10 decembrie 2014

Afiș 10-16 decembrie: "Covorul dorului", "Universul păpușilor", workshopul turtelor dulci

Vă așteaptă o săptămână bogată în evenimente interesante pentru întreaga familie, de la mic la mare — ateliere de creație cu tematica sărbătorilor de iarnă, acțiuni caritabile, târguri de Crăciun etc.

Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

10, 11 decembrie

18:00 Atelier de creație pentru copii.
Restaurantul "Oliva" din capital desfășoară un șir de ateliere de creație pentru copii, dedicate sărbătorilor de iarnă. În această săptămână, picii vor confecționa brăduți personalizați în ghiveci. Master class-ul va avea loc miercuri (11 decemrbie) la "Oliva" Râșcani și joi (12 decembrie) — "Oliva" Botanica.
Preț: 30 de lei.
Filiala Râșcani: str. Moscova, 5.
Filiala Botanica: str. Decebal, 139.
Telefon: 0 608 0-77-66.
Detalii...

10 decembrie, miercuri

18:00 Atelier hand made.
Participanții vor învăța să confecționeze umerașe în stil Tilda.
Coordonator: Marina Șevciuc.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Telefon: 0 682 0-05-45.
Detalii...

11 decembrie, joi

18:00 Concert de Crăciun.
Sub bagheta prim-dirijorului Cristian Florea, Orchestra Naţională de Cameră va interpreta piese de muzică clasică, compuse de Bach, Schubert, Mozart şi Tschaikowski, dar şi piese ale artiştilor moldoveni precum Boris Dubosarschii şi Constantin Rusnac . Împreună cu Orchestra de Cameră vor evolua şi solişti îndrăgiţi.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Detalii...

12, 13 decembrie

Redeschiderea centrului social "Meteora".
Centrul social "Meteora" invită toată familia la un șir de activități pentru copii și părinți. Astfel, pe 12 decembrie (vineri), ora 19:00, în incinta centrului va avea loc un concert cu evoluarea trupei Rubycone. Iar pe 13 decembrie (sâmbătă), ora 18:00, se vor desfășura un șir de activități pentru părinți și copii (0-12 ani). Pentru adulți va fi organizat un concert și o lecție, iar pentru micuți — programe distractive cu tematica sărbătorilor de iarnă, concursuri, tombole și multe surprize.
Locul desfășurării: Centrul Social "Meteora".
Adresa: str. Sarmisegetusa, 12.
Telefon: 022 50-37-17, 022 50-37-18, 0 691 6-17-96.
Detalii...

13 decembrie, sâmbătă

9:30-16:30 Târg de Crăciun.
Târg de artizanat și produse uimitoare în ajunul sărbătorilor de iarnă — o bună posibilitate de a cumpăra cadouri de Crăciun pentru persoanele dragi. Vor fi expuse ornamente pentru brad și masa de sărbătoare, daruri pentru cei mici, păpuși confecționate manual, bijuterii din material eco, broșe de mătase, articole din piele, cutii pictate și decupate, produse cosmetic natural hand made etc.
Locul desfășurării: MoldMart.
Adresa: str. Moscova, 9.
Detalii...

11:00-16:00 Târg Național "Covorul dorului".
Obiectivul evenimentului este de a promova ţesutul covoarelor şi ale altor textile din lână şi de a contribui la promovarea covoarelor basarabene pe plan naţional şi internaţional. Târgul cuprinde câteva compartimente — Covorul tradiție, Covorul istorie, Covorul contemporanietate, Covorul prieten, Covorul sentimental. Pe întreaga durată a evenimentului vor evolua artişti profesionişti și colective folclorice, oaspeţii având posibilitatea să participe la diverse ateliere de creaţie, dar şi să savureze diversitatea bucătăriei tradiţionale.
Locul desfășurării: Moldexpo.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

17:00 Eveniment de caritate "De la mame pentru mame".
Campanie de Crăciun pentru susținerea cuplurilor mama-copil aflate în dificultate. Va avea loc un atelier în cadrul cărora 100 de mame vor confecționa jucării pentru brad — obiecte care ulterior vor fi vândute la un târg de caritate. Totodată, va fi organizată o licitație de caritate cu bijuterii și obiecte de decor hand made, iar Surorile Osoianu vor susține un recital de colinde. În cadrul evenimentului va fi amenajată o "garderobă" și o "bibliotecă" unde participantele vor putea dona hăinuțe, jucării și cărți de povești.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Summit Events, Sala Roșie.
Adresa: str. Tighina, 49.
Detalii...

17:00 Seară poetică.
O seară poetică mai puțin obișnuită cu acompaniment muzical, ceai și prezentări poetice. Pot participa toți doritorii. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Art-labirinth House — Muzeul Zemstevei.
Adresa: intersecția străzilor Șciusev și M. Cebotari.
Telefon: 0 683 2-45-52.
Detalii...

14 decembrie, duminică

11:00 Workshopul turtelor dulci.
Aurelia Frunze (Albinella), vă va învăța să preparați și să decorați turte dulci cu tematica iernii. Turtele vor fi fără zahăr, preparate cu miere și decorate doar cu coloranți naturali. La finalul evenimentului, participanții vor pleca acasă cu turtele dulci. Pentru a participa la workshop este necesar să vă înscrieți prin telefon sau prin e-mail.
Preț: 75 de lei.
Locul desăfășurării: Centrul pentru părinți și copii "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 022 44-61-62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

11:00 Fashion Sale for Moms & Kids.
Vă așteaptă un program Fashion Sale care cuprinde un magazin de modă pentru copii și mame desfășurat într-o atmosferă plăcută . Veți avea posibilitatea de a procura haine de designer, lenjerie, încălțăminte — toate la un preț redus.
Locul desfășurării: cafeneaua "Gazetto".
Adresa: str. Kiev, 16/1.
Detalii...

12:15 Atelier de creație "Jucării pentru brad".
Un master-class organizat în contextual sărbătorilor de iarnă. Copiii vor confecționa jucării pentru brad din argilă, decorate cu ajutorul vopselelor acrilice, paietelor și sclipiciului.
Vârsta: de la 4 ani.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: Mary Poppins Learning Centre.
Adresa: str. Dacia, 5.
Telefon: 0 601 9-15-85.
Detalii...

15 decembrie, luni

18:00 Concert de caritate "Redă un zâmbet pe fața tristă a fluturașilor".
În cadrul concertului vor evolua atât stele ale estradei naționale: Victoria Lungu, Adrian Ursu, Tatiana Heghea, Valentin Uzun, Mariana Șura etc, cât și tinere talente . Concertul este organizat în susținerea persoanelor care suferă de boala fluturelui.
Preț: 80-100 de lei.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Telefon: 0 791 9-26-68, 0 692 9-18-43.
Detalii...

16 decembrie, marți

16:30 Expoziție "Universul păpușilor".
În cadrul expoziției, care va avea loc în premieră în Republica Moldova, vor fi expuse păpuși de autor și ursuleți Teddy.
Expoziția se va desfășura în perioada 16-23 decembrie.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 121A.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 223
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.