Articolul se referă la temele:

Augmentarea mamară nu e doar moft. Distrugem miturile: când este recomandată procedura de mărire a sânilor0

Augmentarea mamară nu e doar moft. Distrugem miturile: când este recomandată procedura de mărire a sânilor

Augmentarea mamară sau mărirea sânilor este cea mai populară, dar și cea mai controversată operație plastică din ultimele decenii. Între mituri și adevăruri, între idealurile subiective de frumusețe și necesități reale — această intervenție pornește la fel de multe discuții în contradictoriu, indiferent de trecerea timpului. Totuși, există situații în care augmentarea mamară nu mai este un moft, ci o necesitate. În continuare, haideți să distrugem miturile apărute pe acest subiect — cu argumente științifice.

Pacientele cu sâni inegali, deformați în urma unor traume sau a unor boli (cum ar fi cancerul de sân) pot beneficia de procedură la fel ca și pacientele care, pur și simplu, își doresc un bust mai voluminos.

Mitul #1 — Corpul pacientei ar reacționa la implanturi

Există multiple metode de mărire a bustului, așa că poți alege tehnica cea mai potrivită pentru corpul tău, sau poți combina diferite proceduri ca sa ajungi la rezultat maximal (cum ar fi augmentarea cu liposucția — în cadrul lipofillingului).

Desigur, cele mai populare rămân a fi implanturile mamare, dar există și posibilitatea de augmentare a sânilor prin injectarea de grăsime proprie. Implanturile, la rândul lor, pot fi din silicon sau umplute cu ser fiziologic, iar tipul inciziei și amplasarea acestora este aleasă în funcție de necesitățile pacientei. În clinica Alter-MED acum poți beneficia de augmentare mamară endoscopică, incizia este invizibilă.

Mitul #2 — Augmentarea mamară ar fi scumpă

Mărirea sânilor are un preț mult mai bun în 2019-2020, decât cu câteva decenii în urmă. Dacă în anii 90 – începutul anilor 2000 o operație de mărire a bustului venea la pachet cu niște costuri destul de considerabile, odată cu creșterea cererii și cu diversificarea implanturilor pe piață, prețurile au devenit cât se poate de rezonabile.

Mitul #3 — Implanturile mamare ar fi incomode

Implanturile mamare sunt mult mai ergonomice acum. Implanturile Motiva și Eurosilicone, de exemplu, sunt de calitate superioară și au o proprietate extrem de utilă — își modifică forma după mișcările pacientei, exact ca țesutul mamar natural. Implanturile POLYTECH îndreptățesc renumele țării de origine (Germania), fiind recunoscute la nivel mondial pentru rezistența combinată cu comportamentul dinamic natural (acest implant mamar se adaptează poziției pacientei, cum o face sânul natural).

Mitul #4 — "Nu voi putea alăpta"

Augmentarea mamară nu afectează capacitatea de alăptare, nu provoacă boli autoimune și nu modifică predispoziția naturală spre boli oncologice. Studiile moderne au demonstrat că atunci când se folosesc implanturi mamare calitative, nici una dintre aceste afecțiuni nu apare. Din fericire, miturile nefondate au fost deja spulberate de către medici, în cercetări clinice specializate.

Cum să te asiguri că beneficiezi la maximum de avantajele măririi sânilor?

E simplu, alege: implanturi mamare calitative, o clinică estetică cu multe recenzii pozitive și un chirurg estetician cu experiență vastă în domeniu!

Cum să te asiguri că eviți să te expui la riscuri când este vorba de procedura de mărire a sânilor?

Analizează atent dacă ai nevoie de un bust voluminos, efectuează toate investigațiile necesare până la operație și ascultă atent indicațiile medicului estetician.

Până la urmă, trăim într-o epocă minunată, în care poți decide, fără implicarea celor din jur, dacă ai nevoie sau nu de o asemenea operație. Ceea ce contează cu adevărat este să te informezi bine de tot și să alegi cu meticulozitate specialiștii la care te adresezi.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sănătate»

Articole populare a rubricii «Sănătate»