30 noiembrie 2016

Afiș 1-6 decembrie: Târgul Național al Covorului, iarmaroc caritabil de Crăciun, bal mascat

Iarna începe cu evenimente frumoase pentru toată familia. În primele zile ale lui decembrie, aveți parte de: târguri de Crăciun, serate, expoziții și ateliere cu tematica sărbătorilor de iarnă, jocuri de familie și multe alte activități atractive. Petreceți timpul liber activ și util împreună cu familia.

1 decembrie, joi

14:30 Expoziție "Tineri plasticieni inspirați de creația lui Mihai Grecu".
Expoziția este prilejuită de aniversarea a 100 de ani de la nașterea maestrului Mihai Grecu. Expoziția va include lucrări ale tinerilor pictori de la Școala de Arte Plastice "Alexei Șciusev", care pun în valoare teme, idei și procedee tehnice din creația lui Mihai Grecu. De asemenea, vor fi prezentate fotografii mai puțin cunoscute ale pictorului și contemporanilor săi, din fototeca Arhivei Naționale a Republicii Moldova.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

18:00 Serată de iarnă "Întâlnim iarna la Vila Nouă".
Toată lumea este invitată la o serată de iarnă organizată de restaurantul "Vila Nouă" din capitală. Veți avea parte de: muzică live, distracții, dansuri, surprize și cadouri. În program: formația "Banchet Band", regina dansurilor orientale Natalia Duminică, moderator cu umor Anatol Cotrobai, invitați speciali Igor și Andreea Cuciuc. Intrare liberă.
Locul desfășurării: restaurantul "Vila Nouă".
Adresa: str. Ginta Latină, 5/3.
Telefon: 022 45-03-09, 0 697 7-75-75.
Detalii...

2 decembrie, vineri

18:00 Seminar "Uleiuri esențiale utilizate în practica stomatologică".
În cadrul seminarului veți afla cum puteți folosi uleiurile esențiale în patologiile cavității bucale, în scop profilactic și de tratament. Veți învăța cum să folosiți uleiurile esențiale corect și concret, cu exemple specifice, pentru a beneficia de beneficiile plantelor.
Speaker: Veronica Kalcev, specialist aromaterapeut, medic în medicina alternativă, directorul Centrului de medicină alternativă "Veiany", fondatorul școlii "Aromaveiany".
Locul desfășurării: centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Telefon: 0 788 3-77-38.
Detalii...

3 decembrie, sâmbătă

10:00 Târg caritabil de Crăciun.
Al 20-lea iarmaroc caritabil de iarnă. În program: tombolă, program de divertisment, bucătărie internațională, Moș Crăciun și altele. De asemenea, va fi prezentat un concert cu participarea vedetelor autohtone: Cristina Scarlat, Geta Burlacu, Ludmila Balan, Cătălina Rusu, Natalia Duminică.
Intrarea: 20 lei.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo", pavilionul nr. 2.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

11:00 Atelier de creație "Povestea de iarnă" cu propriile mâini.
Atelierul este preconizat pentru copii de 4-12 ani. Picii vor confecționa câte o compoziție cu tematica iernii — Glob de zăpadă.
Preț: 150-250 lei, în funcție de mărimea globului.
Locul desfășurării: Centrul "Miriam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

11:00 Seminar "Cum deosebim un ulei esențial de calitate de unul contrafăcut?".
Sunteți invitați la un seminar în cadrul căruia veți afla cum puteți folosi uleiurile esențiale astfel încât ele să vă îmbunătățească starea de sănătate, dar și starea de bine, de armonie, de liniște. Veți învăța cum să folosiți uleiurile esențiale corect și concret, cu exemple specifice. Seminarul este gratuit și coordonat de Veronica Kalcev, specialist aromaterapeut, medic în medicina alternativă.
Locul desfășurării: Centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba-Iulia, 168.
Telefon: 0 788 3-77-38.
Detalii...

12:00 Decor de Crăciun — Căsuța magică.
Atelier de creație pentru copii de 5-12 ani. În cadrul atelierului, copiii vor confecționa câte un minunat decor de Crăciun, pentru aceasta aplicând diferite tehnici din arta plastică și utilizând diverse materiale. Fiecare copil va pleca acasă cu o căsuță magică.
Preț: 100 de lei.
Adresa: str. Florilor 32/1.
Telefon: 0 794 5-08-01.
Detalii...

12:30 Master-class "Cocoș din ceramică".
Master-class de modelare din lut. Tema atelierului este Cocoșul — simbolul anului 2017. La master-class pot participa copiii de la 6 ani.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Detalii...

15:00 Training "Siguranța copiilor".
Training privind siguranța copiilor de 6-12 ani — lecție practică care va învăța copiii cum să se apere de persoanele necunoscute. Copilul va afla: cum în câteva secunde să întrerupă discuția cu o persoană necunoscută, ce șiretlicuri utilizează infractorii; cum să fii mai atent și mai vigilent; cum corect să atragi atenția trecătorilor etc.
Preț: 120 lei.
Locul desfășurării: Arbuz Family Club.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Detalii...

15:30 Atelier pentru copii.
Șezătoare-atelier pentru copii, unde picii vor decupa cutiuțe deosebite. Atelierul este preconizat pentru copii de la 7 ani. Toate materialele necesare sunt incluse în preț. Locurile sunt limitate, de aceea este necesară înscrierea prealabilă.
Preț: 190 lei.
Locul desfășurării: Magazinul Papetarie&Ustensii Handmade.
Adresa: str. Lvov, 1.
Telefon: 0 795 7-78-87, 0 694 1-92-02.
Detalii...

16:00 QUEST pentru familie "Scrisoare de la Moș Crăciun".
Un joc pentru copiii de la 5 ani care cred în existența lui Moș Crăciun. Împreună cu familia, picii vor trebui să găsească o scrisoare de la Moșul, pe care animăluțele au ascuns-o.
Participanții va trebui să aibă lanterne, pentru că jocul se va desfășura seara.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

18:00 Ceremonia de aprindere a luminițelor de Crăciun la Shopping Malldova.
Pomul de Crăciun de la Shopping MallDova are înălțimea de tocmai 14 metri, iar pentru decorarea lui au fost necesare 286 de globuri, 110 steluțe sclipitoare, 55 de țurțuri argintii și 38 de stele luminoase, care vor oferi un spectacol vizual inedit și vor crea atmosfera feerică pentru sărbătorile de iarnă. Lansarea va fi însoțită de un show interactiv cu scenete și concursuri pentru copii, dansuri și cântece de Crăciun cu "DoReMi Show", "Picături muzicale", Lollipops Moldova și VIBE ART Dance Studio, muzică corală de la Cantabile, Women Choir Moldova și colinde de la studioul folcloric "Iedera", condus de surorile Osoianu.
Locul desfășurării: Shopping MallDova.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

4 decembrie, duminică

10:00 Târgul "Family Winter Gift".
La târg va fi expusă o frumoasă colecție de decoruri de Crăciun, confecționate hand made. Veți avea posibilitatea să procurați daruri pentru cei dragi.
Locul desfășurării: Gorden Lion.
Adresa: str. Moscova, 17/3.
Detalii...

11:00 Târgul Național al Covorului "Covorul Dorului".
Sunteți invitați să vizitați compartimentele târgului amenajate cu drag de participanții evenimentului: covorul tradiție, covorul continuitate, covorul oaspete, covorul contemporaneitate, covorul surpriză. Pe durata evenimentului, alături de Dumneavoastră vor fi: Cornelia și Marcel Ștefăneț, Nătălița Munteanu, Edgar și Veaceslav Ștefăneț, Geta Burlacu, Ansamblul Romanița, Ansamblurile de Cântece și Dansuri Populare "Rodoliubie" și "Cadânja". Actorii Teatrului Epic de Etnografie și Folclor "Ion Creangă" vor incita atmosfera de sărbătoare, iar vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la diverse ateliere de creație,vor putea procura cadouri celor dragi de la Iarmarocul meșterilor populari, dar și să savureze diversitatea bucătăriei tradiționale.
Locul desfășurării: Palatul Național "Nicolae Sulac".
Adresa: str. Pușkin, 24.
Detalii...

13:00 Lansarea expoziției "Because I live here 2.0".
"Pentru că eu trăiesc aici 2.0" este un proiect despre diversitatea culturală și etnică a Moldovei, care este prezentă în fiecare din noi. Este o oportunitate de a-ți împărtăși istoria, ideile, gândurile, întrebările și problemele tale. Este o discuție sinceră despre temeri, valori, tradiții, ostilitate, toleranță, discriminare și drepturile omului.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

14:00 Seminar "Alaptarea pentru gravide".
Eveniment dedicat bazelor alaptării. Aflați despre primele zile, săptămâni și luni de alăptare. Despre eventuale probleme și modalitatea prin care acestea pot fi depășite.
Coordonator: Anastasia Popescu, pre-consultant în alăptare.
Preț: 200 lei (preț bilet achitat din timp), 250 lei (preț bilet achitat în ziua evenimentului).
Locul desfășurării: Mămica Alăptează.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 798 4-10-46.
Detalii...

15:00 Concert de caritate.
Concert de caritate în sprijinul Centrului pentru copii "Curcubeul Speranței". Organizatorii evenimentului garantează o atmosferă frumoasă creată de piesele instrumentale și vocale a interpreților autohtoni.
Preț: 50-300 lei.
Locul desfășurării: Palatul de Cultură al Feroviarilor.
Adresa: str. Decebal, 2.
Telefon: 0 794 3-37-03, 022 72-84-73.
Detalii...

17:00 Eveniment de caritate "Winter Masquerade Ball".
Organizația "Salvați Viața" vă invită la evenimentul de caritate "Winter Masquerade Ball", scopul căruia este colectarea de fonduri pentru copiii grav bolnavi din Moldova." Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de decorațiuni în spirit de Crăciun, balul mascat și o cină deosebită. Iar micii ambasadori ai evenimentului, Eva Timuș și Anghelina Policarpova, vor dărui căldură și vor inspira la lucruri frumoase. În program: Brio Sonores și Angry Band, artista care face minuni cu nisipul — Alisa Zelenscaia, Olga Tira și Studioul muzical-coral "Lia-Ciocirlia" care vor dărui oaspeților emoțiii frumoase prin muzică, dans și mult talent.
Preț: 70 de euro.
Locul desfășurării: Radisson Blu Leogrand Hotel.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 77.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 260
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.