13 noiembrie 2019

Afiș 14-20 noiembrie: O seară albă în parc, clacă verde la Grădina Botanică, dog show, gala generozității

Evenimente atractive pentru toată familia și în această săptămâna la Chișinău. Participăm la claca organizată la Grădina Botanică, cântăm și recităm poezii în parcul Vealea Morilor, mergem la festivalul filmului polonez, la Gala Generozității, la un show chinologic. Detalii aflați din afișul nostru.

13-17 noiembrie

19:00 Festivalul filmului Polonez.

În cadrul festivalului CinePOLSKA, spectatorii vor vedea cele mai interesante cinci filme poloneze produse în ultimele luni (toate cu subtitrare în limba română), premiate la festivaluri internaționale, precum Sundance și Cannes. Organizatorul Festivalului de Film Polonez CinePOLSKA este Institutul Polonez din București împreună cu partenerii săi: Asociația Cineaștilor din Polonia, Studioul Moldova Film și Centrul Cultural Odeon. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Cinematograful "Odeon".
Adresa: str. M. Eminescu, 55.

14 noiembrie, joi

17:30 Ziua Moldo-Coreeană.

Centrul de Cultură și Limbă Coreeană 'Se Jong' din cadrul ULIM, în colaborare cu Ambasada Coreei de Sud la Kiev, vă invită la Aniversarea Celor 27 Ani de la Stabilirea Relațiilor Moldo-Coreene și Celebrarea Celor 11 Ani de Activitate a Centrului de Cultură și Limbă Coreeană. În cadrul programului vor fi numere artistice și sportive (dansuri tradițional coreene cu evantaie, cântece și dansuri K-Pop, demonstrații de Taekwondo, numere folclorice moldovenești, etc.).
Locul desfășurării: Palatul de Cultură al Feroviarilor.
Adresa: str. Decebal, 2.

15 noiembrie, vineri

18:00 Concert simfonic.

În program: J. Sibelius — Vals trist op. 44; P.I.Ceaikovski — Variațiuni pe o temă rococo pentru violoncel și orchestră op.33; J. Haydn — Simfonia nr.49 „La Passione". Solist — Radu Croitoru (violoncel). Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, dirijor – Iulian Rusu (România).
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

16 noiembrie, sâmbătă

9:00 Clacă verde la Grădina Botanică.

Cei prezenți la așa-numita clacă, vor realiza diverse lucrări agrotehnice, în special la colecțiile de Molid (Picea Abies), Cedru Libanez (Cedrus Libani), Ginkgo Biloba și Tuia (Thuja). Pe fiecare sector va fi câte un spcialist, care va ghida participanții. Instrumentele, mănușile de lucru și cafeaua cu biscuiți sunt oferite de către organizatori.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.

11:00 Dog show: Simplul gest poate îmblânzi și cel mai fioros animal.

Show chinologic. În program: prezentări spectaculoase, concursuri, animale instruite și multe jocuri interesante. Prezintă: Igor Cazacu — fondatorul școlei de dresaj pentru câini "Sirius" cu campionul Moldovei — ciobănesc german Uragan; Instructor de dresaj — Vyacheslav Roman cu labrador retriever Oscar; Natalya Chernobrovina cu Leyu Kenai — campioana Moldovei, Ucrainei, Rusiei, României, Macedoniei, Greciei, Bulgariei.
Intrare gratuită.
Locul desfășurării: Baby Hall.
Adresa: str. C. Negruzzi, 2/4.

12:00 Atelier de creație — Desenăm cu creioane acuarelă.

Atelier de creație pentru copii. Picii vor desena cu creioane acuarelă, toate materialele fiind asigurate de către organizatori. Înscrierea prealabilă este obligatorie.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: magazinul "GRIF" .
Adresa: str. Moscova, 15/4.
Telefon: 0 694 1-92-02.

13:00 Educația financiară începe în familie. Training pentru părinți.

Un training pentru părinții care își doresc să cultive la copii deprinderi financiare sănătoase. În cadrul seminarului, părinții vor învăța: care este rolul unui părinte în educația financiară a copilului; când începem educația financiară în familie, motivația în viață și relația acesteia cu banii; fluxul banilor și implicarea copiilor în activitățile familiei pentru a înțelege modul în care aceștia se câștigă și se administrează; metode și tehnici corecte de educație financiară; ce să faceți și mai ales ce să nu faceți în legătură cu banii. Este un training destinat părinților care au copii cu vârste cuprinse între 3-15 ani.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Telefon: 0 681 9-40-85.

14:00 Concert de Ziua Internațională a Tineretului.

Evoluează: Select Strings Quartet, Vasile Rusu (acordeon), Valentina Rusu (vioară), Constantin Moscovici (nai), Alexei Botnarciuc (bas), Jana Gherbovei, Andreea Culai, Ansamblul de Dansuri „Floarea soarelui”, conducător artistic — Maria Grosu. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

17 noiembrie, duminică

10:30 Festivalul Națonal de Teatru Social 2019.

Finala Festivalului Național de Teatru Social va aduna 15 echipe de tineri din diferite localități ale țării care vor prezenta scene de teatru social pe teme legate de: necesitatea educației sexuale în școli, prevenirea și combaterea feomenului discriminării și violenței sub orice aspect. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Centrul de Cultură și Artă "Ginta Latină".
Adresa: str. Sfatul Țării,18.

17:00 Gala generozității.

La cea de-a șasea ediției a Galei Generozității vor participa și de această dată nume răsunătoare din întreaga lume care vin să susțină cauza CCF/HHC Moldova "O casă și o familie pentru fiecare copil". Un eveniment anual major care invită publicul la un spectacol unic, dedicat celor peste 1000 copii care încă se mai află în orfelinate, lipsiți de afecțiune familială.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. Maria Cebotari, 16.

17:00 O seară albă în parcul Valea Trandafirilor.

Toată lumea este invitată în această duminică la o seară albă în Parcul "Valea Trandafirilor". Organizatorii promit atmosferă caldă și atractivă, cu muzică bună. Va fi și un "Microfon deschis", astfel fiecate doritor va avea posibiliatatea să recite o poezie sau să cânte.

20 și 21 noiembrie

16:00 și 18:00 Filmul animat japonez "POP in Q".

„Poppin Q” este un film care vă va permite să vă bucurați de dansul personajelor în imagini animate folosind grafică 3D. Intrarea este gratuită.
Locul desfășurării: Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, birou 101 și 114, Bl.1.
Adresa: str. Alexei Mateevici, 111.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 103
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.