26 decembrie 2017

Curs de arta designului peisagistic "School of Art, Design & Music"

În cadrul școlii sunt organizate cursuri de design peisagistic, pentru orice nivel de pregătire. Veniți la noi, dacă doriți să învățați cum se amenajează o grădină până la cele ma mici detalii. Începând cu designul propriei grădini, posibil, veți descoperi o nouă vocație.

Programul cursului design peisagistic:

  • Elementele de bază ale designului peisagistic;
  • Proiectarea landșaftului. Tehnici de creare a designului peisagistic.
  • Horticultură ornamentală. Florocultură;
  • Design peisagistic în mediul Autocad și 3D-modelare.

Programul este de bază și formează o idee largă despre elementele fundamentale ale designului de landșaft (peisagistic).

Programul cursului de design peisagistic de la zero are drept scop dezvoltarea treptată a proiectului grădinii proprii. Sunt studiate trucurile de planificare și arta grădină-parc, sortimentul de plante etc.

Vă veți familiariza cu tipurile de planificare a designului peisagistic și aspectele de formare a peisajului, cu elementele de bază ale științei solului, dendrologia decorativă și alte discipline necesare pentru amenajarea zonei de grădină. În cadrul lecțiilor practice, se formează abilitățile de design și de prezentare a ideilor proprii.

Lecțiile se predau în limbile română și rusă.

Durata cursului: 2 luni.

Lecțiile au loc de 2 ori pe săptămână. Lecția durează 2 ore.

Costul cursului: 2000 lei.

Cursul este predat de un profesor cu studii superioare europene în domeniul artei și design-ului: Politecnico di Milano, Italia; University of Rousse, Bulgaria; University Kliment Ohridsky, Sofia, Bulgaria. Al doilea grad didactic.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 32 Vizualizări de la publicare: 5482
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

School of Art, Design & Music — Școală de arte, design și muzică str. Toma Ciorbă, 5 Tel.: 0 691 7-75-53 www.ddnedelcev.com