1 iunie 2020

Summer Camp 2020 — FasTracKids!

Vă invităm la o excursie distractivă de vară plină de cunoștințe noi, întâlniri și aventuri! Aflându-ne acasă, putem consolida cunoștințele de matematică și lectură, să dezvoltam creativitatea și engleza, precum și să organizăm jocuri distractive, călătorii virtuale în întreaga lume, în spațiu și chiar în trecut sau într-un basm!

Programele noastre:

1. FasTracK Summer School (4-7 ani) Luni-Vineri, Ora 10.00 – Amiaza. Complex de activități educative: matematică, scriere, citire, dezvoltarea vorbiri, familiarizare cu mediului, English.

2. FasTrackCamps (4-10 ani) Luni-Vineri — program "Enrichment education" care oferă posibilitatea să participați la jocuri, artă și experimente pe diverse teme, timp de o săptămână, de luni până vineri, durata de 1,5 ore!

Subiectele săptămânale:

  • Dr. Dino si Lumea Dinozaurilor
  • Studioul de artă
  • Facem sport cu Spencer
  • Corpul uman... un miracol
  • Destinatia: Constelatiile
  • Gata de calatorie 1
  • Gata de calatorie 2
  • Tabara de stiinta
  • Fairy Tale Camp
  • Viața marina
  • Bunele maniere

3. Express PPS — pregătirea copiilor pentru școală (5-7 ani) — se desfășoară de 2 ori pe săptămână timp de 1,5 ore. Acesta program are ca scop pregătirea copilului pentru școală și progresarea în matematică, vorbirie,scriere, lectură, logică, atenție și memorie.

4. POT-SINGUR — un program pentru avansarea intelectului de mare viteză, pentru copiii între 3-5 și 5-7 ani. Programul dezvoltă ambii lobi ai creierului, memoria, atenție, logică și inteligința emoțională.

5. FasTrack English — curs de Limba Engleza — 2 cursuri pe săptămână timp de 1 oră, structurata pe nivele de cunoasterea limbii.

6. Creativitate — copiii învață diferite tehnici, își întruchipează fanteziile prin desen, modelare și origami.

7. EPIF — Evaluarea Potențialului de învățare FasTrack — fiecare copil are propriul său tip de inteligență: vizual, kinestezic, auditiv.

Pentru a facilita dezvoltarea copilului parintii trebuie să cunoasca ce metodă de predare este benefică si potrivita pentru copilul sau. Pentru a face acest lucru, FasTracKids a dezvoltat Evaluarea capacității de învățare FasTracKids®. Faceți testul și determinați: ce mod de a vă învăța e specifică copilului dvs.

8. MBA Junior — este programul integrat de educație antreprenorială, care își propune și reușește să dezvolte acele abilități esențiale pentru gestionarea cu succes a propriei vieți: analiză și sinteză, luare de decizii și rezolvare de probleme, gestiunea resurselor interioare (emoții, motivații, competențe și abilități), gestionarea resurselor exterioare (bani, timp, relații, oportunități, proiecte)

Detalii și înregistrare prin telefon 079 33-63-36.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 278
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

FasTracKids — Centru de educație pre-școlară Tel.: 022 21-00-91, 079 12-13-14 www.fastrackids.md