pazl

International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

Select Filarmonica — locația perfectă pentru o ceremonie selectă0

Materialul partenerilor 11 iunie 2018 72
Select Filarmonica — locația perfectă pentru o ceremonie selectă

Fie că este vorba despre cumetrie, nuntă, zi de naștere sau altă ceremonie a familiei – toate sunt evenimente importante, organizarea cărora presupune emoții și griji. Or, acestea sunt acele momente semnificative, când la o masă se adună întreaga familie, toate generațiile acesteia. Amintirea despre asemenea evenimente, rămâne în memorie vreme îndelungată, acesta fiind unul dintre motivele din care gazda evenimentului depune mult efort pentru ca toate detaliile să fie bine puse la punct. Pentru a putea savura cele mai plăcute emoții, încredințați organizarea ceremoniei unor adevărați profesioniști.

Ceea ce distinge Restaurantul "Select" de alte săli de banchet este abordarea profesionistă și orientarea către client. "Select Filarmonica", ca parte a Restaurantului "Select", oferă un pachet full service — aici puteți comanda absolut toate cele necesare unei nunți de vis: tort, colaci, candy bar, decorațiuni și băuturi.

Gust impecabil

Sala de banchete "Select Filarmonica" fascinează prin designul unic și planificarea reușită – totul pentru o ceremonie de vis. La "Select Filarmonica" atât gazda evenimentului, cât și invitații, se vor simți o familie regală, pentru că toate detaliile, mobilierul, culorile, decorațiunile au fost gândite astfel încât fiecare eveniment să fie cu adevărat select. Optând anume pentru acest restaurant, veți avea parte de un eveniment delicios, pentru că la dispoziție vă stă un meniu variat, cu bucate și gustări exclusive, pregătite cu dedicație de către bucătarii localului. Cei care au fost cel puțin la un eveniment organizat la Restaurantul "Select", sunt cuceriți de specialitățile casei: terina de somon, rulada de spanac, arrosto de curcan și altele.

Oferte speciale

Pentru că ne place să surprindem, am creat niște oferte minunate, pentru ceremoniile petrecute în perioada caldă și rece la "Select Filarmonica". Din start, indiferent de numărul de invitați vă oferim un șir de cadouri, iar în funcție de numărul oaspeților bonusuri vor fi tot mai multe!

Pentru perioada rece, beneficiați de -20% reducere la tot meniul. Sau — toate băuturile pentru eveniment, GRATUIT! Lista întreagă de bonusuri o găsiți în oferta pentru perioada rece a sălii "Filarmonica".

Oferta sălii Filarmonica pentru perioada caldă are propriile avantaje. Accesați și vedeți lista completă a bonusurilor propuse, iar pentru mai multe detalii sunați la 069 300-900.

Vă invităm cu mare drag să faceți o vizită la "Select Filarmonica", să vă prezentăm sala, meniul și ofertele noastre. Împreună vom stabili data evenimentului și vom planifica în detalii ceremonia, astfel ca aceasta să fie una memorabilă. Alegeți "Select Filarmonica", iar toate grijile organizării evenimentului lăsați pe umerii profesioniștilor. Select Filarmonica — ales pentru dvs.!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»