17 decembrie 2014

Atenție! Familia.md organizează concurs de Anul Nou

În ajun de Revelion, portalul Familia.md organizează un concurs pentru cititorii săi. Premiul — închirierea gratuită a două costume de carnaval (pentru o fetiță și un băiețel), oferite de salonul "Teatrul Mic". Dar, și 2 voucere de 100 de lei și 3 carduri de 11% reducere.

Condițiile participării:

  1. Dați Like paginii de pe facebook a salonului "Teatrul Mic" (pentru cei care încă n-au reușit s-o facă).
  2. Dați Like & Share anunțului despre organizarea concursului.
  3. La finele acestei postări, lăsați un comentariu care să conțină numele copilului dvs., vârsta micuțului și eroul în care ar vrea să se deghizeze în acest an.

Concursul se va desfășura în perioada 16-21 decembrie. Câștigătorii vor fi desemnați pe 22 decembrie. Aceștia vor fi stabiliți în mod aleatoriu — 1 fetiță și 1 băiețel. Fiecare câștigător va putea alege din gama de costume de carnaval oferite de Salonul "Teatrul Mic" un costum, care va putea fi închiriat gratuit pentru data necesară acestuia. Totodată, "Teatrul Mic" va oferi celor doi câștigători 2 voucere de 100 de lei și 3 carduri de 11% reducere.

Câștigătorii se obligă să respecte regulile de închiriere ale salonului — să lase un anumit gaj și să întoarcă costumul la termenul stabilit.

Succes!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 138
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.