18 decembrie 2017

Fiecare copil poate sa vinda jucariile si cartile de care nu mai are nevoie, dar si sa initieze o mica afacere la "Trodelmarkt" pe 23 decembrie

Trodelmarkt — un eveniment de familie, in cadrul caruia fiecare copil poate sa vinda jucariile si cartile de care nu mai are nevoie, dar si sa initieze o mica afacere: salon de frumusete, atelier de creatie, sau sa propuna propria ideee. Copiii de sine statator vor decora vitrinele, vor inventa promotii si slogane. Cel mai interesant decor va fi premiat!

Participantii vor avea parte de Show-ul havuzurilor de ciocolată cu gustări dulci de la mimi de zăpadă uimitori! Concursuri de familie "părinte + copil" și premii valoroase!

Organizatorii — "Clubul familiilor din Chisinau" — un grup de parinti activi, care doresc sa ofere copiilor posibilitate de a castiga bani pentru cea la ce ei viseaza.

Evenimentul are scopul de a invata copiii sa inteleaga valoarea banilor, sa foloseasca lucrurile cu mai multa grija, ajuta ca ei sa se simta maturi si importanti. Totodata, in cadrul evenimentului copiii vor putea dona o parte din banii castigati pentru caritate.

Doritorii de a participa trebuie sa se înregistreze.

Mai multe informatii gasiti pe pagina evenimentului.

Locul si ora desfasurarii — 23.12.2017 la orele 12:00 CC Atrium.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 423
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.