pazl

4 decembrie 2020

Pregătire preșcolară la ”Elite Academia”

Mulți dintre părinți au frică că copilul nu va reuși să facă față experienței de la școală.

Da, copilul se confruntă cu multe din ele, să luam ca exemplu:

  • experiența vieții în grup,
  • experiețta concentrării pe sarcină,
  • experiența dialogului și a ascultării,
  • experiența ordonării lumii în cifre și litere cu sens,
  • experiența jocului, a întrecerii și competiției.

Și desigur micuțul când nu e pregătit, el are un discomfort și o teamă suplimentară.

Să presupunem că copilul se va descurca și fără activități suplimentare, atunci nu trebuie să omitem segmentul de ADAPTARE, în ceea ce privește acest punct, cunoaștem bine că până la începutul școlii se dezvoltă capacitatea de a intra în relații cu alți copii și ca ele sa fie acceptabile, confortabile. In cazul segmentului - AFECTIV, atunci trebuie să răspundem la intrebarea cat de ușor emotional copilul intră în contact cu persoane noi. Copiii care se despart de familie, de părinți, pentru prima dată este cuprins de frica, că se va întampla ceva, iar sarcina părințilo️r este de a obișnui copilașul cu ideea separării.

La lecțiile de PREGĂTIRE PREȘCOLARĂ, fie individual, fie în grup, copilul parcurge substadiile lungi și bogate. De la o etapă la alta, copilul iese din lumea lui confuză și se îndreaptă spre începutul evoluției personalității sale.

Planul de pregătire după care se lucrează la noi este bazat pe programul național de studii școlare din republică. Aici copiii studiază așa părti ca: citirea, logica și matematica (adunarea, scăderea, înmulțirea), dezvoltarea vorbirii și nu în ultimul rând pregătirea emoțională a copilului.

Aici copilul se obișnuște să se concentreze, să analizeze sarcina și să o rezolve singurel, la necesitate este puțin ghidat de către pedagog.

Suntem unii dintre acei specialiști care într-adevar se bazează pe rezultate. Punem accent pe grupul pedagogic bine pregătit și urmărim cerințele impuse de către organele abilitate.

Cursul este destinat copiilor cu vârsta între 5 și 7 ani

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0 620 5-15-18.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 73
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Elite Academia — Centru de educație pre-școlară str. Sciusev, 49, of. 15 Tel.: 022 22-01-96, 0 690 2-60-72 www.eliteacademia.md
pazl

Noutățile partenerilor