pazl

Articolul se referă la temele:

Cum alegi un marsupiu calitativ pentru bebelușul tău0

Materialul partenerilor 17 octombrie 2019 1641
Cum alegi un marsupiu calitativ pentru bebelușul tău

Un bebeluș îți solicită timpul, atenția, dar mai ales…mâinile. Pentru micuț e important să te simtă alături. Tocmai din această cauză, se oprește din plâns când e luat în brațe și doarme profund când simte căldura mamei. Este evident că vrei să-i oferi puiului de om tot ce e mai bun, dar mai ai de gătit, de făcut curățenie, trebuie să mergi la cumpărături. Ce faci cu micuțul iubitor de brațe? Cum reușești să-l menții în mediul lui de confort? Soluția perfectă este un marsupiu ergonomic. Bebelușul te simte alături, iar tu ești liberă să îți vezi de treabă. Nu te grăbi, însă. Este foarte importantă alegerea unui marsupiu adecvat — un marsupiu care să răspundă cerințelor tale și ale celui mic.

Bebelușul trebuie să aibă o poziție corectă în marsupiu

Fii foarte atentă, atunci când alegi un marsupiu pentru nou-născuți. Este important ca acesta să aibă sistem de prindere la umeri și la talie, astfel încât poziția bebelușului să fie una corectă, care să nu îi solicite coloana vertebrală. În mod normal, picioarele bebelușului stau în marsupiu în formă de „M”, iar coloana în formă ce „C” — așa cum este obișnuit copilul încă în burtica mamei. Specialiștii recomandă ca bebelușul să stea cu fața spre cel care îl poartă, pentru că astfel capul se menține mai stabil. O poziție incorectă în marsupiu îi poate cauza probleme de sănătate piciului, inclusiv îi poate afecta, ulterior, mersul.

Un marsupiu bun este din materiale calitative

Un alt lucru la care merită să atragi atenția este materialul din care este făcut marsupiul pentru bebeluși. Acesta trebuie să fie suficient de rigid ca să îi susțină ferm coloana, dar în același timp să fie moale pe dinăuntru, ca să nu creeze presiune pe spatele micuțului. Stofa trebuie să fie naturală, elastică și plăcută la atingere. Ține cont de faptul că s-ar putea să ai nevoie de port-bebe până acesta va cântări și 20 de kilograme, așa că alege un material rezistent.

Pentru confortul tău și al piciului, alege un marsupiu practic și ușor de manevrat

Nici nu te uita la genul de marsupii care au sute de sisteme de prindere și pe care, de fiecare dată, trebuie să-l refaci ca pe un puzzle. El vine să îți facă viața mai ușoară, nu să ți-o complice. Marsupiul trebuie să fie sigur pentru bebelușul tău și comod pentru tine. Nu trebuie să îți ia o veșnicie să-l scoți pe pici din port-bebe dacă te-ai pomenit în mijlocul drumului și nu ai pe cineva alături.

Alege un marsupiu cu "ajutoare"

Trăim într-o epocă în care multe lucruri sunt multifuncționale, iar asta se referă și la marsupiile pentru bebeluși. Poți lua unul cu buzunărașe, în care să pui scutecele celui mic ori o păturică pentru când se va răcori afară. Alege un marsupiu cu glugă, care să mențină la cald capul bebelușului și să-i facă somnul dulce și comod.

E greu să faci o alegere? Nu știi unde ai putea să găsești marsupii calitative și, în același timp, la prețuri rezonabile? Gama largă de produse pentru copii din magazinul online Mamico.md ar putea să fie pe măsura așteptărilor și dorințelor tale. Încearcă. Practic, comod, calitativ.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

pazl

Noutățile partenerilor