Articolul se referă la temele:

International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

Idei pentru organizarea zilelor de naștere a copiilor în Chișinău. Partea 25

Majoritatea copiilor sunt mai puțin interesați de mâncare, mai ales la o petrecere de aniversare. În prima parte a materialului v-am propus lista localurilor din Chișinău unde ați putea organiza petrecerea de aniversare a copilului, iar în partea a doua vă propunem variante de serbare a zilelor de naștere a celor mici fără a pune accent pe mâncare.

Pentru copii este important să se distreze, să aibă ocupații interesante, iar la urmă — să fie tortă. Dar unde organizați petrecerea, dacă "să mănânci pe săturate" nu este primul punct pe lista dvs de priorități?


Opțiunea nr. 1 — Centrele de dezvoltare pentru copii

De ceva timp și centrele de dezvolatare pentru copii oferă servicii de organizare a aniversărilor celor mici. Avantajele acestora — încăperi ajustate la nevoile copiilor, prezența jucăriilor și a materialelor didactice pentru dezvoltare, animatori (tot ei sunt pedagogii de la centru), care știu cum să se comporte cu fiecare copil. Multe centre de dezvoltare propun organizarea sărbatorii fie în sala lor, fie venirea animatorilor la locul desfășurării evenimentului. Prețurile și condițiile le puteți afla formând numerele de contact ale centrelor respective. Costul variază în funcție de numărul de copii, scenariul ales, locul și timpul desfășurării, și pornește de la 300 de lei pentru 2 ore.

Leader Land

Centru pentru copii în care au fost create condiții perfecte pentru a petrece timpul în confort, pentru dezvoltarea armonioasă și formarea cu succes a copiilor.

În fiecare săptămână, centrul organizează discoteci pentru copii, pentru acestea există sală spațioasă, care se potrivește perfect și pentru organizarea zilelor de naștere a copiilor! Există sistem audio, iluminare specială, dispozitiv pentru bule de săpun, karaoke pentru copii, posibilitatea de a invita clovni și animatori.

În cadrul centrului, pentru copii a fost creat un mediu sănătos, ecologic. Podele de plută — material natural, termoizolant, care nu permite să se adune praf. După ore, în clase sunt conectate dispozitive bactericide, care contribuie la eliminarea virușilor. Datorită sistemului modern de ventilație, aerului proaspăt mereu pătrunde în încăperile instituției, fără aerisire și curent.

Little People

Centrul de dezvoltare pentru copii organizează sărbători vesele și educative pentru copii, Zile de naștere.

Condiții: zilnic dupa orele 18:00.
Preț: de la 2000 lei + in dependenta de programul si timpul ales.


Glamour Girls

O alternativă excelentă pentru terenurile de joacă, va fi efectuarea unei vizite la un salon de frumusețe distractiv pentru fetițe. În formă distractivă, fetițele beneficiază de proceduri de înfrumusețare/proceduri cosmetologice efectuate cu produse și materiale inofensive pentru micuțe.
Aici fetițele pot beneficia de: coafură stilată, manichiură aromată, pedichiură colorată, machiaj sclipitor și mască dulce pentru față. La fel, programul include defilare pe podium — momentul cel mai așteptat de micile modele. Se pune accent pe dezvoltarea gustului estetic, comunicarea în grup, formarea idelor corecte cât privește aspectul fizic, dezvoltarea abilităților personale etc.

Preț: coafură — 100 lei, restul procedurilor — câte 50 lei fiecare.
Vârsta: de la 4 ani.
Grupe: maximum 12 fetițe.


Opțiunea nr. 2 — Centrele de divertisment pentru copii

Centrele de divertisment pentru copii sunt potrivite, pentru că sunt specializate anume în organizarea sărbătorilor pentru copii. Acestea propun un program amplu, o varietate de scenarii și o experiență vastă.

Wonderland la Atrium

Wonderland – parc de distracții unic și magic. Un imens spațiu de joacă pe două nivele, pentru distracția copiilor și adulților, amplasat la etajul patru al centrului comercial-distractiv ”ATRIUM”. O mulțime de atracții, aparate de joc, aparate cu surprize, cafenea confortabile pe două nivele – este doar începutul unei aventuri pentru toată familia. În parcul de distracții descoperiți sala magică ”Circus”, unde puteți organiza o Zi de naștere memorabilă, împreună cu eroii preferați sau să participați la master-class-uri culinare și creative nemaipomenit de interesante.

Happy Kids — teren de joacă la "Family Shopping Center"

Teren de joacă spațios, cu jucării noi și bune. Labirint mare și atractiv, piscină cu bile, diferite tobogane, căsuțe. Este zonă pentru copii foarte mici, la fel zone tematice — bucătărie pentru copii, zonă pentru desen etc. Alături de terenul de joacă este o pizzerie și un cafe-bar. De la ambele se vede bine terenul de joacă și copiii. Terenul de joacă este prevăzut pentru copii de 1-8 ani.

Preț: 45 lei/ora. Pentru copiii invitați la zi de naștere se oferă reducere!
Adresa: str. M. Sadoveanu, 20/1.

Andersen activity park

Сentru de distracții pentru copii și restaurant de tip familial.

La "Andersen activity park" fiecare copil își va putea descoperi talentele și va găsi o activitate Aici micuțul dv. va proiecta și va construe prima sa CASĂ, va cuceri curbele toboganelor și a tubingurilor, va descoperi secretrele construcțiilor din Lego, va încerca să ajungă norii, sărind pe trambulină, și mai mult chiar — să se transforme într-un adevărat pictor, creând propria sa operă de artă. Iar cel mai important e faptul că în încercarea de a cuceri țara basmelor și a magiei, el va fi ajutat de pedagogi atenți, care ușor și cu tact vor orienta micul erou. Și dacă veți dori, atunci puteți împreună cu micuțul să vă cufundați în lumea copilăriei.

Pentru petrecerea de aniversare a copilului, restaurantul "Andersen" pregătește o surpriză specială pentru omagiat. Decor multicolor, cuvinte calde, gustări delicioase, jocuri vesele, atmosferă confortabilă ca în sânul familiei și dispoziție de sărbătoare — toate acestea vor fi cu grijă și atenție la detalii organizate de echipa localului "Andersen activity park & family restaurant". Aici fiecare sărbătoare va fi una specială, datorită spiritului de magie ce plutește în aer, doar "Andersen" — este lumea uimitoare a copilăriei.

Adresa: str. Igor Vieru, 8/3.
Telefon: 022 01-10-01.

Zona de joacă și de divertisment pentru copii Lumea Jocurilor, în incinta CC "Baby Hall"

Sala pentru copii este amplasată la etajul doi al terenului de joacă. Chiria — de luni până joi — 800 de lei, pentru 2 ore și jumătate, pentru 5 copii; vineri și în zilele de odihnă — 900 de lei. Pentru fiecare copil în plus — câte 100 de lei. Prețul include aflarea pe terenul de joacă, decorarea mesei festive, servicii de animație, în conformitate cu tematica aleasă. Bucatele le puteți comanda la cafeneaua din apropiere sau puteți aduce mâncare de acasă.

Centrul de divertisment Toyland

Serviciul animatorilor: de la 500 de lei pentru o oră. O oră de ședere pe terenul de joacă: 50 de lei pentru fiecare copil.

Închirierea sălii pentru 3 ore — 1500 de lei.

Promoție: Dac achitați 1500 de lei pentru festivitate, aveți posibilitatea să serbați evenimentul cu un clovn, un pirat sau cu Mașa și Ursul, dar și să procurați din această sumă bunuri și servicii Toyland (acesta, de asemena, este un magazin de jucării).


Opțiunea nr. 4 — Invitați un artist face painting

Sărbătoarea copilului poate fi cu adevărat deosebită, dacă invitați un artist face painting care va picta pe fețele copiilor imagini cu personajele din povești preferate de pici. Condiția obligatorie a unei asemenea petreceri este să efectuați fotografii calitative, care să devină o amintire a acelor imagini frumoase.


Opțiunea nr. 5 — Alegeți o vestimentație deosebită pentru omagiat.

Ați putea transforma aniversarea copilului într-o zi specială, dacă îi organizați o petrecere tematică. Orice erou nu și-ar dori să fie copilul — zână din povești, corsar, rege sau regină — ați putea închiria un costumul sau rochița necesară de la un salon specializat.

Opțiunea nr. 6 — Abordare creativă


Șapte culori ale fericirii

Studio de pictură și arte plastice, creat pentru toți amatorii de pictură, desen, arte plastice, ceramică sau pentru cei care visează să asimileze aceste măiestrii. De asemenea, pentru cei care vor să-și descopere talentul în domeniul picturii în ulei, acuarelă și alte tipuri de arte plastice.

 • Cu noi încep să creeze, să picteze tablouri și să deseneze începători absoluți, de la vârsta de 3 ani și fără limite, importantă e dorința.
 • La fel, ceea ce e foarte important, în spațiul nostru s-au inspirat și au învățat să creeze tablouri mii de copii și adulți.
 • Experiența vastă garantează succesul în acest domeniu.
 • Cu noi e simplu, ușor și interesant, precum și e ca în familie – atmosferă caldă și de suflet!

Adresa: str. Pușkin, 12
Tel.: 069 37-05-18 (Inga), 069 75-77-79

"Ebru" — picturi pe apă

Se potrivește pentru organizarea sărbătorilor la care sunt prezenți copii, începând de la 3 ani. Ebru – un show deosebit, distracție pentru copii, precum și un mod de dezvoltare pentru fiecare copil.

Ebru fascinează și surprinde. O tehnică unică, extrem de neobișnuită, irepetabilă și interesantă. În Moldova este o exclusivitate.

Organizatorii lucrează cu fiecare copil individual și în grup. La finele programului, fiecare obține un tablou propriu. Zilele de naștere și alte sărbători se desfășoară în două limbi.

Toate materialele utilizate în tehnica Ebru sunt ecologice, naturale și sigure pentru sănătate.

În ultima perioadă de timp, au obținut popularitate petrecerile aniversare originale, uneori în locuri absolut neordinare. Această opțiune este potrivită pentru copiii mai mari de 7 ani, care s-au plictisit de clovni și corsari, și își doresc o petrecere "adultă".

În cazul în care copilul dvs. face sport, puteți serba evenimentul la clubul sportiv pentru copii. Să invitați colegii de aici și să trimiteți invitații prietenilor, care nu frecventează clubul respectiv.

Dar, puteți sărbători ziua de naștere a copilului și într-o manieră mai "matură". De exemplu:

Să le oferiți copiilor șansa de a călări pe cal sau ponei și de a face poze cu aceste animale.

Clubul ecvestru "Sparta"

Dacă planificați să organizați ziua de naștere a copilului sau orice altă sărbătoare pentru copii — invitați caii și poneii de la clubul "Sparta". Ei vor face sărbătoarea dumneavoastră strălucitoare și de neuitat.
Costul lucrului calului sau poneiului timp de 45 minute: 700 lei. Călătoria (drumul) este achitat aparte.


Să jucați în Mafia pentru copii (un joc psihologic), la Café-Club Gazetto.
Adresa: str. Kiev, 16/1.

Să cântați karaoke pentru copii, la muzCafe’44.
Adresa: str. Albișoara, 44.

Să meargeți la bowling: pe o singură pistă pot juca 6 persoane. Prețul pentru o oră de joc pe o pistă, constituie, în mediu, 200 de lei. Costul variază în funcție de timpul, ziua săptămânii sau desfășurarea unor promoții.

Cosmic Bowling: str. A. Pușkin, 32.
Ice Bowling: str. Studenților, 7/5.
Max Boll: str. Calea Ieșilor, 2.
Plaza Bowling: str. C. Brâncuși, 3.
Rock & Roll bowling: str. Arborilor, 21 (CC Shopping Malldova, etajul 4).
Megapolis Bowling: str. Sadoveanu, 42/6 (CC MEGAPOLIS MALL, etajul 4).

Să mergeți la 5D cinema. Prețul unei reprezentații: 50 lei pentru o persoană.

Să vă plimbați cu toată gașca cu patinele pe rotile la Rollerdrom-ul din incinta CC "MEGAPOLIS MALL ".
Preț: 50 lei pentru o persoană.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 42/6.

Să patinați la Ice-Bravo.
Prețul pentru o tură: 100 de lei pentru o persoană (dacă sunteți abonat Orange la prețul de 100 de lei, pot intra două persoane).
Adresa: str. Mihai Viteazu, 14.


Opțiunea nr. 7. Ajutorul agenției.

Toți părinții doresc să organizeze copilului său o petrecere veselă și de neuitat. Dar, nu toți au timp, putere și (de ce să ascundem) talent, pentru asta. Dacă nu sunteți versat în alcătuirea scenariilor și nici nu dispuneți de timp pentru a găsi localul potrivit și animatorii — un bun ajutor în pregătirea serbării pentru ziua de naștere a copilului, poate fi o agenție specializată în organizarea sărbătorilor pentru copii.

Ceea ce vouă v-ar răpi mult timp și efort, ei vor face mult mai repede, ușor și eficient — vor alege tematica petrecerii, ținând cont de vârsta și interesele copilului, vor întocmi programul distractiv, vor găți localul potrivit, vor avea grijă de vestimentație, decor, coordonatorul petrecerii și multe alte amănunte.

Laboratorul X

Organizarea sărbătorii copilului într-un format nou și surprinzător. Copiii nu urmăresc doar transformările spectaculoase și miracolele uimitoare, ci singuri participă la efectuarea experimentelor științifice și se simt adevărați oameni de știință. Ziua de naștere a copilului, balul de absolvire sau orice altă sărbătoare, se va desfășura nu doar vesel, dar și informativ.

În program: descoperiri interesante, experimente științifice unice, scenarii originale, programe diversificate, concursuri etc. Programele sunt concepute pentru copii de la 3-4 ani și pentru adulți.
Preț: de la 1900 lei. Ieșirea în afara orașelor Bălți și Chișinău se plătește suplimentar și se stabilește în funcție de distanță.


Opțiunea nr. 8. Decorarea petrecerii

Pentru a reda sărbătorii o atmosferă specială, ați putea amenaja sala într-un stil aparte. Ziua de naștere a copilului va prinde culoare, dacă veți utiliza baloane, șervețele colorate, conuri pentru petrecere etc. Toate acestea le puteți procura de sine stătător sau puteți solicita ajutorul companiilor specializate.

Avocado

Gamă variată de accesorii pentru organizarea și decorarea sărbătorilor — fețe de masă de unică folosință; șervețele de hârtie; pahare de hârtie; flueiere; conuri pentru petreceri; obiecte iluminate cu neon (ochelari, urechi, brățări, agrafe); pocnitori și focuri de artificii etc. Totodată — baloane din latex și din folie (de forme și dimensiuni diferite); lampioane; panouri pentru ședințe foto. De asemenea, "Avocado" oferă servicii de aerodesign — decor cu baloane potrivit stilului ales pentru petrecere.

Preț: decor pentru zile de naștere — de la 200 de lei; foto-panou (2,5m*3m) — 59 euro; ghirlandă (La mulți ani, С Днем Рождения, Happy birthday) — de la 25 de lei; lumânări de sărbătoare — de la 5,5 lei; balon cu heliu — de la 13 lei; balon din latex (10 inch) — 1,5 lei; balon din folie cu heliu — de la 50 de lei; romanițe din baloane — de la 9 lei; con — 4 lei; șervețele cu desen (set 20 buc.) — 29 lei; farfurii cu desen (set 10 buc.) — 30 de lei; pahare cu desen (set 10 buc.) — 20 de lei; față de masă cu desen (180*108) — 29 lei; fluier (set 10 buc.) — 26 de lei.Bineînțeles, nu uitați de partea dulce a evenimentului. Copiii așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor putea pune o dorință, apoi vor sufla lumânarea de pe tort. Torta trebuie să fie atât originală, cât și gustoasă. De aceea, atunci când organizați sărbătoarea copilului, alegeți torta cu deosebită atenție.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Vila Nouă Restaurant

  or. Chișinău, str. Ginta Latină, 5/3
  022 45-03-09, 022 42-57-56, 0 697 7-75-75

 • Family Shopping Center Торговый центр

  or. Chișinău,
  022 62-66-63, 022 62-66-65, 0 602 7-07-77

 • Avocado Decorare și accesorii pentru sărbători

  or. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 13, of. 23
  022 92-04-09, 022 90-90-40, 0 794 1-50-00, 0 794 4-00-33

 • Avocado Decorare și accesorii pentru sărbători

  or. Chișinău, str. Vasile Alecsandri, 13, of. 23
  022 92-04-09, 022 90-90-40, 0 794 1-50-00, 0 794 4-00-33

 • Glamour Girls Salon distractiv pentru fetițe

  or. Chișinău, str. Miron Costin, 18/1
  0 690 0-45-75

 • Little People Centru de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 3
  0 790 0-20-60

 • Karamelea Curs de dezvoltare a personalității

  or. Chișinău, str. Alba Iulia, 75, et. 2 (Alfa City Shopping Mall)
  0 795 6-29-40, 0 684 6-95-23

 • Șapte culori ale fericirii Studioul de pictură și artă plastică

  str. Pușkin, 12
  069 37-05-18 (Inga), 069 75-77-79 (studio)

 • Leaderland Centrul educațional de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Testemițeanu, 17/6
  022 99-25-00, 068 141-141

 • Laboratorul X Show-ul științific

  or. Chișinău,
  0 682 8-91-11, 0 793 4-56-78

 • Wonderland Parc de distracții

  or. Chișinău,
  022 88-44-44

 • Glamour Girls Salon distractiv pentru fetițe

  or. Chișinău, str. Miron Costin, 18/1
  0 690 0-45-75

Extindeți lista

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 1

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 20 mar. 2013 16:15 #1 Natalia Prihodico

  Очень полезная статья. Спасибо!

  Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»