Articolul se referă la temele:

Complexul "Alba Iulia Residence": inovație și confort pentru familia ta3

Materialul partenerilor 19 noiembrie 2019 1639
Complexul "Alba Iulia Residence": inovație și confort pentru familia ta

Ce îți vine în minte când auzi zicala "Casa mea – cetatea mea"? Confort, liniște, prăjituri coapte și mirosul de cafea dis-de-dimineață, nu-i așa? Acasă e locul perfect, unde te poți ascunde de forfota orașului și îți poți găsi liniștea lângă cei dragi.

Când ai decis că îți dorești un apartament nou, în care te vei simți sigur împreună cu familia, atunci știi cu siguranță, că trebuie să apelezi la profesioniștii din domeniu. Ca să-ți realizezi toate așteptările și să asiguri confortul familiei tale, trebuie să te conduci după factori de performanță în materie de companii de construcții care vin cu oferte de apartamente noi în Chișinău. Un moment relevant în acest sens sunt condițiile de dare în exploatare, tehnologiile utilizate și criteriile contractuale stipulate (nu ți-ai dori vreun element surpriză).

În plus, un beneficiu enorm ca firma de imobiliare aleasă să asigure faptul că locuința ta se va afla într-o zonă ecologică. De ce? Pentru că acest lucru va garanta sănătatea ta și a celor dragi.

Astercon — Profesionalism și grijă

Compania de construcții Astercon are o reputație consolidată pe piața imobiliară, iar profesionalismul acesteia se măsoară în rezultate. De 10 ani compania are grijă să lanseze proiecte gândite pe larg, grație tehnologiilor inovative și grijei față de clienți. Un exemplu elocvent în acest sens este proiectul care a fost dat în exploatare în data de 2 noiembrie 2019, și anume: Complexul Locativ "Valea Trandafirilor".

Situat în str. Melestiu, blocul locativ răspunde tuturor cerințelor de calitate și confort. Pe lângă priveliștea extraordinară, clienții se bucură de o parcare subterană în două nivele și de un sistem de supraveghere video organizat pe întreg spațiu comun al blocurilor.

Știai că circa 76% din cetățeni, care își doresc să procure un apartament, se conduc după izolarea fonică a locuinței și, bineînțeles, după peisajul perfect din fereastră? Este o dorință destul de firească, atunci când îți dorești să achiziționezi un apartament nou și să te bucuri de confortul pe care îl meriți.

De impact este faptul că toate apartamentele din Complexul Locativ "Valea Trandafirilor" au fost procurate în termen record, în timp ce blocurile locative au fost date în exploatare cu două luni înainte de termen — fapt ce denotă seriozitatea companiei.

Complexul Rezidențial "Alba-Iulia" — continuarea tradiției

Astercon și-a propus să-și continue tradițiile în realizarea viselor clienților săi. Cu fiecare proiect, compania vine în întâmpinarea acestora și să modifice conceptul operațional al locuinței. Astfel, echipa de dezvoltatori a lansat un nou proiect care va avea toate avantajele implementate în complexul "Valea Trandafirilor", plus un sistem inovativ de filtrare a apei gata încorporat. Astercon știe cât de importantă este tratarea corectă a apei potabile, iar sistemele de apeduct nu mai sunt o soluție eficientă pentru a obține apă bună pentru consum.

Sistemul încorporat de filtrare a apei potabile este o adevărată descoperire inovațională în materie de construcții a apartamentelor. Locatarii vor uita de grija aprovizionării locuinței cu apă potabilă și vor primi apă pură direct din robinet. Astfel, va crește și durata de utilizare a tehnicii sanitare, și de uz casnic. Beneficiarii apartamentelor nu vor mai avea de luptat cu depunerile de rugină și calcar. Însă, cel mai important beneficiu este îmbunătățirea sănătății întregii familii, grație mineralelor din apa filtrată care reduc riscul de apariție al infecțiilor.

Confortul familiei tale — în armonie cu mediul înconjurător

Situat într-o regiune cu o infrastructură bună, complexul rezidențial "Alba Iulia" se bucură de o popularitate sporită printre familiile tinere. Pe lângă comoditățile pe care le oferă și confortul ce-l asigură, companiei Astercon îi pasă și de mediul înconjurător, de menținerea în curățenie a acestuia.

Materialele ecologice, sistemele de termoizolare și ventilare, care au fost utilizate în construcția complexului locativ, coincid cu standardele superioare de calitate, iar satisfacerea dorințelor individuale ale clienților este scopul principal al companiei.

Complexul locativ Alba Iulia Residence, unul dintre primele blocuri din Moldova dotat cu un sistem de filtrare a apei potabile, este alegerea potrivită pentru confortul familiei tale. Grăbește-te să prinzi apartamentul la care visezi de ani buni!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Casă»

Articole populare a rubricii «Casă»