22 июля 2015 г.

Афиша 22-28 июля: Чемпионат Молдовы по Автослалому, квест-игра в аквапарке, роспись на эспадрильях

На этой неделе столько интересного! Квест для детей и их родителей, мастер- классы и семинары, обмен книг, чемпионат по автослалому, уроки милонга и многое другое. Полный список событий, представлен в нашей афише.


Сейчас перед вами — еженедельная афиша, в нее мы включаем текущие, разовые события недели. Также у нас есть ежемесячная афиша — в ней вы найдете информацию о театрах, кинотеатрах, выставках и других «постоянных» развлечениях.

22 iulie, miercuri

19:00 Workshop "Totul despre călătoriile în Thailanda".
În cadrul evenimentului, ghizi cu experiență vă vor călăuzi spre cele mai interesante destinații ale Sudului și Nordului Thailandei. Cei prezenți vor afla detalii despre călătorie, mici șiretlicuri și sfaturi pentru călătoriile independente, cum să ierneze și să muncească în Asia de Sud-Est, secrete despre căutarea și rezervarea biletelor de avion. De asemenea, vor afla detalii și despre viitoarele plecări în Borneo, Cambodgia și Laos.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

24 iulie, vineri

17:00 Open Coffee Club.
Vă place domeniul IT, dar nu sunteți sigură că vă potriviți pentru aceasta? Participați la Open Coffe Club — un club de discuție care vă oferă posibilitatea de a afla secretele domeniului IT de la femei de succes. Într-o atmosferă relaxantă, veți putea adresa orice întrebare care vă va ajuta să înțelegeți dacă acest domeniu vi se potrivește.
Locul desfășurării: Generator Hub.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202.
Detalii...

17:30 Seminar "Anatomia cafelei: aromă și gust".
Despre cafea poți vorbi multe. În cadrul acestui seminar, însă, ve-ți învăța să faceți diferență între aromele și gusturile pozitive și negative ale cafelei, dar și veți afla prin ce se deosebește cafeaua Arabica de cafeaua Robusta.
Locul desfășurării: ILLY Coffee Boutique.
Adresa: str. Grigore Vieru, 20.
Telefon: 0 796 0-06-11.
Detalii...

18:30 Atelier de creație: Burning Africa.
Atelier de personalizare a espandrilelor. Tema atelierului: Africa Mistuitoare. Veți avea posibilitatea să alegeți diferite desene, începând de la ornamente florale exotice, până la picturi geometrice colorate, inspirate din expedițiile Safari. Vă vor fi puse la dispoziție pensule și vopsele acrilice. Va trebui să aduceți espandrilele voastre, neapărat marca Oldcom.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

25 iulie, sâmbătă

11:30 Laborator creativ.
Lumea magiei la centrul pentru copii "Sclipici". În cadrul laboratorului, copiii vor confecționa pălării și baghete magice, vor avea parte de muzică și dansuri.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare și socializare "Sclipici".
Adresa: str. Moscova, 14/5.
Telefon: 022 66-75-77, 0 795 0-38-77.
Detalii...

12:45-17:00 Make it Healthy Quest.
Un eveniment ce promovează modul sănătos de viață. Evenimentul va fi organizat sub forma unui quest, în cadrul căruia participanții vor fi repartizați pe echipe și vor fi implicați într-un șir de concursuri și activități interactive. De la eveniment nu vor lipsi premiile, muzica bună și interacțiunea cu zeci de tineri ce susțin modul sănătos de viață. La Quest pot participa toți doritorii, de la 12 ani. Intrarea la aqua park se achită, în schimb participare la eveniment este gratuită.
Locul desfășurării: Aqua Magic Park.
Adresa: s. Sociteni, r. Ialoveni.
Telefon: 0 692 1-53-44; 0 699 8-01-52.
Detalii...

18:00 Milonga con Madamme Chiffon.
Un eveniment pentru toți amatorii de tango argentinian. În această sâmbătă sunteți așteptați la o milonga de suflet cu Madamme Chiffon.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Cafeneaua "Kompot".
Adresa: str. Calea Moșilor, 18.
Detalii...

26 iulie, duminică

11:00 Pictură pe batic.
În cadrul master-classului veți învăța pas cu pas arta baticului și veți pleca acasă cu un batic personalizat, dar și cu multe alte surprize. Pentru a participa la eveniment, este necesar să procurați bilete din prealabil.
Preț: 299 de lei. În preț sunt incluse toate materialele necesare.
Locul desfășurării: Garden Palace Events Restaurant.
Adresa: str. Vasile Alecsandri, 8.
Telefon: 0 699 5-82-89.
Detalii...

11:30 My Little Pony Party.
Poneiul roz, Pinkie Pie, invită copiii la petrecerea sa. Picii vor confecționa costume și accesorii pentru petrecere, vor avea parte de multă muzică bună, dans și distracție.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare și socializare "Sclipici".
Adresa: str. Moscova, 14/5.
Telefon: 022 66-75-77, 0 795 0-38-77.
Detalii...

13:00 A treia etapă a Campionatului Moldovei la Autoslalom.
Participanții vor concura într-o singură cursă, având un timp stabilit. Sunt invitați toți doritorii de a-și susține idolii.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Hâncești.
Detalii...

13:00 Global Village — târg de prezentare a culturii diferitor țări.
Global Village este un eveniment marca AIESEC și este organizat anual în cele 126 de țări în care AIESEC este prezent. Acesta promovează toleranța, gândirea liberă și comunicarea interculturală. La Chișinău, va fi organizat un târg în cadrul căruia participanții vor prezenta cultura țărilor din care vin. Printre țările participante se enumeră: Polonia, Azerbaidjan, Liban, Puerto Rico, Ucraina, Turcia, Egip și Italia.
Locul desfășurării: CC "Shopping Malldova".
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

16:30 Offline Schimb de Cărți.
Evenimentul este deja la a noua ediție. De această dată va fi discutată la schimb cartea "1984" de George Orwell. Regulile evenimentului sunt simple: aduceți cu voi o carte și buna dispoziție.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Detalii...

27 iulie, luni

20:00 Lansarea Orchestrei Naționale de Tineret a Moldovei.
Chișinău Youth Orchestra vă invită la un concert de muzică simfonică. Evenimentul este al cincilea din seria de proiecte de vară Chișinău Youth Orchestra și este organizat în acest an sub sloganul "Urmează-ți pasiunea".
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Detalii...

Просмотров за неделю: 0 Просмотров с момента публикации: 291
Мне нравится

Если вы заметили ошибку или неточность в тексте, сообщите нам.

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы