zile. Pe 26 februarie va fi ceremonia de deschidere a evenimentului și va avea loc competiția în rândul masorilor pentru nominalizările: masaj clasic și SPA-masaj. A doua zi a Campionatului- 27 februarie, va fi dedicată cosmetologiei, care la rândul ei este divizată în două nominalizări: cosmetologie-îngrijirea feței și cosmetologie-îngrijirea corpului. A câte trei premii separate pentru fiecare categorie- profesionali și începători.

În juriu am invitat experți de talie internațională, precum Elena Zemskova, fondatoarul primei școli din lume de masaj estetic, autor de metode unice, fără intervenție chirurgicală, a procedurilor de lifting și întinerire, profesor la Institutul de Terapie Manulă INMASTER(Barcelona).

Există criterii standard de evaluare, care vor fi cunoscute de toți participanți. În evaluarea masorilor se apreciază modul în care se efectuează procedura, estetica, viteza și acuratețea lucrului. Cosmetologilor li se cere să prezinte o procedură frumoasă, calitativă și în termenii stabiliti, respectând aspectul estetic plăcut și îngrijit atât personal cât și a modelului. Important de menționat este că pentru prezentarea fiecărei proceduri este oferită un anumit timp, care este necesar de respectat. Înainte de Campionat se inștiințează participantul despre toate criteriile de evaluare. Tehnologii oferă acestuia o consultație profesională, pentru a îl pregăti de participarea la Campionat.

Oricine își poate depăși propriile limite și deveni astfel un Campion! Fiecare ESTE un Campion, trebuie doar să descopere acest lucru. A învinge înseamnă a te învinge pe tine iar și iar!

Pentru detalii despre Campionat apelați acest numar de telefon: 0 789 4-51-19.

Источник: www.beautyprof.md
Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 173
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Контактная информация

Belar Grup — Мультибрендовый представитель профессиональной косметики в Молдове ул. Василе Александри, 54/1 Телефон: 022 93-14-41, 022 92-25-59, 0 684 5-05-50, 0 680 3-25-29 www.belar.md

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы