17 iulie 2019

Afiș 18-24 iulie: Birdwatching în miezul verii, Viva la Cuba, terariu creat de copii

Ce ne-a pregătit ultima săptămână a lui iulie? Evenimente pentru toate preferințele și vârstele. Master-clussuri, târg caritabil, concert în aer liber, workshop-uri și alte evenimente interesante. Detalii aflați din afișul nostru.

25 iulie, joi

19:00 Familie fără certuri. Seminar.

Cum învățăm să ascultăm și să înțelegem? La această întrebare va oferi răspuns în cadrul unui seminar, psihologul Ludmila Semina-Ghițu. De asemenea, aflați dacă sunt necesare certurile în familie, detalii despre arta tratativelor, ce influență au certurile din familie asupra copiilor, cum ne certăm corect.
Preț: 70 lei.
Adresa: str. Bogdan Voievod, 2.
Telefon: 0 695 0-63-72.

26 iulie, vineri

19:30 Concert Open air La La Play Voices.

Corul ”La La Play Voices” format din 130 de copii din toată țara alături de Moldovan National Youth Orchestra vă invită la un concert open air extraordinar. Finaliștii proiectului, selectați din 400 de candidați la nivel național, vor interpreta împreună cu orchestra peste 20 de piese însușite în cadrul unei reședințe de vară ce va dura 7 zile.
Locul desfășurării: scuarul Catedralei Nașterea Domnului din Chișinău.

27 iulie, sâmbătă

10:00 Virtuality show Stăuceni.

În program: 5D cinema, zonă pentru copii, planetarium, virtuality tunnel, VR 360 Oculus.
Preț: 120 lei.
Locul desfășurării: Stăuceni, școala Ilie Fulga.

10:00 Iarmaroc caritabil.

La iarmaroc găsiți: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cărți, jucării – toate la cele mai mici prețuri. Toți bani colectați vor fi donați pentru tratamentul lui David David, un băiețel de 8 ani.
Adresa: str. Drumul Schinoasei, 6.

12:00 Master-class ”Vas cu flori”.

Cei prezenți la master-class vor confecționa o vază cu flori, iar pentru aceasta vor folosi șervețele de hârtie. La finele atelierului va fi organizată o tombolă. Preț: 65 lei.
Locul desfășurării: Papermax.
Adresa: str. Pușkin, 22.
Telefon: 022 87-47-18, 0681 1-18-59.

14:00 Master-class pentru copii oferit de ”Viorica Cosmetic”.

Master-class mai puțin obișnuit, dar interesant pentru copii. Cei mici vor prepara o biluță de baie și un scrub de corp pentru mămicile sale.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Viorica-Cosmetic.
Adresa: str. Mesajer, 1.

17:00 EcoVisio FreeShop.

Timp de 3 ore, aveți posibilitatea de a aduce tot de ce nu aveți nevoie dintre haine, încălțăminte, accesorii, jucării, cosmetic etc. Organizatorii evenimentului le vor oferi celor ce și le vor dori, fără nici un ban sau condiție, alta decât ca lucrurile să fie folosite mai departe. Ca de obicei, tot ce rămâne la final de FreeShop va merge la organizații de caritate, pentru a fi distribuite celor nevoiași. Ca bonus la această ediție, două locuitoare ale Ciocanei își vor pune la dispoziție mașina și dragul de cusut pentru a vă salva hainele în suferință: bluze cu găuri, nasturi căzuți, pantaloni fără margine etc.
Locul desfășurării: Ciocana, str. Maria Drăgan.
Telefon: 0 607 9-05-14.

28 iulie, duminică

11:00 Master-class de ceramică artistică pentru copii.

În cadrul master-classului copiii vor învăța să lucreze cu lutul, să modeleze diferite figurine, la fel vor asimila arta picturii, vor afla diferite trucuri și metode ale acestei măiestrii. Aceste ateliere, organizate cu regularitate la studio ”Șapte culori ale fericirii”, vor dezvolta la copii abilități motorii fine și vor contribui la dezvoltarea generală a micuților.
Preț: 150 lei.
Adresa: str. Pușkin, 12.
Telefon: 0 697 5-77-79.

11:11 Master-class ”Vorbește cu mine, mama”.

Copilul dv. încă nu vorbește și vă interesează cauza? Copilul dv. nu este comunicabil? Nu vrea sau nu poate? El nu vă ascultă sau nu vă aude? Cum să vă auziți unul pe altul? În cadrul master-classului veți primi recomandări de la un specialist cu experiență de 20 ani în domeniu – psihopedagog, logoped, defectolog Iaroslavna Romanova.
Preț: 100 lei.
Adresa: str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 28/2.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 100
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.