11 decembrie 2017

Pregătirea pentru școală la CDC "Indigo"

Vă gîndiți să pregătiți copilul pentru primul an de școală, astfel încît să-l întampine cu brațele deschise și multă dorință de învățare?

Se știe că primul an de școala reprezintă o experiență extraordinară pentru copil, însă pe cat este de frumoasa, pe atît este de solicitantă și presărată cu o mulțime de schimbări și informații noi, care-l pot speria și epuiza ușor.

Să nu lăsăm școala să-l ia prin surprindere! Să familiarizăm copilul cu tot ce se întîmplă în sălile de clasă și să-l pregătim din timp pentru schimbările care vor avea loc in viața lui!

CDC "Indigo" vă propune trei zile in săptămînă: luni și joi de la 16:00 pînă la18:00 și sîmbăta info@indigocentre.md de la 10:00 pînă la 13:00, activități la disciplinile:

  1. Matematica;
  2. Dezvoltarea limbajului și a comunicării;
  3. Cultura vorbirii.

Astfel copilul va fi pregătit pentru noul colectiv de colegi de la școală și va trece cu ușurință peste acest prag important și emoționant din viața lui.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 575
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Indigo — Centru de dezvoltare timpurie str. Decebal, 80, № 106 Tel.: 022 57-10-62 https://indigocentru.wixsite.com/indigo