Antrenori de fitness

Antrenori de fitness

În această rubrică oferim cuvânt experților noștri. Fiecare dintre ei este specialist cu autoritate în domeniu, cunoaște bine specificul autohton și este dispus să-și împărtășească cunoștințele cu cititorii. Adresați experților noștri întrebările pe care le aveți sau deveniți chiar dvs. — expert Familia.md!

Teme în trend

 • Claudia Grozav
  Claudia Grozav

  Psiholog și psihoterapeut. Ofer consiliere în limba română, engleză și rusă. Mă specializez în terapia individuală pentru adulți și în terapia de cuplu. Am o pregătire academică solidă, cu un master în psihologie de la una dintre cele mai prestigioase universități din lume. Mă dedic constant dezvoltării profesionale continue și sunt specializată în Analiza Tranzacțională, Sistemul Familiei Interne IFS, EMDR (procesarea traumelor), și sunt un coach certificat ICU.

  Articole: 0 17
 • Nadejda Ignat
  Nadejda Ignat

  Instructor senior programe de grup, antrenor personal. Experiență în domeniu — 15 ani. Încă din copilărie a practicat diferite genuri de sport: atletică ușoară, înot, dansuri. Absolventă a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, fitness mama, participantă la multiple convenții de fitness.

  Articole: 2 633
 • Anna Bonceva
  Anna Bonceva

  Fitness trainer cu o abordare holistică de 17 ani. Mamă, aproape adecvată, de 4 ani. Studiez starea resurselor și practicile femenine. Fană în planificarea și gestionarea timpului. Autoarea maratoanelor magice ce au scopul de a găsi armonia în propriul corp prin intermediul unui mod sănătos de viață, fitness și gândire pozitivă.

  Articole: 6 4177