7 iunie 2018

Afiș 7-13 iunie: Zilele portului popular, curse pe role pentru copii, festivalul tânărului meșteșugar

A început vacanța mare, deci copiii se pot bucura de mai mult timp liber! Unii merg la tabără, alții la bunei, iar cei ce rămân în oraș au parte de o mulțime de activități și evenimente interesante. Am întocmit un calendar al evenimentelor organizate în capitală în perioada 7-13 iunie, cu siguranță veți descoperi în afișul nostru acele locații pe care ați vrea să le vizitați sau activități la care ați vrea să participați.

4-10 iunie

10:00 Moldavian Design Week.
Moldavian Design Week- un concept de mare amploare organizat în premieră în Republica Moldova de către Design Cafe & Club. MDW este un eveniment de șapte zile ce va avea loc în perioada 4-10 Iunie 2018, concentrat pe designul de produs și industrial, arte plastice, mobilier, grafică, modă, arhitectură și design interior, fashion, având ca scop dezvoltarea și promovarea unei politici de susținere a unei culturi sociale a specialiștilor autohtoni din domeniul design-ului. Pe lângă expoziția principală, MDW include evenimente, găzduite de studiouri de design, showroom-uri de design, hub-uri creative, magazine de tip boutique, galerii de artă, și altele.
Detalii...

5-15 iunie

18:00 Zilele portului popular.
Expoziția reunește peste 15 tipuri de costume populare de pe teritoriul RM, expuse pe manechine și va pune în valoare statutul costumului popular ca obiect de patrimoniu național, expus azi în muzee și servind drept sursă de inspirație pentru creația vestimentară a unor celebre case de modă. Exponatele care încântă ochiul prin diversitate, frumusețe, măiestrie și dificultatea execuției modelelor, vor putea fi admirate la parterul mall-ului, într-un cadru rustic, din care nu vor lipsi căruța, mașina de țesut, prosoape, covoare țesute, baloții de paie, Casa Mare improvizată și elementele reprezentative din ograda țărănească.
Locul desfășurării: Shopping Malldova.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

7 iunie, joi

10:00 Seminar "Opriți burtica – eu cobor".
Vino să cunoști tainele maternității din perspectivă medicală, psihologică, juridică, a esteticii, nutriției și sportului. Speakerii evenimentului sunt ginecologul Maxim Călăraș, nutriționistul Elena Ozun, cosmetologul Ecaterina Lica, antrenorul-medic Denis Darabanschi, psihologul Anna Comendant, jurisitul Olga Comerzan și managerul general al companiei de cosmetică naturală Antos Tatiana Ustica.
Locul desfășurării: Bersd’s Design Hotel.
Adresa: str. D. Cantemir, 12.
Detalii...

8 iunie, vineri

19:00 Ask a Mom Green Party.
Ask a Mom deschide sezonul de vara cu o petrecere pentru cele mai faine mămici. În program: muzică și atmosferă bună, petrecere fără copii, meniu gustos, sănătos și verde.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Cafe Mr. Green.
Adresa: str. Pietrarilor, 2/1.
Detalii...

8 și 9 iunie

18:30 Festivalul de Modă IO.
Cel mai mare FESTIVAL DE MODĂ din MOLDOVA, care se va desfășura cu designeri, modele și mini-modele de Top din Moldova dar și din afara țării.
Locul desfășurării: Grand Elysee.
Adresa: Sângera, str. Chișinăului, 45.
Detalii...

9 iunie, sâmbătă

9:00 Competiții sportive pe role pentru copii.
Competiție sportivă deschisă pentru toți copiii. Picii se vor întrece la mers pe role. Câștigătorii, dar și participanții vor avea parte de cadouri drăguțe. Înregistrarea participanților se va face la ora 9:00, iar startul va fi dat la ora 10:00.
Locul desfășurării: CC "Zorile".
Adresa: str. Calea Ieșilor, 8.
Telefon: 0 795 3-66-06, 0 683 5-50-65.
Detalii...

11:00 Expoziție de artă modernă.
O colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova. Artistul Andrei Mudrea, Maestrul Emerit în Arte Plastice, este unul dintre cei mai originali și cunoscuți artiști plastici din Moldova, lucrările sale ajungând peste tot în lume, atât în colecții publice cât și private.
Acces liber.
Locul desfășurării: Atelierul de creație a artistului.
Adresa: str. Columna, 106.
Telefon: 0 796 5-52-43.
Detalii...

12:00 Marea petrecere în stil britanic.
"British Fête" — o petrecere în aer liber cu distracții, bucate și băuturi tradiționale britanice. În program: tradiționalul Fish&Chip, ceai cu lapte și dulciuri, jocuri în zona verde atât pentru copii cât și pentru adulți. Iar la finalul petrecerii veți avea posibilitatea să vă delectați cu muzica invitaților speciali, o trupă de country-folk din Marea Britanie.
Locul desfășurării: Ambasada Marii Britanii la Chișinău.
Adresa: str. N. Iorga, 18.
Detalii...

10 iunie, duminică

11:00 Strawberry day.
Va fi o ediție pasională în care vinul va face mariaj cu căpșune delicioase pentru a crea cele mai elegante cocktailuri. Oaspeții evenimentului vor beneficia, în baza biletului procurat, de un pachet ALL INCLUSIVE care cuprinde: cocktailuri răcoritoare din vin și căpșune, carne și legume la grătar, deserturi și înghețată, excursie prin vinărie, căpșune din abundență. Pentru cei mici și pici se vor organiza distracții ghidate și monitorizate împreună cu animatorul Capșoonel.
Preț: 460 lei, pentru copii cu vârsta 7-16 ani, preț bilet: 300 lei, pentru copii până la 7 ani — gratuit.
Locul desfășurării: Chateau Vartely Wine.
Detalii...

12:00 Festivalul Tânărului Meșteșugar.
Tinerii artizani pasionați de crearea manuală a diverselor obiecte, modelarea lemnului sau metalului, olărit, coaserea portului popular, sunt îndemnați să aplice în calitate de participant la evenimentul din 10 iunie, aflat la a treia ediție. În acest an, pe lângă comercializarea propriilor produse, veți avea posibilitatea să implicați vizitatorii în ateliere de lucru specifice domeniului vostru.
Locul desfășurării: Strada Pietonală.
Adresa: str. Eugen Doga.
Detalii...

12:00 Sun dă-i fest.
SUN Dă-I Fest vă așteaptă cu muzică bună alimentată de la energia soarelui, cu expoziții de tehnologii de energie regenerabilă și de inovații eco ale tinerilor. Târguri de meșteșugărit și produse eco, jocuri interactive pentru copii și maturi, experimente științifice, mâncare gustoasă și bătură savuroasă — sunt câteva din ingredientele SUN Dă-I Fest.
Locul desfășurării: Grădina publică "Ștefan cel Mare".
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 3 Vizualizări de la publicare: 197
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.