9 ноября 2016 г.

Афиша 9-13 ноября: Детский марафон, fashion-показ, благотворительные ярмарки

Что интересненького нас ждет на этой неделе? Выбор вариантов семейного досуга в этот раз довольно большой — творческие мастер-классы, концерты, благотворительные ярмарки, семинары и многое другое. Читайте нашу афишу и планируйте для своей семьи интересную и продуктивную неделю!


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

10-12 noiembrie

18:00 Master-class pentru copii "Little Pony Rainbow Dash".
Master-class de modelare din lut polimeric. Picii vor modela ponei — eroi îndrăgiți din desene animate. Atelierele se vor desfășura în toate cele trei filiale ale centrului pentru copii "Smart Start". Astfel, pe 10 noiembrie (joi), la 18:00 master-classul va avea loc la Buiucani, pe 11 noiembrie, 18:00 — la Botanica, iar pe 12 noiembrie, ora 12:00 — în cadrul filialei din sectorul Râșcani.
Detalii...

10 noiembrie, joi

19:00 Concert în memoria lui Anatol Dumitraș.
Pe 14 noiembrie, Anatol Dumitraș ar fi împlinit vârsta de 61 ani. Cu acest prilej, va fi organizat un concert caritabil în amintirea ceui care a cântat "Prima dragoste". Vor evolua: Ion Suruceanu, Anișoara Puică, Anatol Mârzenco, Victoria Lungu, Frații Bivol, Angela Cabari, Ștefan Roșcovan și mulți alții.
Surpriza serii va constitui un recital de cîntece ale regretatului artis realizată de prietenii lui Anatol Dumitraș, condusă de Oleg Ababii. Fondurile colectate vor servi pentru edificarea monumentului funerar.
Preț: 150 lei — parter, 100 lei — balcon.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Telefon: 0 691 2-33-38.
Detalii...

11 noiembrie, vineri

18:00 Concert de muzică corală.
În cadrul evenimentului vă veți putea delecta cu creații ale compozitorilor de pe ambele maluri ale Prutului.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

12 noiembrie, sâmbătă

10:00 Maratonul copiilor 2016.
Eveniementul este la cea de-a treia ediție, are drept scop cultivarea solidarității în rândul copiilor și este organizat de Misiunea Socială "Diaconia". La eveniment sunt așteptați copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani alături de părinții lor. Participanții sunt îndemnați să alerge pentru cauza maratonului, iar părinții acestora vor transforma fiecare metru alergat într-o donație simbolică (1m = 50 de bani). Banii colectați în urma evenimentului vor fi utilizați pentru procurarea bateriilor pentru aparatele auditive ale copiilor. Totodată, va fi organizat un program distractiv pentru copii, ce include: ateliere de creație, posibilitatea de experimenta jocurile Edu Joc, flashmob susținut de Clounella, tombolă cu premii și recital de la Adrian Ursu și Bety.
Locul desfășurării: Manej.
Adresa: str. Andrei Doga, 26.
Detalii...

12:00 Maratonul familiei.
Acest eveniment îi va ajuta pe copii să-și aleagă o secție sportivă sau creativă. În program: consultații și înscrieri la diverse cercuri, master-classuri, prezentări atractive, concursuri pentru copii și adulți etc.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

12:00 Master-class "Coșulețe de interior".
În cadrul master-classului veți avea ocazia să croșetați câte un coșuleț pentru interior în formă rotundă sau pătrată. Veți face cunoștință cu diferite tehnici și modele de croșetare.
Preț: 350 lei. Toate ustensilele vor fi oferite.
Locul desfășurării: cafe "Caramel".
Adresa: str. Bănulescu-Bodoni, 4.
Telefon: 0 693 0-75-74.
Detalii...

12:30 Master-class "Desen pe sticlă".
Master-classul este preconizat pentru copii de la vârsta de 6 ani. Picii vor învăța tehnica picturii pe sticlă.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Detalii...

13:00 Seminar "Cum menținem pielea în perioada rece?".
Rodica Grecu, specialist în cosmetologie, va dezvălui secrete simple, dar foarte importante. Ce produse cosmetice folosim în perioada rece? Ce produse adăugăm și pe care le excludem? Cum îngrijim corpul, ca să fim atrăgătoare întotdeauna? Locurile sunt limitate.
Adresa: str. M. Eminescu, 66.
Detalii...

16:00 Șezătoare handmade.
Cei prezenți la șezătoare vor crea talismane de vise, vor învăța cum se crează în practică și se activează acest obiect magic, vor discuta despre povețele șamanilor amerindieni, vor acumula energie creativă și pozitivă. Să aveți cu sine foarfece.
Preț: 50 de lei — materialele pentru confecționarea talismanelor și intrare în time-cafe.
Locul desfășurării: Erudit Club.
Adresa: str. Pușkin, 52.
Detalii...

18:00 Eveniment fashion "Mall of Fame".
Evenimentul este la cea de-a treia ediție. În program: abordarea celor mai actuale subiecte în domeniul fashion; tendințe de sezon etalate în prezentări și demonstrații practice; trucuri de modă; discuții despre fashion și personalitate; idei pentru sezonul tomnă-iarnă; socializate, cadouri și surprize. Invitat special — Teo Trandafir, celebra prezentatoare de televiziune, fostă producătoare, actriță și prezentatoare de radio din România. Intrare gratuită.
Locul desfășurării: Shopping MallDova.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

19:00 Bătălia Orchestrelor.
Un show grandios internațional. Vă așteaptă o adevărată sărbătoare a muzicii. Vor evolua peste 100 de muzicieni, soliști, dansatori și prezentatori.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

12-13 noiembrie

10:00 Etapa 4-5 a campionatului național de Drag Racing.
În etapa III a fost setat un nou record al Republicii Moldova de 9.3 secunde pentru distanța de 402m. Așteptăm noi piloți din România și Ucraina pentru cea mai aprinsă pentru ultimele cupe și puncte din acest an.
Locul desfășurării: Podul de la Telecentru.
Detalii...

13 noiembrie, duminică

10:00 Acțiune de caritate "Frumusețea îl va salva pe Maxim".
Cei mai buni stiliști-frizeri, meșteri tatoo, cosmetologi, make-up artiști, specialiști manichiură și pedichiură vă vor presta serviciile lor. Totodată, pe parcursul întregii zile vor putea fi procurate deserturi delicioase, îmbrăcăminte stilată. Toate mijloacele bănești adunate în această zi vor fi îndreptate spre achitarea tratamentului pentru Stehin Maxim.
Locul desfășurării: salonul de frumusețe "Mariselli & Gossip Place".
Adresa: str. Florilor, 26/3.
Telefon: 0 22 44-90-34.
Detalii...

11:00 Acțiunea "Donează și salvează".
A.O "Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău", alături de Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, vor desfășura o nouă campanie de donare a sângelui. Scopul acestui eveniment este de a sensibiliza și de a implica cât mai mulți tineri în salvarea vieții oamenilor, care au nevoie de sânge sau de produse derivate din sânge.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

12:00 Târg de caritate în susținerea pisicilor fără adăpost din Chișinău.
Un grup de inițiativă format din voluntari organizează un târg de caritate în ajutorul pisicilor fără adăpost. Toate lucrurile puse în vânzare vor contribui la îmbunătățirea vieții acestora. Așadar, la prețuri accesibile, veți avea posibilitatea să procurați îmbrăcăminte și încălțăminte în stare bună, mărfuri pentru copii și jucării, obiecte de interior, suvenire, bijuterii, aparate de uz casnic.
Locul desfășurării: Muzeul pisicilor.
Telefon: 0 691 3-73-04, 0 782 9-61-44.
Detalii...

12:00 Master-class de confecționare a iepurașilor Tilda.
În cadrul master-classului veți confecționa câte un iepuraș în stil Tilda. Sunt invitați toți doritorii, indiferent de vârstă și sex. Toate materialele necesare vor fi oferite, inclusiv — cafea, ceai. La finele atelierului, veți pleca acasă cu un suvenir confecționat cu propriile mâini.
Preț: 400 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandrul cel Bun, 91A.
Telefon: 0 604 2-89-91.
Detalii...

12:30 Master-class "Păpușă din resturi de stofă".
Participanții master-classului vor confecționa câte o păpușă protectoare din resturi de stofă. Nu va trebui nimic să coaseți, de aceea va fi ușor și pentru copii.
Vârsta: de la 7 ani.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

14:00 Seminar "Cum gestionăm comportamentul nedorit al copilului".
În cadrul workshopului se va discuta despre: ce se ascunde în spatele comportamentului copilului; pedepse corporale, pedepse verbale, privare de privilegii; plans, agresivitate, relaționare cu ceilalți copii; tehnici de abordare și gestionare a comportamentelor dificile; exerciții practice.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Institutul de Fizică Aplicată.
Adresa: str. Academiei, 5.
Detalii...

14:00 Master-class "Panou în tehnica String-Art".
Un master-class pentru copii de la 12 ani și adulți. Veți învăța o tehnică nouă — string art.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 227
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.