9 luni de grijă și protecție cu "Medpark"0

9 luni de grijă și protecție cu "Medpark"

Din respect pentru viitoarele mămici și cu dragoste pentru bebelușul care urmează să se nască, Medpark a creat serviciul de Evidență și Monitorizare a Sarcinii (Pachetul Follow-up). Monitorizarea începe în a 10-12-a săptămână de sarcină, termen la care orice gravidă trebuie să se pună la evidență la o instituție medicală autorizată. Medpark este soluția ideală pentru mămicile care prețuiesc calitatea, siguranța, abordarea individuală și țin la timpul lor.

Evidența și monitorizarea sarcinii la Medpark se efectuează de către medicul de familie și medicul ginecolog, incluzând consultațiile, investigațiile și analizele recomandate la fiecare termen al sarcinii, prevăzute de legislația în vigoare, dar și un set de investigații suplimentare, conform standardelor internaționale.

Evidența sarcinii la Medpark înseamnă:

 • Asistența medicală primară și supravegherea sarcinii pe parcursul perioadei prenatale;
 • Emiterea și actualizarea continuă a Fișei individuale a gravidei (forma 111E) și a Carnetului Perinatal (forma 113E) cu toate informațiile despre evoluția sarcinii și starea sănătății gravidei, conform standardelor naționale în vigoare;
 • Eliberarea certificatelor de concediu medical și de maternitate;
 • Elaborarea și completarea documentelor medicale necesare pentru acordarea indemnizației de maternitate și a altor beneficii garantate de stat;
 • Servicii medicale 24/24, pentru cazuri de urgență;
 •  Posibilitatea de a-ți alege medicul (medic de familie, ginecolog);
 • Echipa de specialiști experimentați;
 • Fără cozi la cabinetele medicale;
 • Urmărirea calendarului de sarcină pentru viitoarea mămică și invitarea ei la următoarea etapa a monitorizării;
 • Programe educaționale pentru viitorii părinți;
 • Confort de 5 stele;
 • Continuitatea proceselor: planificarea sarcinii, monitorizarea sarcinii, naștere, îngrijire copil - toate într-un mediu profesionist, prietenos și comod. .

Chiar și femeile care nu sunt sigure până la urmă că sunt gravide, pot veni la "Medpark" — aici vor avea parte de o surpiză plăcută.

Testul arată 2 liniuțe? La "Medpark" îți confirmăm sarcina gratuit!

Medpark susține viitorii părinții și oferă o consultație  gratuită la medicul ginecolog pentru confirmarea sarcinii, cu ecografia inclusă.  

Oferta este valabilă pentru pacientele care au o reținere de cel puțin două săptămâni de menstruație și sunt în cel mult 10 săptămâni de sarcină, în limita programărilor disponibile. Pentru confirmarea sarcinii, viitoarea mămică trebuie să aibă la ea testul de sarcină pozitiv.

Maternitatea Medpark este prima alegere a mii de cupluri, deoarece aici grija pentru mamă și copil începe din prima clipă. De cele mai înalte standarde internaționale și siguranță maximă, chiar din prima zi de sarcină, se bucură viitoarele mămici care aleg să-și monitorizeze sarcina și să nască la Medpark. Pentru ca în ziua în care îi vei spune „Bine ai venit!” bebelușului tău să fii relaxată și liniștită, îți oferim condiții excelente, soluții medicale profesioniste și pachete de servicii care ți se potrivesc, create după principiul "totul inclus”.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu