27 iunie 2019

Afiș 27 iunie-3 iulie: Ziua Națională a Portului Popular, o seară în parc, iarmaroc caritabil

Aveți câteva zile libere și nu știți unde ați putea merge împreună cu cei dragi? Vă prezentăm afișul nostru săptămânal – am adunat într-un singur loc cele mai interesante evenimente organizate în capitală, dar și în alte localități din țară la care ați putea participa cu toată familia, de la mic la mare. Odihnă plăcută și distracție la maxim!

27 iunie, joi

16:00 Descoperă lumea super eroilor.

După întâlniri cu roboți, pirați și chiar dinozauri, e timpul copiii să se transforme cu toții în super-eroi. Vino joi, 27 iunie, la Shopping MallDova ca să descoperi ce erou special poate deveni și piciul tău.
Adresa: str. Arborilor, 21.

19:00 Rolul mamei și a tătălui în viața copilului. Seminar.

Vor fi puse în discuție următoarele subiecte: rolul mamei în educația copilului, rolul tatălui în educația copilului, rolul buneilor, particularitățile educației copilului ce crește într-o familie incompletă, particularitățile educației copilului al cărui părinți sunt divorțați, rolul mamei și a tatălui vitreg. Despre toate acestea va vorbi psihologul Ludmila Semin-Ghițu.
Preț: 70 lei. Dacă veniți împreună cu soțul sau o prietenă, achitați 100 lei.
Locul desfășurării: Kimbo Moldova.
Adresa: str. Bogdan Voievod, 2.

29 iunie, sâmbătă

19:00 O seară în parc.

Eveniment special organizat la Teatrul Verde – concert de zile mari. Evoluează: Eugen Doga, Mihai Munteanu, Mariana Bulicanu, BrioSonores, Tania Cerga, Irina Rimes, Natalia Barbu, Catalin Advahov, Adriana Babin etc. Soliștii vor fi acompaniați de Orchestra extinsă a Filarmonicii Naționale în frunte cu Dumitru Cârciumaru.
Locul desfășurării: Teatrul de vară ”Teatrul Verde”.

21:00 Festival cinematografic ”Noaptea deschisă”.

Festival ucrainean de filme de scurt metraj, realizate, de regulă, de autori tineri și necunoscuți încă publicului larg. Festivalul a fost fondat în anul 1997. Cei prezenți vor viziona filme, vor discuta subiectul acestora și vor servi câte o ceașcă de ceai. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Art-labyrinth.
Adresa: str. Sciusev, 103.

28 iunie, vineri

14:45 Festivalul gravidelor. Ediție specială a Șezătorii mamelor.

Festivalul Gravidelor este un eveniment informativ dedicat părinților, în special celor care așteaptă cu mare nerăbdare barza. Medicii invitați vor vorbi despre pregătirea sânului pentru alăptare, tratamentul pentru ragade mamare, stimularea lactației și îngrijirea zonei intime după nașterea naturală. Grăbește-te să-ți asiguri un loc la eveniment și înregistrează-te gratuit.
Locul desfășurării: V-Continentall Business Center.
Adresa: str. D.Cantemir, 5/4.

16:00 Minunile photoshop-ului. Crearea posterului de vară.

În doar o oră, copiii își vor crea propriul poster tematic de vară și vor învăța să: creeze un colaj, utilizeze filtrele, șteargă fragmente nedorite din imagini, modifice fundalul imaginii, utilizeze straturile, vor crea propriul poster animat în format GIF. Master-classul este gratuit, cu înregistrare prealabilă.
Locul desfășurării: STEP IT Academy Moldova.

29 iunie, sâmbătă

12:00 Povestea faptelor bune.

Poveste pentru copii, prezentată gratuit. Și din nou Alfii sar în ajutor! De data aceasta în Sătucul Vesel. Copiii sunt îndemnați să-i ajute să prindă și să dezvăluie secretul cine răpește legumele din grădina? Să apere puișorii de Vicleană Vulpe. Ce aventuri îi mai așteaptă pe cei mici – aflați pe loc.
Locul desfășurării: Alfa Kids.
Adresa: str. Alba Iulia, 75.

29 și 30 iunie

Moș Crăciun și vara în parcul de distracții Wonderland.

În acest week-end, la Wonderland, va fi mare distracție. Deși e vară – vine Moș Crăciun. Picii vor avea parte de înghețată gratuită și de super promoție. Reîncărcați contul cardului și suma se va dubla.
Locul desfășurării: Wonderland Atrium.
Adresa: str. Albișoara, 4.

30 iunie, duminică

11:00 Ziua Națională a Portului Popular.

În ultima duminică a lunii iunie sunteți invitați la cea de-a 4-a ediție a sărbătorii ” Ziua Națională a Portului Popular”. Programul sărbătorii cuprinde evoluția artiștilor profesioniști și a colectivelor folclorice. Oaspeții evenimentului vor putea admira expozițiile meșterilor populari, vor participa la diverse ateliere de creație și vor avea parte de jocuri interactive. Colecționarii vor povesti istoria costumelor, dar și vor descifra semnificația simbolurilor cusute. În cadrul evenimentului costumul tradițional va fi prezentat din mai multe aspecte, astfel fiind evidențiate particularitățile și frumusețea portului nostru popular.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.

16:00 Wine&Cherry Fest.

Vinăria din Vale vă invită la un mini festival. În program: programul muzical susținut de către bunicuța care bate toba și a cucerit o lume întreagă la Eurovision - Lidia Bejenari, ansamblul Vălenașii și Rise Band; Sangria răcoritoare și cele mai proaspete vinuri din gama 7 Coline; un mini training la Școala Vinului; plăcinte ca la mama acasă, mici la grătar și alte gustări delicioase; poze la photo wall sau printre lanurile de grâu și floarea-soarelui; spațiu de joacă unde picii se vor putea distra.
Preț: 200 lei. Copiii până la 6 ani au acces gratuit.
Locul desfășurării: Gura Bâcului, Anenii Noi.

3 iulie, miercuri

19:00 Nopțile pianistice 2019.

Concert consacrat celebrării celei de-a 10-a aniversări a parteneriatului oriental de către țările Triunghiului de la Weimar (Franța/Germania/Polonia). Intrare liberă.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 90
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.