pazl

Articolul se referă la temele:

Scaunul de masă 6 în 1 — cel mai potrivit pentru copilul tău1

Scaunul de masă 6 în 1 — cel mai potrivit pentru copilul tău

Diversificarea alimentației e o încercare grea pentru părinți

Dacă ai un bebe și ai ajuns să-l vezi "mare" — de tocmai șase luni, probabil îți pare că acum e momentul să respiri ușurată. A trecut perioada colicilor, a nopților nedormite, a crizelor de tot felul. Îți pare doar… E o iluzie, pentru că tocmai în această perioadă începe alimentația bebelușilor cu solide, iar pentru unii părinții aceasta este cea mai grea încercare, nu cele enumerate mai sus. Copiii reacționează diferit la alt tip de hrană decât sânul mamei ori laptele praf pe care îl primeau până acum. Vei opta pentru o alimentație sănătoasă, dar s-ar putea să-l vezi capricios, refuzând tot ce-i propui, chiar dacă îi oferi cele mai bune produse pentru bebeluși și, desigur, toată dragostea ta. Acest lucru s-ar putea să te pună pe gânduri, să te facă să te simți frustrată.

Cum scapi de probleme?

1. Asigură-te că ai tot ce-ți trebuie pentru o diversificare alimentară reușită

Pe lângă produse alimentare calitative, asigură-te că procuri accesoriile necesare, care vor înveseli micuțul și-i vor stimula pofta de mâncare. Vei avea nevoie de tacâmuri, farfurioare, cănuțe cu pai sau fără, dar cel mai important, vei avea nevoie de un scaun de masă pentru bebe. Vei avea o misiune dificilă. Și asta pentru că va trebui să alegi cel mai bun produs din multitudinea de mese și scaune pentru copii care le vei vedea în vitrine.

2. Organizează-i bebelușului tău spațiul perfect pentru diversificare

Maturii aleg mâncarea pentru gust. Copiii atrag atenția la tot ce vine împreună cu mâncarea, fiecare stimul contează, iar confortul e obligatoriu pentru o masă fără mofturi.

Un scăunel pentru copii perfect este cel în care bebelușul stă cât mai liniștit - ar spune multe dintre mamele care sunt pe punctul să le dea solide picilor. Uită de asta. Acest lucru este practic imposibil pentru puiul care este nerăbdător să le cunoască pe toate. O soluție ar fi să-i captezi atenția cu tot felul de jucării în timp ce îl hrănești. Altă variantă, una ideală, este să-i alegi scaunul pentru copii în care el se va simți comod și care va oferi și „spațiu de cunoaștere”. Un astfel de scaun arată în felul următor:

  • Scaunul este unul cu adevărat comod, reglabil și îi oferă piciului o stare de siguranță;
  • Tava pentru masă este destul de mare pentru ca cel mic să o inspecteze de-a fir a păr și are loc special amenajat pentru cană. Aceasta îi va atrage atenția și îl va disciplina să își pună lucrurile la loc;
  • Este ușor și pliabil — o caracteristică ce le va face viața mai ușoară părinților;
  • Dacă mai este multifuncțional (și ușor de curățit) — e perfect.

3. Scăunelul de masă perfect pentru bebe există

Ei bine, dacă ești de părere că toate acele criterii enumerate mai sus nu se pot regăsi într-un singur produs, află că greșești. Toate și chiar mai multe se regăsesc în scaunul pentru copii 6 in 1 Joie Multiply Petite City. Acesta poate fi folosit de la începutul diversificației și până cel mic ajunge la școală, adică de la șase luni până la șase ani.

Scaunul și masa pentru copii 6 în 1 este o adevărată găselniță și cea mai bună investiție care poate fi făcută de părinți. Scaunul poate fi reglat la diferite înălțimi, are centuri și dimensiuni perfecte. El poate fi folosit ca și scaun pentru luat masa, ca și booster ori ca și spațiu de joacă pentru cel mic.

Poți comanda un scaun de masa pentru bebe de la Joie Multiply Petite City online din îndrăgit magazine cu produse pentru cei mici — Mamico.md!


Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu