Articolul se referă la temele:

International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

Oferte atractive la liceul "Elitex" — reduceri de până la 25% pentru taxa de școlarizare0

Luna decembrie este perioada magiei, iar ajunul Revelionului este momentul cel mai potrivit pentru a ne impresiona apropiații. Ne bucurăm atunci când se propun prețuri speciale pentru diverse produse și servicii. Mai nou, am descoperit oferte atractive pentru studii. Este vorba despre liceul "Elitex", care își surprinde părinții cu reduceri de Crăciun.

Așadar, părinții ai căror copii își fac studiile la "Elitex", dar și cei care intenționează să-și înscrie picii la această instituție de învățământ, pot beneficia de reduceri pentru taxa de școlarizare — de la 4 până la 25% . Valoarea ofertei depinde de termenul de plată.

Altfel spus, dacă achitați taxa de școlarizare în perioada 1 aprilie -1 mai, aveți reducere minimă de 4%. Efectuând plata în perioada 1 martie - 1 aprilie, vă veți bucura de o reducere de 8%, iar de la 1 februarie până la 1 martie - beneficiați de o reducere de 13%. Părinților care vor plăti taxa de școlarizare în perioada 1 ianuarie-1 februarie, li se va oferi reducere de 17%, iar cei care vor reuși să achite costul studiilor până la 1 ianuarie, vor economisi 25% din suma totală.

Despre liceul "Elitex" probabil ați auzit nu o singură dată, instituția activând de mai bine de 18 ani. Precum afirmă directoarea instituției de învățământ private, Tatiana Calistru, acesta este liceul care promovează: încrederea, onestitatea, competența, performanța, curajul acțiunii civice.

Amplasat departe de forfota orășenească, într-o zonă liniștita din sectorul Botanica, la "Elitex" copiii vin de la o vârstă fragedă și pleacă după susținerea examenului maturității.

Liceul dispune de clase tehnice dotate, laborator de fizică, chimie, biologie, educație tehnologică, geografie, istorie, limbi străine, sală de sport și dans, dar și de o curte spațioasă și bine amenajată. În cadrul lecțiilor este utilizat un proiector pentru prezentarea materialelor. Iar pentru asigurarea securității copiilor, liceul dispune de camere de supraveghere video și sistem de securitate în toate sălile.

În clasă sunt circa 8 elevi (maxim 16 persoane), fiecare dispune de bancă aparte. Chiar din clasa întâi se începe studierea limbii engleze, din clasa a doua se învață și limba franceză. Puteți alege regim obișnuit sau regim cu hrană, dar și activități Afterschool, care se achită suplimentar. Liceul are bucătărie proprie și asigură un meniu tradițional sănătos.

O atenție deosebită se acordă sărbătorilor și evenimentelor culturale. Sala festivă este decorată conform tematicii de Toamnă, Crăciun, Paște, Primăvară etc. Evenimentele sunt de amploare cu efecte de lumini profesioniste, bule de săpun, zăpadă artificială, show-uri inedite cu profesioniști și invitați speciali (artiști, scriitori, dresori de circ etc). Întotdeauna instituția știe să impresioneze prin dicția și ținuta scenică a participanților.

Instituția își are sedii în orașul Chișinău și Bălți, în zone liniștite, ferite de trafic, poluare fonică și atmosferică, sunt împrejmuite de zone verzi.

Program: zilnic luni-vineri de la 8:00 la 18:00.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Grădinița & Liceul Privat "Elitex" — Instituţie de învăţământ privat str. Dacia, 53/2 Tel.: 022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95 liceul.elitex.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»