19 июля 2017 г.

Афиша 19-23 июля: Фестиваль в Кукутень, бесплатная экскурсия по Кишиневу, благотворительный велотур

Лето — прекрасное время, чтобы поездить по нашей стране и лучше ее узнать. Ну и для того, чтобы всей семьей поучаствовать в интересных мероприятиях - конечно тоже. А портал Semia.md, как всегда поможет вам определиться с тем, куда именно стоит отправиться. Читайте нашу еженедельную афишу и составляйте свой личный календарь приключений!

Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

19 iulie, miercuri

18:15 Drumul fructelor. Caise.
Vitamine din belșug pentru seara de 19 iulie. Drumul fructelor merge în vizită la un producător de caise. Ediția de anul trecut nu a prevăzut o astfel de plecare, așa că fiți gata să vă desfătați din plin anul acesta. În program: experiență agro-turistică de neuitat, posibilitatea de a procura fructe direct de la producător, poze la apus de soare.
Locul pornirii: str. Alecu Russo, 15.
Detalii...

20-23 iulie

17:00 Festivalul filmului din România.
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine pentru a doua oară în Republica Moldova. Timp de patru zile, cinefilii din țară vor putea viziona peste 20 de filme de ficțiune și documentare turnate recent și apreciate la nivel internațional. Cea de-a doua ediție TIFF Chișinău 2017 va avea loc în perioada 20-23 iulie, în trei spații speciale — Cinematograful Odeon, Cinematograful Buiucani și scuarul Liceului „Gheorghe Asachi”.
Detalii...

22 iulie, sâmbătă

8:30 Foc la ghete pe biciclete.
HOSPICE Angelus are plăcerea să vă comunice despre desfășurarea unui eveniment inedit ”Foc la ghete pe biciclete” — un tur cu bicicleta de la Chișinău la Orhei, s. Isacova. Evenimentul reprezintă o provocare, atît pentru cicliștii profesioniști, cît și pentru cei amatori, care vor trebui să parcurgă 94 km (distanța traseului tur-retur). Participarea la această competiție și fiecare kilometru parcurs, va contribui la alinarea durerii copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv sau avansat și cu un pronostic limitat de viață.
Detalii...

11:00 Atelier de creație: Album pentru bebeluș.
Participanții vor crea un album pe inele în tehnica skrapbooking, album de păstrat amintirile bebelușilor. Înscrierea la atelier este obligatorie.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Magazinul "Papetărie & Ustensii Handmade ".
Adresa: str-la Lvov, 166.
Telefon: 0 694 1-80-81, 0 694 1-92-02.
Detalii...

16:00 Festivalul Cucuteni 2017.
Culorile naturii, arta ceramicii, libertatea de exprimare și spiritul antichității revin la Festivalul Cucuteni 2017! Atmosferă fierbinte, tradiții și meșteșuguri străvechi, lucrări extraordinare și arderea unei sculpturi uriașe, mâncare delicioasă și muzică de calitate, grădiniță, săpături arheologice și înghețată pentru copii — toate acestea la Festivalul Cucuteni 2017! A aflat la cea de-a treia ediție în acest an, festivalul Cucuteni vă așteaptă cu peste 50 de picturi și obiecte din ceramică, realizate de 23 de artiști din 15 țări ale lumii, inspirate din tradiția culturii Cucuteni-Tripolie.
Locul desfășurării: s. Ivancea, Centrul de Instruire SA "Moldtelecom".
Detalii...

23 iulie, duminică

11:00 Petrecere Minnie Mouse.
Salonul "Glamour Girls" vă invită copiii într-o lume roz, cu muzică, umor, aventură și culoare. Fetițele se vor distra la proceduri de frumusețe și vor învăța să facă fustițe tutu, după care va avea loc defilarea pe podium.
Preț: 250 lei.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

12:00 Lecții de cinema cu actorul Andi Vasluianu.
Andi Vasluianu este unul dintre cei mai vechi prieteni ai festivalului TIFF. Un obișnuit al publicului de la Cluj, și în general din România, e unul dintre cei mai prolifici actori români și vine la TIFF an de an cu noi proiecte.
Locul desfășurării: Baker Street.
Adresa: str. M. Eminescu, 30.
Detalii...

17:00 Excursie gratuită prin Chișinău "Orașul din Oraș".
Centrul de Urbanism lansează seria de tururi ghidate “Chișinău prin monoclu”. Alatură-te plimbărilor noastre de duminică ca să descoperim, să ne uimim, să ne întristăm, să cunoaștem, să privim ca printr-un monoclu destine și istorii despre locurile și oamenii Chișinăului. Toate povestite cu pasiune de ghizi, istorici, arhitecți și iubitori ai orașului.
Locul pornirii: intrarea în parcul Alunelul.
Adresa: str. Calea Ieșilor, vis-a-vis de CC "Zorile".
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 201
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.