Prezentarea cofetăriilor din Chișinău2

Ne așteaptă 4 luni de iarnă, însoțită de frig, cer gri și copaci dezgoliți. Doar activitățile plăcute, compania oamenilor dragi, băuturile gustoase și fierbinți pot să combată asemene fenomene neplăcute. Locul perfect pentru fumoasele doamne și copiii lor drăgălași este, bineînțeles, cofetăria! În ultimul timp numărul acestor localuri confortabile din Chișinău a crescut, ceea ce m-a și determinat să scriu acest articol de prezentare.

Intenționat, n-am comparat gustul și calitatea prăjiturilor, deoarece preferințele fiecăruia diferă, dar nici n-aș vrea să jignesc cofetarii.


Creme de la Crème

Această cofetărie are mai multe plusuri: locație convenabilă — chiar în centrul orașului, un sortiment bogat de dulciuri, spațiu suficient pentru a găzdui companii mai mari, aspect interior luminos și elegant, în stil francez și prezența unui zone de joacă pentru copii.

În fiecare sâmbătă, la 11:00, aici se organizează cursuri gratuite de origami pentru copii. Ceea ce este foarte comod atunci când aveți o întâlnire cu prietenele și copiii acestora.


Bisquit

Pentru amatorii de dulciuri ce locuiesc în sectorul Râșcani, este cea mai bună opțiune. Particularități: canapelele și scaunele moi vă permit o relaxare pe măsură, ceea ce este atât de important pentru companiile "gravide".


Casa Dolce

În trecut această cofetărie era renumită pentru dulciurile sale orientale, acum în adnotări scrie — "produse franceze de patiserie". Plusuri: amplasare în centrul orașului, există un loc de joacă pentru copii (la etajul doi). Dar, rețineți: la primul etaj este sala pentru fumători.


Delice d’ange

Una dintre primele cofetării de calitate din Chișinău. Proprietarii localului au impus standarde înalte, ceea pentru ce le mulțumim. Beneficii — locația amplasată în centrul orașului, interior confortabil, de poveste, la etajul doi este teren de joacă pentru copii.


Vanille

O patiserie micuță, la Botanica, situată în apropiere de Biroul Stării Civile. Terenul de joacă pentru copii este deschis doar vara, pe terasă. Prăjiturile sunt gustoase, dar este și un minus ferestrele au vedere spre pereții clădirii adiacente.


Caramel Patisserie

Aceasta probabil, este preferata cofetărie a studentelor de la Universitatea de Stat, cel puțin din motiv că este situată în cel mai apropiat cartier de lângă blocul central. Interior drăguț, culori de verdeață franțuzească și prune, perdele din dantelă și multe alte detalii minunate. Și apropo, dintre toate cofetăriile, aceasta are cel mai frumos weceu)). Iubitorii de gălăgie și companii mari nu cred să își poată face loc în această cafenea, iar scara abruptă ce duce la etajul doi reprezintă un impediment pentru mamele cu copii.


Macarons Madame Lucie

Dacă sunteți amatori de macarons, atunci această cofetărie este pentru dvs.! Mai multe localuri prepară acest desert, dar, după părerea mea, aici este cel mai delicios. O varietate de gusturi, umpluturi, culori face să tot gustați și să gustați diferite variante. În afară de macarons, se vând și alte prăjituri. Interiorul este cu adevărat, asemenea, unei bomboane!


Panna Cotta

Chiar și din stradă, această cofetărie pare a fi foarte "gustoasă". Pe lângă prăjiturile delicioase, un alt plus este interiorul destul de spațios (petru companiile mari), scaunele moi, priveliștea frumoasă de la ferestre. Se servesc și alte mâncăruri obișnuite nu doar dulciuri.


Dulcinella la Botanica

Interior drăguț, teren de joacă pentru copii, prețuri accesibile.

Orice local nu ați alege pentru a vă ridica dispoziția, vă doresc ca întâlnirea să fie una agreabilă, prăjiturile delicioase, iar cafeaua moderat de fierbinte. O iarnă de poveste să aveți!

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Delice d'Ange Cafenea

  or. Chișinău, str. 31 August 1989, 117/2
  022 24-14-28, 0 691 6-41-84, 0 691 4-49-07

 • Macarons Madame Lucie Produse de cofetărie

  or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 75
  022 83-69-62

 • Caramel Patisserie Produse de cofetărie

  or. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni, 4
  022 24-44-56

 • Dulcinella Кондитерская

  or. Chișinău, str. Albișoara, 68
  022 92-48-53, 0 681 1-24-84

 • Vanille Produse de cofetărie

  or. Chișinău, str. Dacia, 31
  022 57-19-32

 • Panna Cotta Produse de cofetărie

  or. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni, 22
  022 20-05-16

 • Bisquit Cafenea

  or. Chișinău, str. Moscova, 20
  022 32-95-45, 0 794 7-06-43

 • Casa Dolce Produse de cofetărie

  or. Chișinău, str. Armenească, 33
  022 20-28-38

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 3

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 17 dec. 2013 18:35 #1 Юлия Грабенко

  в кафе Мадам Лучии совершенно не уютно. еще и с детьми опасно ходить - лестница! очень крутая в подвал.

  Răspundeți
 • 18 dec. 2013 14:12 #2 Наташа Петренко

  #1 Юлия Грабенко, Юлия, в информации о мадам лучии про "уютно" нет ни слова)) Но спасибо за ваш комментарий, возможно кому-то он поможет в выборе

  Răspundeți
 • 02 oct. 2016 20:46 #3 татьяна киореску

  самая отвратительная антисанитария в кафе Карамель по ул.Бодони. Обращаюсь к мамочкам -пожалейте своих детей -вы даже не представляете где и как это делается . не забывайте что крем на пироженых не проходит тепловую обработку и грязь кухни, немытых рук -это открытые бактерии для ваших детей ,не говоря уже о тортах. берегите здоровье своих детей!, В кафе Карамель именно так ,без соблюдения санитарных норм все готовится.

  Răspundeți