pazl

Tema: PSYTV — INTERNET TV, CREAT DE PSIHOLOGI

Tema se referă la subrubricile:

 • Copilul hiperactiv: cum să-l recunoaștem și ajutăm
  Psytv,

  Copilul hiperactiv: cum să-l recunoaștem și ajutăm

  Copilul hiperactiv îl recunoaștem imediat în grupă sau clasă după conduita lui – îi este greu să stea locului, mult timp nu poate sta în liniște, cu greu se supune instrucțiunilor.

  0 18
 • Cum ignorarea duce la dependența emoțională a copilului
  Psytv,

  Cum ignorarea duce la dependența emoțională a copilului

  Ca oricare manipulare și ignorarea părintească are consecințe dăunătoare pentru psihicul copilului. Cel puțin ce poate fi făcut cu responsabilitate este să se conștientizeze aceasta.

  0 8
 • Totul despre copilul agresiv
  Psytv,

  Totul despre copilul agresiv

  Vă întrebați cum poate fi ajutat un copil agresiv? Răspuns: este nevoie de abordare complexă a problemei.

  0 15
 • Stiluri adoptate de copii
  Psytv,

  Stiluri adoptate de copii

  Astăzi vom vorbi despre copii, mai exact despre cele 4 stiluri adoptate de copii. Ați auzit de stiluri de educație parentală, ați auzit de temperamente, tot așa putem identifica mai multe stiluri la copii...

  0 17
 • Cum cresc copiii în educația directivă
  Psytv,

  Cum cresc copiii în educația directivă

  Ordinele, directivele și comenzile-mod ineficient de comunicare când comportamentul copilului deranjează. Să vorbim cu psiholog Silvia Cojocaru.

  0 0
 • Cele 8 greșeli în educație comise de părinți
  Psytv,

  Cele 8 greșeli în educație comise de părinți

  Astăzi vom vorbi despre părinți și cele mai frecvente greșeli comise în educația copiilor. A crește un copil implică multe cunoștințe, calități, competențe – iubire, încredere, tandrețe, toleranță, consecvență, disciplină ș.a.

  0 24
 • Cele 5 stiluri parentale de educație
  Psytv,

  Cele 5 stiluri parentale de educație

  Astăzi vom vorbi despre "Stilurile Parentale De Educație". Care stil de educație este corect? Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărui stil? Care este stilul de educație potrivit copilului meu?

  0 9
 • Provocarea de a fi părinte — cum să crești un copil fericit
  Psytv,

  Provocarea de a fi părinte — cum să crești un copil fericit

  Provocarea de a fi părinte este un nou rol important ales și jucat de fiecare dintre noi - atunci când decizi să ai un COPIL. Copilul este urmașul tău, este întruchiparea sută la sută a părinților.

  0 28
 • La ce vârstă copilul începe să vorbească?
  Psytv,

  La ce vârstă copilul începe să vorbească?

  Când ne adresăm cu copilul la logoped pentru o consultație de rutină? Batem alarma dacă la vârsta de 3 anișori copilul nu vorbește? Ce facem dacă copilul e mai mare? Despre aceasta discutăm cu Iaroslavna Romanova, logoped, defectolog, psiholog.

  0 140
 • Cele cinci calități ale relațiilor fericite
  Psytv,

  Cele cinci calități ale relațiilor fericite

  Сontinuăm să discutăm despre secretele unei relații fericite, cu expertul în relații, psihologul Diana Ștefăneț. Aflați care sunt cele cinci calități ale unei relații armonioase.

  0 113
 • Cum promovăm propriul proiect hand-made?

  Cum promovăm propriul proiect hand-made?

  Util! Dacă nu știți cu ce ați putea începe promovarea unui mic proiect de lucrări hand-made, priviți acest video. Expertul nostru, specialist în marketing personal, Lena Villov, vorbește despre primii pași pe care să-i urmați pentru a vă face creația cunoscută.

  0 11
 • Secretul relațiilor fericite
  Psytv,

  Secretul relațiilor fericite

  Diana Ștefăneț, expert în relații — despre cum se poate construi o relație fericită, care este secretul acesteia, ce oferim și ce aștăptăm de la partener. Vizionați și fiți fericiți!

  0 150
 • Copii cu deficiențe de vorbire — ce comportament manifestă aceștia
  Psytv,

  Copii cu deficiențe de vorbire — ce comportament manifestă aceștia

  Dacă copilul prezintă tulburări de vorbire, nu pronunță anumite sunete — de regulă, el alege poziția unui copil liniștit, nesociabil. Dar nu întotdeauna. Logopedul, defectologul și psiho-pedagogul Iaroslavna Romanova afirmă — "felul în care copilul comunică, depinde de familie". Găsiți explicația în acest video.

  0 171
 • Mama emotivă și tulburările de vorbire la copil
  Psytv,

  Mama emotivă și tulburările de vorbire la copil

  Cum influențează starea emoțională a mamei asupra dezvoltării vorbirii la copil, explică logopedul, defectologul, psihopedagogul Iaroslavna Romanova.

  0 139
 • Cum stabilim reguli în viața copilului
  Psytv,

  Cum stabilim reguli în viața copilului

  Psihologul pentru copii, Zinaida Caluian, a explicat deja într-o postare cum refuzăm copilului anumite lucruri. Astăzi expertul nostru vă propune să aflați – Cum stabilim reguli în viața copilului. Aflați la ce vârstă e oportun să impunem reguli, cum motivăm copilul să respecte regulile, cum îl pedepsim dacă le încalcă.

  0 468
 • Cum începem crearea unui brand personal
  Psytv,

  Cum începem crearea unui brand personal

  A fi sau a nu fi un brand? Ce reprezintă un brand personal? Cum începem crearea unui brand? Răspuns la aceste întrebări oferă Lena Villov, specialist în marketing personal.

  0 165
 • Cum refuzăm corect copilului anumite lucruri?

  Cum refuzăm corect copilului anumite lucruri?

  Câteva sfaturi practice de care la sigur vor avea nevoie mamele și tații. Cum refuzăm copilului anumite lucruri? — Explică psihologul pentru copii, Zinaida Caluian.

  0 31
 • 7 factori ce demontrează importanța rețelelor de socializare

  7 factori ce demontrează importanța rețelelor de socializare

  Nu o singură dată am auzit despre pericolul rețelelor de socializare, despre faptul că apariția acestora crează un șir de probleme. Cristina Eliseeva, specialist în marketing-online, respinge aceste afirmații și vorbește despre șapte factori ce demontrează importanța rețelelor de socializare.

  0 38
 • Conținutul cel mai potrivit pentru pagina de Facebook

  Conținutul cel mai potrivit pentru pagina de Facebook

  Cum să te faci vizibil pe facebook? Lena Vilov, specialist în marketing personal, explică ce și cum să postezi pe facebook pentru a spori interesul utilizatorilor.

  0 31
 • Cum să controlăm gelozia — această pedeapsă ucigătoare
  Psytv,

  Cum să controlăm gelozia — această pedeapsă ucigătoare

  E nevoie sau nu într-o relație de gelozie? Ce faci atunci când partenerul/partenera manifestă gelozie și când tu personal ai sentimentul de gelozie? Сine este mai gelos - bărbatul sau femeia? Despre aceasta vorbește Diana Ștefăneț, psihoterapeut, doctor în psihologie.

  0 514
 • Secretele și particularitățile dezvoltării psihologice a preșcolarilor mici — de la 3 ani

  Secretele și particularitățile dezvoltării psihologice a preșcolarilor mici — de la 3 ani

  Psiholog-consilierul Ecaterina Preguza vorbește despre cele mai importante repere în dezvoltare psihologică a preșcolarului mic. Vârsta analizată — 3-5 ani.

  0 43
Vedeți toate articolele
Mai multe articole
Vedeți toate articolele