5 noiembrie 2014

Afiș 5-9 noiembrie: Castani fierbinți, ReciclArt, competiție armrestling

Dacă ne gândim bine, în copilărie cele mai frumoase momente erau cele petrecute în familie. De aceea, atunci când dispuneți de timp liber, dedicați-l copiilor. Organizați programe care să cuprindă activități comune tuturor membrilor familiei, mergeți împreună la plimbare în aer liber, la variate expoziții, concerte, spectacole, participați la diferite ateliere de creație, seminare etc. Noi vă oferim lista tuturor evenimentelor și activităților interesante pentru întreaga familie, care vor avea loc în următoarele șapte zile în capitală.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

30 octombrie — 30 noiembrie

Expoziție "Călătorie în timp".
Expoziția prezintă 30 lucrări de pictură și 28 lucrări de grafică realizate la sfârșitul sec. XIX — începutul sec. XX. Acestea fac parte din Colecția de Artă Rusă din fondurile Muzeului Național de Artă a Moldovei.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Artă a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.
Detalii...

6 noiembrie, joi

18:00 O seară de tango.
Sala cu Orgă împreună cu: dirijorul Evgeny Bushkov (Rusia), soliștii — Liliana Marin, Eugen Negruță, Dumitru Matei, Ionel Manciu; Orchestra Națională de Cameră și Corul Național de Cameră vă invită la un concert extraordinar.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Detalii...

8 noiembrie, sâmbătă

Divertisment pentru copii la Baby Hall.
În fiecare week-end CC "Baby Hall" organizează activități distractive pentru pici. Astfel, în această sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, va fi teatru de păpuși — "Poveștile noastre dragi!". La fel, în fiecare vineri, ora 18:00 și duminică — la 11:00, toate jocurile sunt gratuite.
Adresa: str. Negruzzi, 2/4.
Detalii...

11:00 Școala pentru părinți "Care jucării sunt necesare copilului?".
Un seminar pentru părinți, desfășurat de psihologul Tatiana Cozman. Cei prezenți vor primi câteva sfaturi importante despre jucăriile utile copiilor. Veți afla de câte jucării are nevoie un copil pentru a fi fericit, care jucării sunt dăunătoare/utile pentru psihicul copilului, care jucării corespund vârstei micuțului.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. Albă-Iulia, 79/1.
Detalii...

11:00 reciclArt — atelier de creație.
Un atelier de reciclare, în cadrul căruia participanții vor confecționa niște papuci haioși de dinozaur. Materiale: carton, foarfecă, clei, culori acrilice, pensule — toate vă vor fi oferite de organizatorii atelierului.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: sediul comunității "Cocoșul Roșu".
Adresa: str. Sciusev, 79.
Detalii...

9 noiembrie, duminică

09:00 Călătorie pe jos la Vadul lui Vodă.
Sunt invitați toți amatorii de drumeții. Aveți posibilitatea de a vă plimba prin pădure și câmpii. Plecarea de la Autogara Centru, ora 08:00. Veți avea nevoie de bani pentru drum, tartine și apă.
Traseul: Vadul lui Vodă-Chișinău (30 de km).
Telefon: 0 684 5-56-97.
Detalii...

10:00 Training "Rolul părinților în dezvoltarea vorbirii copilului de la 0 până la 1,5 ani".
În cadrul training-ului veți afla după care legi se dezvoltă vorbirea micuțului; ce greșeli comit părinții care doresc ca piciul lor să înceapă a vorbi cât mai repede; cum să comunicați și să vă jucați cu copilul pentru a-i dezvolta vorbirea, cum să preveniți întârzierea vorbirii la copii; cum să alegeți corect jucăriile care dezvoltă vorbirea micuților.
Preț: 220 lei.
Telefon: 0 693 3-70-63.
Detalii...

12:00 Master-class "Ilustrații în tehnica quilling".
Copiii vor confecționa ilustrații utilizând tehnica quilling. Lecțiile de quilling nu dezvoltă doar motorica, imaginația, atenția, gândirea, simțul estetic, ci oferă copiilor posibilități enorme de a-și realiza abilitățile creative.
Vârsta: 5-10 ani.
Durata: 90 de minute.
Preț: 75 de lei.
Locul desfășurării: Mary Poppins Learning Centre.
Adresa: str. Dacia, 5.
Telefon: 0 601 9-15-85.
Detalii...

12:30 Sezonul castanilor fierbinți.
Nu ați gustat niciodată castani? O puteți face în această duminică. În fața CC "Atrium" ați putea gusta și cumpăra castani prăjiți, aduși chiar din Italia.
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

15:00 Boiar Armrestling.
Tații au posibilitatea de a merge împreună cu feciorii la campionatul de Armrestling pentru amatori. Este un eveniment pentru cele mai puternice și de succes persoane. Participanții vor beneficia de diferite premii.
Locul desfășurării: Atrium.
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 99
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.