3 august 2023

ILTC: ”Pentru luna septembrie, ne bucurăm să vă anunțăm că deschidem înscrierile la cursuri pentru vârsta de 12-15 ani”

Dragi părinți, înțelegem că vă doriți ca adolescenții dumneavoastră să aibă cele mai bune oportunități de dezvoltare și știm că engleza deschide uși într-o lume a posibilităților nelimitate. Fie că visul lor este să cânte pe o scenă mare, să devină experți în tech și gaming sau să se bucure de cărți și filme în limba originală, la ILTC suntem gata să îi ajutăm să-și îndeplinească aceste aspirații.

Cursurile noastre de engleză pentru adolescenți sunt proiectate pentru a stimula curiozitatea și a încuraja învățarea prin distracție și interacțiune. Fiecare lecție este o aventură nouă în care îi pregătim pe adolescenții dumneavoastră să gândească în engleză și să exploreze cultura și istoria acestei limbi.

Pentru luna septembrie, ne bucurăm să vă anunțăm că deschidem înscrierile la cursuri pentru vârsta de 12-15 ani, toate nivelurile de studii de la A1 la C1. Indiferent dacă copilul dumneavoastră este la începutul călătoriei sale lingvistice sau dacă este gata să-și aprofundeze cunoștințele, avem cursul potrivit pentru el.

Înscrieți-l la cursurile de engleză de la ILTC și oferiți-i șansa de a-și deschide orizonturile, de a îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a se pregăti pentru un viitor plin de realizări. Haideți să începem împreună această călătorie de descoperire!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 145
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md