17 января 2018 г.

Афиша 17-21 января: Gerar fest, мастер-классы по питанию, экстремальный заезд

Нас ждет богатая событиями неделя - получите ценную информацию об альтернативном питании, узнайте, как защитить ребенка от опасностей интернета, познакомьтесь с искусством росписи мехенди. Детей ждет интересный мастер-класс по питанию, бесплатный спектакль, пробный урок ментального счета. А еще пройдет экстремальный заезд, который поможет лучше узнать различные зоны нашей страны. Подробнее обо всем читайте в нашей афише.

17 ianuarie, miercuri

18:00 Vegan Coking. Detox Yoga.
Un workshop în cadrul căruia vor fi introduse tehnici de relaxare atât a corpului cât și a minții. Veți primi sfaturi prețioase din domeniul alimentației alternative, sănătoase și benefice. Veți învăța cum se prepară bucate gustoase, dar benefice pentru detoxifiere. Evenimentul va fi coordonat de Cristina Melinte — practici yoga și Corina Dascalu — adepta și promotorul unui stil alimentar sănătos.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Arbuz Family Club.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 697 4-92-05, 0 698 5-06-15.
Detalii…

18 ianuarie, joi

18:00 Securitatea copiilor pe internet.
În exclusivitate doar pentru părinții studenților Junior STEP IT Academy Moldova va fi organizat un master class gratuit "Siguranța copiilor pe internet". Mult se vorbește despre pericolele internetului pentru copil, dar nimeni nu spune cum să-ți protejezi copilul atunci când el lucrează cu World Wide Web?
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139.
Detalii…

20 ianuarie, sâmbătă

9:30 Training "Gestionarea conflictelor și comunicarea non violentă".
Teme puse în discuție: ce este un conflict și care sunt etapele de unui conflict; de ce ajungem în conflict, cine sunt partenerii noștri de conflict, modalități de gestionare a conflictelor, partea pozitivă a unui conflict. Metodele de predare folosite la trening sunt lucru în echipă, brainstorming, exerciții interactive.
Preț: 220 lei.
Locul desfășurării: Liceul Academiei de Științe a Moldovei.
Adresa: str. Sprâncenoaia, 1.
Telefon: 0 699 9-23-23, 0 692 1-54-56.
Detalii…

10:00 Atelier de nutriție – Apa.

Atelier de nutriție pentru copii. Copiii vor avea parte de: gimnastică distractivă, lecție de nutriție despre hidratarea corectă, smoothie din fructe, jocuri distractive, farfurie magică. Atelierul este destinat copiilor de 4-7 ani. Înscrierea este obligatorie până la 19 ianuarie.
Locul desfășurării: Fundația Bitonic.
Adresa: str. Dacia, 49/14.
Telefon: 0 689 0-08-90.
Detalii…

10:00 Cursa Extrema Off-Road.
Jeep Travel oferă ocazia persoanelor cu adrenalină, pasionați de aventură și mașini de a participa la o cursa extremă off-road timp de 60 de minute. Volanul bolidului va fi pilotat de campionul Moldovei care a reușit să obțină locul 1 la Cupa Off-Road din România și Ucraina, la etapa Trial.
Locul desfășurării: s. Măgdăcești.
Detalii…

12:00 Gerar fest.
Un festival de tradiții de iarnă adunate din toate colțurile Moldovei. Vă așteaptă prezentări ale colectivelor populare care vă vor reaminti toate datinile frumoase din această perioadă, de la Malanca până la uratul cu capra. Veți putea gusta din delicii culinare din Nordul, Sudul și Centrul Moldovei.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Combinatul de vinuri Mileștii Mici.
Detalii…

12:00 Master-class – Arta Mehendi.
Sunteți invitați la un master-class de cunoaștere a artei Mehendi. Art-terapeutul, pictorița Mehendi, Anna Frolova, vă va familiariza cu istoria acestei arte vechi, vă va povesti despre menirea sacră a acesteia și vă va ajuta să creați primele desene cu henna.
Preț: 300 lei. Toate materialele sunt incluse.
Locul desfășurării: DC Donuts.
Adresa: str. Pușkin, 16.
Telefon: 0 602 0-99-98.
Detalii…

12:30 Atelier de pictură pentru adulți.
Atelierul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent dacă aveți sau nu talent. Timp de trei ore aveți posibilitatea de a vă obișnui cu pensula, culorile și paleta, de a îmbina arta cu relaxarea. Materialele sunt asigurate, iar după atelier veți pleca acasă cu o creație proprie. Numărul de locuri este limitat.
Adresa: str. Alecu Russo, 57.
Telefon: 0 697 0-53-40, 0 691 7-61-13.
Detalii…

13:00 Spectacol gratuit pentru copii.
Actorii teatrului "Licurici" așteaptă copiii la CC "Jumbo", unde vor prezenta spectacolul Доктор Айболит. Intrarea este gratuită.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23, etajul 4.
Detalii…

14:30 Lecție de probă la școala Soroban.
Școala calcului mintal "Soroban" vă invită la o lecție de probă gratuită. Metoda calculului mintal Soroban - este succesul în obținere a rezultatelor înalte.
Dezvoltarea activă a abilităților copiilor de la 5 pînă la 11 ani, într-o perioadă scurtă de timp. Pentru participare este necesară înscrierea prealabilă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 141/1, of. 3.
Telefon: 0 609 3-59-35, 0 609 4-59-45.
Detalii…

15:00 Happy Mama.
Te pregătești să devii mamă? Ești deja însărcinară și ai o sumedenie de întrebări despre ce se întâmplă în corpul tău, cum va fi la naștere? În cadrul seminarului primiți răspuns la toate aceste întrebări de la Maxim Calaraș, medic ginecolog-obstetrician și Victoria Sîsoiev, medic neonatolog. Locurile sunt limitate.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii…

21 ianuarie, duminică

16:00 Master-class "Nu vă fie frică de acuarelă. Începeți să desenați".
Toți cei prezenți la master-class vor învăța să deseneze cu acuarelă. Coordonatorul master-classului vă va explica simplu toate tehnicile de pictură, prin exemple.
Locul desfășurării: Cafenea "Petru 1".
Adresa: str. 31 august 1989, 78 A.
Detalii…

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 116
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.