Articolul se referă la temele:

Scaunele auto Joie Every Stage, perfecte pentru copii 0-12 ani. Prezentarea produsului și recenzii4

Materialul partenerilor 10 iunie 2019 42
Scaunele auto Joie Every Stage, perfecte pentru copii 0-12 ani. Prezentarea produsului și recenzii

Mașina a devenit de mult timp o necesitate, nu un bun de lux. Iar odată cu mașina, a apărut și necesitatea de a adapta interiorul acesteia pentru copii, întrucât scaunele obișnuite pentru adulți nu sunt potrivite celor mici.

Un scaun auto oferă siguranță și confort copilului, asigurând că acesta va avea parte de o călătorie fără riscuri sau incomodități. Iar dacă te gândești ce tipuri de scaune auto pentru copii din Moldova sunt cele mai potrivite, calitative și proiectate pentru o perioadă mai îndelungată, analizează posibilitatea de a alege un scaun auto Joie Every Stage.

De ce Joie Every Stage?

Este bine cunoscut faptul că exista cinci “grupe” în care sunt împărțite scaunele auto și care stau la baza utilizării lor corecte: grupa 0, de la naștere la 10 kg, grupa 0+, de la naștere la 13 kg, grupa 1, de la 9 la 18 kg, grupa 2, de la 15 la 25 kg și grupa 3, de la 22 la 36 kg. Joie Every Stage este un scaun 4 în 1, ce cuprinde toate grupele de vârstă ale copiilor în care aceștia au nevoie de scaun auto separat. Astfel, achiziționând acest scaun, scapi de veșnica problemă de a schimba scaunul odată ce crește copilul, întrucât scaunul este adaptat tuturor grupelor de vârstă. Totodată, eviți cheltuielile repetate - un scaun pentru toate vârstele înseamnă economie considerabilă.

Scaunul poate fi descris precum un scaun transformator, fiindcă prin adăugarea unor detalii și fixarea lui diferită acesta devine potrivit unui copil mai mare. Flexibilitatea acestuia este principalul său avantaj, lățimea și înălțimea fiind doar cele mai de bază elemente ce pot fi ajustate.

Scaunele Joie Every Stage sunt proiectate pentru a oferi securitate copilului prin diminuarea șocului apărut la o coliziune, datorită sistemului de protecție lateral integrat, a panourilor integrate; acesta oferă o poziție statică copilului grație carcasei de oțel, ceea ce micșorează efectele unui drum accidentat sau virărilor asupra micuțului. Centurile, spuma ESP, husele, toate sunt făcute pentru a fi siguri că copilul se simte comod, are o poziție corectă și este în siguranță.

Ce grupe de vârstă suportă scaunul?

Scaunul auto Joie Every Stage a devenit o alegere populară printre părinți, grație faptului că acesta va fi ideal pentru un copil care nu are nici un an, cât și pentru un copil care are deja 12 ani. Practic, acesta va fi valabil pe toată durata copilăriei copilului.

Deși în majoritatea cazurilor scaunele auto se aleg după greutate sau, mai nou, înălțime, categorizarea în patru grupe principale de vârstă rămâne populară. Iată care sunt grupele pentru care sunt recomandate acest tip de scaune auto:

  • 0-1 ani. La aceasta grupă de vârstă scaunul suportă până la 13 kg. Dacă copilul are mai puțin de 13 kg după împlinirea vârstei de 2 ani, acesta poate fi utilizat în continuare, cu condiția că înălțimea copilului nu a crescut în raport mai mare decât greutatea. Scaunul se montează în sensul opus mișcării, pentru a asigura securitate sporită copilului în caz de coliziune sau incident. Suportul de cap se ajustează pentru comoditatea maximă a celui mic.
  • 1-4 ani. Această grupă de vârstă suportă până la 18 kg. La această vârstă mică încă se recomandă montarea scaunului în sensul opus mișcării pentru un plus de siguranță. Pentru un plus de siguranță, scaunul este, de asemenea, dotat cu protecție laterală, sprijinind capul, trunchiul și șoldurile. La această vârstă este foarte important ca poziția lombară să fie corectă, de aceea pentru aceste două grupe de vârstă 0-4 ani, perna suport are o densitate maximă.
  • 3-8 ani. Categoria de 15-25 kg se încadrează aici. Este etapa când scaunul se montează deja în sensul mișcării mașinii. Centurile scaunului se detașează, depozitându-se într-un compartiment în spatele scaunului conceput pentru acest lucru.
  • 7-12 ani. Masa admisibilă pentru acest scaun la această etapă este de până la 36 kg. La fel ca și grupa precedentă, scaunul va fi montat în sensul mișcării automobilului, iar centurile sunt detașate. Este grupa de vârstă la care suportul pentru cap se află la cea mai mare înălțime pentru a asigura o călătorie confortabilă copilului. Dacă se trece de această categorie, un scaun auto nu este necesar, copilul poate sta fără probleme în mașină pe scaunele obișnuite, fără a fi în pericol.

Recenziile părinților sunt dovada vie că scaunele auto Joie Every Stage își îndeplinesc excelent funcțiile. Răsfoind listele cu păreri despre Joie Every Stage vei regăsi aceleași reacții entuziasmate la:

  • confort în instalare și utilizare;
  • preț excelent, raportat la durata de utilizare;
  • posibilitatea de manevrare a accesoriilor, odată cu trecerea la altă grupă;
  • oportunitatea de a folosi scaunul conform recomandărilor în privința direcției de mers.

Siguranța copilului este pe primul loc; atât timp cât materialele utilizate sunt rezistente și permit aerului să circule, nu provoacă iritații și copilul se simte confortabil utilizând acel scaun, restul contează mai puțin. Însă pentru a satisface gusturile tuturor în materie de culori, gama oferită este suficient de diversă.

Copilăria este perioada când copilul se formează fizic, cunoaște lumea și începe să simtă valoarea unor lucruri. Este necesar ca acesta să aibă parte de produse care îi îngrijesc sănătatea, pentru că distracții va găsi absolut fără efort. Un scaun auto pentru copii este vital pentru acesta, nu doar pentru a-i oferi securitate, dar și a-i păstra o poziție a corpului corectă, pentru a-l ajuta să crească în mod armonios. Scaunele Joie Every Stage sunt ideale pentru toți micuții și părinții. Încearcă și tu!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu