5 mai 2014

Familia.md la JurnalTV.md — întreabă expertul în emisie directă!

Luna mai a început pentru portalul Familia.md cu o colaborare interesantă cu postul de televiziune Jurnal TV, şi anume cu emisiunea "Acasă devreme". La sfârşitul fiecărei săptămâni din luna mai (pe 2, 8, 16, 22, şi 30 mai) jurnaliştii şi experţii noştri vor fi invitaţi în stodio pentru a discuta în emisie directă subiecte de importanţă vitală pentru multe familii.

Prima emisiune a fost deja filmată pe data de 2 mai, tematica acesteia fiind: "Aspectele juridice ale sarcinii". Invitaţii portalului Familia.md au fost redactorul site-ului nostru Veronica Gorceac şi consultantul nostru permanent în probleme juridice, avocatul Grigore Popa. Subiectul ales a stârnit interes sporit din partea telespectatorilor — ei au adresat întrebări prin intermediul telefonului şi pe pagina de pe Facebook a emisiunii televizate. De asemenea, zeci de întrebări au fost adresate imediat după finisarea emisiunii pe site-ul nostru, în calitate de comentarii la articolul despre Indemnizaţii de sarcină şi naştere.




În următoarele ediţii ale emisiunii se va discuta despre posibilităţile gratuite de dezvoltare a copilului, înscrierea copilului la grădiniţă, sănătatea copilului şi planificarea familială. Pentru elucidarea acestora, va fi invitat un expert cu autoritate. Urmăriţi toate ediţiile, astfel veţi putea în emisie directă adresa experţilor întrebările dvs.

Mai multe detalii despre temele, experţii şi timpul de transmisie a emisiunii vă vom oferi cu o zi înainte.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 200
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.