21 septembrie 2016

Afiș 21-25 septembrie: Bostaniada, noaptea cercetătorilor europeni, show aviatic

În această săptămână aveți parte de un șir de evenimente atractive pentru toată familia — târguri, expoziții, festivaluri și ateliere de creație. Nu ratați spectacolul aviatic de pe aeroportul din capitală, bostaniada organizată în acest an în stil de carnaval, atelierele de pictură, master-classurile culinare etc. Despre toate, aflați din acest afiș.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

22 septembrie, joi

17:00 Seminar gratuit: Infarctul miocardic și durerile în piept.
Ce boli semnalează diverse tipuri de dureri în piept? Cum recunoaștem primele semne ale infarctului? Care sunt măsurile de prim ajutor în cazul unui infarct miocardic acut? Ce investigații trebuie să facem pentru a depisat infarctul? Cum se poate trata infarctul miocardic? Ce facem ca să evităm această maladie? Cum puteți beneficia de diagnostic și tratament gratuit al infarctului la Maedpark? La aceste întrebări veți afla răspuns în cadrul seminarului. Programarea prealabilă este obligatorie.
Locul desfășurării: Spitalul internațional "Medpark".
Adresa: str. A. Doga, 24.
Telefon: 022 40-00-10.
Detalii...

23 septembrie, vineri

15:00 Noaptea cercetătorilor europeni.
Noaptea cercetătorilor europeni revine la Chișinău. Cei prezenți la eveniment vor afla toate tainele din spatele laboratoarelor, vor participa la experimente spectaculoase și vor avea parte de multă distracție. Evenimentul este adresat persoanelor de toate vârstele, de la 3 ani în sus.
Locul desfășurării: Academia de Științe a Moldovei.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 1.
Detalii...

19:00 Hai la rug.
"Hai la rug" este un proiect care presupune o petrecere într-un loc deosebit din parcul Valea Morilor. Cei prezenți vor face un rug mare, se vor aranja în jurul acestuia și vor audia muzica interpreților invitați.
Preț: 35 de lei.
Locul desfășurării: Valea Morilor.
Telefon: 0 790 4-00-54.
Detalii...

24 septembrie, sâmbătă

10:00 Olympic ECOFest 2016.
Prin intermediul evenimentului, organizatorii își propun să participe la diverse activități și să manifeste preocupările și atașamentul lor față pentru un mediu curat și sănătos, unde se poate practica sportul.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

11:00 Atelier de pictură pentru copii.
Sâmbătă copiii vor avea posibilitatea să picteze pe linguri de lemn. Atelierul este destinat copiilor de 5-10 ani.
Preț: 95 de lei. Prețul include materialele utilizate și o gustare.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

11:00 Hai Moldova! Readucem la viță Observatorul Astronomic.
Sunteți invitați să participați la salubrizarea Observatorului Astronomic din capitală. În cadrul campaniei de salubrizare, câțiva pereți ai observatorului vor fi pictați de Izzy Izvne.
Locul întâlnirii: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Detalii...

11:00 Seminar "Fertilizarea Invitro de la A la Z".
În cadrul seminarului, 5 profesori de la o clinică din Instambul vă vor răspunde la toate întrebările ce țin de fertilizarea în vitro, deschizând toate secretele și detaliile procedurii. Intrarea este gratuită.
Locul desfășurării: Jolly Alon Hotel.
Adresa: str. M. Cibotari, 37.
Detalii...

19:00 Birthday Party Tucano Coffee Brasil.
La petrecere va fi prezentă trupa "Oscar cover band", fiecare va primi o cupă de șampanie cadou, iar la sfârșitul serii vă așteaptă o surpriză dulce. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

24-25 septembrie

11:00 Bostaniada. Festival Etno-gastronomic.
Bostaniada 2016 — Carnaval aniversar la Chișinău. Participanții și vizitatorii sunt rugați să poarte accesorii de carnaval — pălării, ochelari, haine multicolore, machiaj aprins etc. Cele mai haioase costume vor fi premiate.
În program: zonă pentru copii (animatori, jocuri, ștafete, master-classuri de gătit plăcinte, de pictat de sculptat), teatru gastronomic (o serie de master-classuri culinare) etc.
Preț: 100 lei/ persoană/zi. Copiii până la 12 ani și persoanele cu dizabilități vor putea intra gratuit.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Adresa: str. Pădurii, 18.
Detalii...

25 septembrie, duminică

10:00 Ziua Aviației Civile.
Ziua aviației civile va fi marcată printr-o suită de demonstrații susținute: expoziții de avioane și echipament aeronautic, salturi efectuate de parașutiști isportivi, zboruri demonstrative.
Locul desfășurării: Aeroportul Internațional Chișinău.
Detalii...

10:00 Târg de haine "Dulăpiorul fermecat".
Vintage Bazaar ediția "Dulăpiorul fermecat". Aici mămicile vor putea să procure hăinuțe și încălțăminte pentru copii, dar și să vândă lucrușoarele rămase de la picii lor.
Locul desfășurării: Moldavita.
Adresa: str. V. Alecsandri, 78.
Detalii...

15:00 Diversificarea alimentară la bebeluși. Workshop.
În cadrul seminarului veți afla despre: cum se începe diversificarea alimentară și cum se îmbină diversificarea cu alăptarea; ce alimente și la ce vârstă recomandă OMS să fie introduse în alimentația copilului; ce oferiți micuților: mâncare la borcănașe sau preparată acasă etc. Spațiul unde va avea loc workshop-ul permite mămicilor să vină la eveniment împreună cu copiii.
Coordonator: Olga Gutium.
Preț: până pe 24 septembrie — 200 de lei, în ziua evenimentului — 250 lei. Bilet pentru al doilea membru al familiei — 40 de lei (până pe 24 septembrie), 60 de lei.
Locul desfășurării: Academia Deceluș.
Adresa: str. Sf. Andrei, 31.
Telefon: 0 607 8-11-18.
Detalii...

14:00 Seminar — Cum combinăm corect alimentele?
Petreceți o seară sănătoasă într-o atmosferă plăcută și utilă pentru întreaga familie. Temele propuse spre discuție: care sunt macronutrienții esențiali și care ar trebui să fie procentajul acestora în farfuriile noastre; de unde alegem produsele pe care le așezăm pe masă; cum diferențiem cumpărăturile sănătoase de celelalte; care produse nu ar trebui să lipsească din alimentația noastră etc.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Casa Bio.
Adresa: str. M. Eminescu, 48.
Telefon: 0 602 7-77-28.
Detalii...

15:00 Drum Circle.
Lecții de tobe africane. În fiecare duminică și miercuri veți putea veni la Art Labyrinth și veți învăța să cântați la djembe. Nu e necesar să aveți toba voastră, pe loc vă veți alege instrumentul. După lecții va urma improvizația împreună cu profesorii și posibiliatatea de a utiliza cele învățate într-o compoziție totalemente unică și deosebită.
Preț: 20 de lei.
Locul desfășurării: Art Labyrinth.
Adresa: str. Sciusev, 98.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 632
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.