2 iulie 2014

Green Run 2014, picnic în aer liber, seminare pentru copii şi părinţi pe 2-8 iunie

Vara există o mulţime de posibilităţi de a petrece timpul liber. Noi vă ajutăm să alegeţi cele mai interesante, dar şi utile evenimente şi locaţii pentru întreaga familie, de la mic la mare.

3 iulie, joi

18:00 Seminar "Super Mama".
Sunt invitate toate mămicile.
Tema seminarului: "Cum putem îmbina calitatea de mamă şi cea de femeie de afaceri". Afară de faptul că vor afla multe informaţii utile, fiecare mămică va avea parte de surprize plăcute. În timp ce mămicile vor discuta la o ceaşcă de cafea, copiii vor fi distraţi de animatori.
Coordonator: Ludmila Semina-Ghiţu, psiholog.
Locul desfăşurării: Cafenea "Mandarin" (Yo Kids).
Adresa: str. Moscova, 3, etajul 4.
Telefon: 0 795 0-63-72.
Preţ: 250 lei.
Detalii...

18:00 Master class de lucru cu ceramica.
Atelierul de creaţie va avea loc la ora 16:00 pentru copii şi la 18:00 pentru adulţi. Atât cei mici, cât şi adulţii vor afla secretul lucrului cu ceramica, confecţionând obiecte nu doar frumoase, dar şi utile.
Adresa: str. Independenţei, 6/3.
Telefon: 0 791 7-17-34.
Preţ: 70 de lei.
Detalii...

18:00 Master class "Istoria şi tehnica baticului".
Eveniment pentru toţi amatorii de artă. Va fi demonstrată în practică tehnica baticului — tehnică indoneziană de aplicare a unor substanţe rezistente la apă, pe materiale textile, în prealabil pregătite pentru a fi vopsite şi desenate manual.
Coordonator: Antonina Guretskaya.
Locul desfăşurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

19:00 "La volan pe tocuri" — eveniment pentru femei.
Aflaţi mai multe detalii despre siguranţa în timpul şofatului; despre diverse situaţii cu care v-aţi putea confrunta sau de care deja s-au ciocnit multe femei atunci când conducea o maşină; precum şi cum să reacţionaţi în anumite circumstanţe. De asemenea, veţi fi supuse unor mici testări distractive. Prezenţa bărbaţilor este interzisă.
Coordonator: Lena Potorac.
Adresa: str. Kiev, 6/6.
Telefon: 0 688 8-71-88.
Detalii...

5 iulie, sâmbătă

9:00-11:00 "Legile fundamentale în dezvoltarea copilului" — seminar.
Vor fi puse în discuţie trei legi care stau la baza dezvoltării copilului. La fel vor fi analizate toate detaliile interacţiunii cu cei micuţi. Părinţii vor afla răspuns la cea mai importantă întrebare — Ce ar trebui să cunoaşteţi să să faceţi pentru ca copilul mereu să vă bucure şi să aibă o copilărie fericită, să fie sănătos şi independent?
Coordonator: Arina Ţuguţcaia, psiholog, mamă a patru copii.
Adresa: str. Praga, 55.
Detalii...

11:00-13:00 Seminar "Un copil fericit şi ascultător în 7 paşi".
Părinţii vor face cunoştinţă cu cele 7 etape practice, care fiind utilizate în relaţia cu copilul, îl vor ajuta pe cel mic să îndeplinească mult mai uşor şi cu plăcere sarcinile date de părinte sau de educator. În cadrul trainingului vor fi puse în discuţie un şir de teme utile şi interesante pentru fiecare părinte.
Intrare liberă.
Coordonator: Elena Grabovschi, analist comportamental în curs de acreditare, psiholog.
Locul desfăşurării: Centrul pentru copii şi părinţi "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Detalii...

14:00 Recital coral.
În preajma turneului european, corul de tineret "Cantemus" — laureat a mai multor concursuri naționale și internaționale, în frunte cu dirijorul Denis Ceausov, vă invită la un recital coral. n cadrul recitalului veti avea ocazia să audiați creații semnate de compozitori din Moldova, România, Ungaria, Germania, Japonia, SUA.
Maestru de concert: Natalia Cotova.
Intrare liberă.
Locul desfăşurării: Filarmonica Naţională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

5-6 iulie

Green Run Moldova.
Competiţii de alergări, biking şi kayak pe Nistru, excursii, distracţii şi concerte în aer liber — toate acestea la Green Run Moldova. Participanţii vor avea şansa de a trăi o adevărată experienţă a vieţii rurale. Va fi organizat un camping pentru cei care vor dori să rămână peste noapte. Scopul evenimentului este promovarea sportului şi a modului sănătos de viaţă.
Locul desfăşurării: satul Tarasova, r. Rezina (160 km distanţă de Chişinău).
Preţ: 200 de lei. Copiii până la 7 ani — gratis. Preţul include: diplomă comemorativă, camping, numărul participantullui, tur ghidat în peşteră, asistenţă medicală urgentă, spaţiu parcare şi alte costuri organizatorice.
Detalii... Registrarea.

6 iulie, duminică

9:00-11:00 Seminar "Alăptarea cu succes chiar din primele zile".
Cei prezenţi la acest seminar vor afla mai multe informaţii utile, actuale şi demne de încredere despre alăptarea din primele zile, precum şi despre acţiunile pe care trebuie să le întreprindă mama pentru a continua o perioadă cât mai îndelungată alăptarea micuţului.
Coordonator: Alina Şmurun, consultant în alăptarea la sân.
Adresa: str. Praga, 55.
Detalii...

14:00 Picnic Letto POOL PARTY.
Un picnic la care este invitată toată lumea. Acesta va fi organizat într-o poiană verde cu piscină. Veţi avea parte de: sărituri în piscină; slackline; badminton, tenis, volei, sox, frisbee şi alte activităţi; zonă de joacă pentru copii; concursuri cu premii; master class-uri; o sumedenie de fotografii şi multe altele.
Locul desfăşurării: Grădina Botanică.
Detalii...

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 97
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.